AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 276
  • 651
  •   1
Отговори
# 630
Аз сега си взех Perceive Dew и ми е префектен за момента, но очаквах да е по- силен, а той съвсем лекичък.  Crossing Arms

Прилича ли на Perceive? На мен Perceive ми е много любим аромат и се бях замислила дали да не пробвам и Perceive Dew, но като не знам как мирише ...

# 631
  • Варна
Percieve Dew няма нищо общо с обикновения Персийв, в началото се усещат лимонови нотки, после се променя и е много много свеж и приятен за сезона. Очертава ми се като любим Ейвънски парфюм, заедно с Тресел Simple Smile

# 632
Аз да се до-уточня - говоря за часовника, с кафявата верижка от горната страна. А за чантата "Abelia" на мен също ми хареса...  Whistling Peace

Благодаря за отговорите!  Heart Eyes  bouquet

# 633
Здравейте момичета!
Нуждая се от съвет.Искам да поръчам хубав парфюм от Ейвън за подарък на абитуриент и се колебая между  U by Ungaro for Him  и Herve Lеger homme.
Кой от двата е по-подходящ, ако някоя от вас има мнение , нека го сподели.

# 634
Аз да се до-уточня - говоря за часовника, с кафявата верижка от горната страна. А за чантата "Abelia" на мен също ми хареса...  Whistling Peace

Благодаря за отговорите!  Heart Eyes  bouquet
За Danica говориш, нали така? Мисля, че си заслужава, като кехлибар стои!

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 08:20 от ASTILLA

# 635
Някои има ли този гланц http://cdn1.shopperhive.co.uk/n/avon-care-sheer-lip-gloss.jpg Лепкав ли е ? 

# 636
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли д а попитам за отзив за тази серия на Skin So Soft http://www.getstunning.com/wp-content/uploads/2010/06/Avon-Skin- … lled-Body-Oil.jpg с блестящите частици. Интерсуват ме лосиона и кремът за ръце и по-точно как са блестящите частици?
  bouquet

# 637
Как са блестящите частици? .. Ами.. бляскави Mr. Green
Питаш дали ги има ли? Има ги и то доста. Дори в крема за ръце. Но са фини и стои добре. Като цяло серията е много хубава Peace

# 638
  • In The Middle Of Nowhere
deni_val , мерси това имах предвид   bouquet

# 639
За този гланц имам само хубави отзиви, аз лично не съм го ползвала но приятелките
го поръчват редовном и казват че овлажнява страхотно без да лепне. единствено едната се оп-лака че придава леко розовеникава цвят на устните но явно зависи от естествения  им цвят.

# 640
  • София
Искам да попитам,терапията за коса с маслина на планет спа, как се използва?Колко време трябва да стои на косата?

# 641
  • Бургас
Добро утро Wink, пробвах маската и олиото с лавандула и жасминно  освен че страхотно мирише ами и страхотно ми се отрази на кожата, а от серията им за изкуствен тен, нещата страхотно миришат, остава само да ги пробвам Wink но за целта се иска слънцеее  Laughing
Да попитам някой пробвал ли е професионалната серия Clear Skin  и какви са ви отзивите за продуктите, че сега ги има и за пореден път комплект,пък аз съм доволна от другите серии Clear Skin

# 642
  • Sandanski
Искам да попитам,терапията за коса с маслина на планет спа, как се използва?Колко време трябва да стои на косата?

Еми ,аз я слагам само за 5-6 минути,като я размазвам с ръце и слагам по-цялата коса  (без корените )

# 643
Професионалната серия clear skin  е страхотна.Имам 2 клиентки ,които я ползват ,от както е излезнала.Промяната в кожата им е видима.Само че е  препоръчителна за над 18 години .Също така някъде из форума пишеше, че крема съдържа някаква съставка ,заради която трябва да се пазиш от слънце или да ползваш слънцезащитен крем .

# 644
Кое от тази серия се използва при пъпки? Има една тинейджърка, която има нужда от такова понякога....
Преди време Орифлейм имаха един коректор, който не само заличаваше, но и изсушаваше пъпките, този на Ейвън май само заличава, как мислите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт