Lord of The Chefs

• 33 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Виталия ще бъде сред финалистите, а нищо чудно и победителка.

Лично аз не гледам предаването, струва ми се прекалено нагласено. Елиминират се хора с доста богата биография като готвачи, а се "оставят" по посредствени, което явно има някаква цел.

Много ми е интересно Елена, която е на 24г., химик по образование и любител готвач (на 24г какъв ли любител е newsm78), защо все още е в реалито, а си отиват къдърни хора?! Thinking

# 722

Много ми е интересно Елена, която е на 24г., химик по образование и любител готвач (на 24г какъв ли любител е newsm78), защо все още е в реалито, а си отиват къдърни хора?! Thinking

Кой пък чак толкова кадърен си отиде  Thinking?

# 723

Предполагам че за "цвят" Има германец, сърбин... Закъде без "манекенка"?

# 724

Кой пък чак толкова кадърен си отиде  Thinking?

За справка:

Елена-любител готвач. Професионален опит няма

Елиминирани:
ВасиЛ-Той е професионален готвач от 10 години. Работил е в редица ресторанти. В момента е суши майстор в известен столичен хотел. Работил е и в ИСУЛ като санитар.
Митко-Любител-готвач. Завършил е курс по „Управление на хотел и ресторант” (Париж, Франция), Курс за кулинар/готвач (The Traditional cooking school – Chiang Mai, Thailand). Бил е помощник-готвач в луксозен суши ресторант в Париж.
Милен- Професионален готвач. Завършил е кулинарна школа в Германия, а висшето си образование - в ПУ „П. Хилендарски”, специалност „Туристическо обслужване”.

# 725
Аз знам кои изгониха, също прочетох с какво се занимават. Първият- тръгна си без бой, втория- беше толкова бос и нагъл, че беше много правилно решението да го изгонят, помня как миеше тави и вареше черпака, докато другите се суетяха, нищо че беше шефа на отбора.
Последното момче- с нищо не блесна, на първата задача просто свари боб, а за десерт направи плодова салата ... Shocked

# 726
Както казах нямам задълбочени впечатления от предаването, защото не го гледам. Но дори да го гледах, едва ли щях да имам, защото не показват кулинарните умения на учасниците, а манипулират зирителя с кадри характерни повече за "Биг Брадър".Позовавам се на автобиографиите им, защото - 10г.стаж, главен готвач и помошник готвач в Париж, звучат доста сериозно.Нещата в едно реалити винаги могат да въдат манипулирани и нещо абсолютно незначително, може да се представи като голям проблем.Пример:някой готви пет часа, а излъчват как мие чиниите и зирителя остава в печатлението, че другите са готвили.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 12:09 от vita

# 727
Абсолютно, монтажа е голяма работа, предния път останах с впечатление, че единият от журито се кара на Сидония, а то излезе съвсем друга работата...Но журито имат реална представа, защото те ги наблюдават непрекъснато.

# 728
# 729
  • Mediterraneo
на 24г какъв ли любител е newsm78

Какво общо имат възрастта и това да си любител готвач  Shocked

# 730
на 24г какъв ли любител е newsm78

Какво общо имат възрастта и това да си любител готвач  Shocked

Просто ми е чудно една жена на 24г, не ангажирана,не семейна и без деца колко често готви?!Съмнявам се  всеки ден да ескпириментира Thinking!

# 731
  • На земята, която е всъщност звезда.
Виталия ще бъде сред финалистите, а нищо чудно и победителка.

Лично аз не гледам предаването, струва ми се прекалено нагласено. Елиминират се хора с доста богата биография като готвачи, а се "оставят" по посредствени, което явно има някаква цел.

Защото те бяха в губещите отбори в съответните епизоди, а също бяха готвили за ястията, които загубиха. И аз смятам, че журито ги наблюдава как работят като цяло и отстранява участниците, които имат най- малко какво да покажат.

# 732
Довечера ще има изгонен. Кой ли е? Според мен е жена Sunglasses

# 733
Довечера ще има изгонен. Кой ли е? Според мен е жена Sunglasses

От жените има много излишни..

# 734
  • София
   Славейче, тук ли си? Можеш да пуснеш новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт