Lord of The Chefs

• 34 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • На земята, която е всъщност звезда.
А защо мутреса? Доколкото знам Александър е застарял богаташ, но за пръв път чувам, че е мутра? newsm78

# 121
много ми хареса предаването,а и отдавна си мечтаех за подобно шоу по бг телевизия:)
и водещата ми харесва,много е обрана - никакви лиготии и изкуствени усмивки Peace
журито е страхотно  Mr. Green
а от участниците за сега харесах Виталия и Живко  Flutter

Моето мнение е едно към едно с твоето   bouquet

# 122
  • София
  Еее, Рамзи винаги е с тях и между тях и много помага! И колкото и да крещи,пак помага!

# 123
  • КиТ
Много тъпа постъпка на тоя който се отказа, за мен главния готвач си беше виновен,още не мога да им запомня имената Mr. Green

Разбира се че не може да се сравнява с Гордан Рамзи,наще има доста,доста да учат,ма като за начало биваше Wink Peace

Това с ябълките ми беше много смешно hahaha hahaha hahaha,много проста задачи ми се стори,ма като видях мастър Chef-а как бели  Crazy

# 124
  • София
  Ох, аз от бързане, с една белачка си отпрах един път целия нокът заедно с месото от долу. Но и тази скорост не им беше нужна, можеха спокойно да си ги белят, без да се нарежат.

# 125
  • София
 Форестър, остави Елен, кажи си мнението за Елена!

# 126
Предпочитах Васил да си тръгне. Да беше отишъл достойно на елиминации, вместо да спори, не уважавам такива хора, които не умеят да губят с достойнство.

# 127
  • 221B Baker Street
 Еее, Рамзи винаги е с тях и между тях и много помага! И колкото и да крещи,пак помага!

еее,има разлика,при Рамзи готвеха за хора и клиентите чакаха на масата,съвсем различно е!!!
тука за какво да помагат,имат си определено време,трябва да се справят!!!
а и те си бяха там журито,гледаха ги постоянно,нали единия даде лепенки на тоя ,дето се поряза...

# 128
  • Sofia
На мен също ми хареса  Peace
Относно журито забелзах, че при оценяването коментираха кой какво точно е правил - значи са наблюдавали отблизо, просто не дадоха тези моменти с камерата.
Елен ми е ОК, ролята и е доста ограничена и не е дразнеща за мен.

# 129
Много взискателно жури. Грабна ме предаването, ще го следя.

# 130
охх бавно помня имена Thinking Коя беше таз грация?

# 131
  • 221B Baker Street
а тоя Васил просто не можа да се примири,че една жена се справи по добре от него...
определено има мнооооого високо мнение за сене си като готвач  Crossing Arms Mr. Green

# 132
  • гр.Добрич
Като цяло ми хареса предаването. Е, имаше момент, в който ми доскуча, но накрая....
Според мен вината трябва да я поема главния готвач. Не дадоха общо обсъждане, а само мнението на Виталия, а тя си изми ръцете.

# 133
  • София
охх бавно помня имена Thinking Коя беше таз грация?
 Моделката с токчетата и къдравите устни!Която утре щяла да дойде по бански...

# 134
Моделката с токчетата и къдравите устни!Която утре щяла да дойде по бански...
ооо,сега ще ти кажа щом питаш Crazy
Голям плашипотарник Naughty
Каква моделка е пък тая ooooh!
А и ако не се лъжа,май казА,че е на 19 ooooh!
На мен ми изглежда на 44 Naughty
А на теб Crazy
Освен това е доста мургава,а аз хич не си падам по мургавели Naughty
И тия черни очи за капак ooooh!
Плюс тУЙ ми се види доста глуповата Naughty
Направо да върви да пасе патките на село Naughty

Общи условия

Активация на акаунт