Lord of The Chefs

• 33 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Да се включа и аз в хора след предаването снощи.
Сидония, ако ми беше пред очите, сигурно щях да я фрасна с някоя чиния по течащия нос! Много нагла, самочувствие до небето, върти се в мненията си като фурнаджийска лопата. Не понасям такива хора и лесно ме вадят от нерви.
Виталия маааалко я съжалих. ама малко  Mr. Green
Димитър верно не блесна с нищо, но пък и няма да е зле да обяснят на публиката критериите за отпадане. И изобщо правилата, по които играят... Всеки епизод е сам за себе си, сякаш не са обединени от един формат и едни правила  Rolling Eyes

# 691
И аз да се запиша - малко късничко, но...сега мога. За голямо съжаление не съм гледала друго кулинарно състезание и нямам база за сравнение, но в това си мислех, че ще гледам повече готварство, отколко сблъсъци на характери, а до момента гледам нещо като Сървайвър. И аз се чудя , защо, аджеба, изгониха Димитър?! newsm78 В това отношение журито ни остава длъжник! Към този момент не мога да преценя кой е по-по-най като кулинар. Обаче пък, нежните раними души са ми ясни.
Сидония - горката, голям страх , че може да отиде на двубой и топна Виталия. Виталия не получи подкрепа от съотборничките - мнозинството гласува против нея. Ако Виталия беше стиснала зъби и не беше влязла в този грозен спор със Сидония щеше да се превърне в герой в последствие, след победата си в двубоя, но сега - не! Отношението ми и към двете е еднакво - неприятни са ми! Много жалко, ако журито им симпатизира. Малко благородство и в участиците и в журито няма да е излишно!

# 692
Аз не можах да разбера само, защо мъжете не си изгониха направо Ивелин, който очевидно прецака нещата на сърбина и на целия екип, а теглиха чоп. Вярно, че Митко беше един от най-слабите, но в случая баш Ивелин си беше за гонене.
А Сидония ужасно ме разочарова. Личи си, че има хъс за победа, и може би затова я харесах в началото, но в момента, в който си отвори устата, си пролича за какво става въпрос. Мисля, че опасенията й бяха напълно безпочвени и целта й беше да създаде интрига. Сълзите й накрая ми се сториха ужасно престорени. Не може всеки път като не ти изнася да настройваш останалите срещу някого и после да плачеш. Това може би си е характерен женски трик, но аз я мислех за мъжко момиче. Оказва се, че всъщност мъжкото момиче е Виталия. Много ми хареса как им натри носа на всичките мижитурки, които си мълчаха хайде да не казвам като какво от страх да не падне изборът върху тях, наред с тарторката Сидония.
Преди като казах, че явно Виталия се възприема от останалите като "отличничката на класа", точно това имах предвид. Че хората с умения лесно си създават врагове, предизвиквайки чувства на завист и страх. Но аз си мисля, че тя е пич и ще стигне до много далеч. Дано не се лъжа. Все пак не се знае кое от контекста се губи при монтажа. Но ...не можеш да победиш със злоба и параноя. Няма как да стане.

# 693
 Гледам предаването, но нещо почна да ми идва пресолено. Не ми се гледа риалити формат кой с кой се дърпа, харесва или не харесва, а ми се гледа риалити формат, в който се готви. Аз разбирам за част от използваните продукти едва, когато сервират готовото ястие, така не ми е интересно.
Самият технологичен процес на готвене също не се вижда, но за сметка на това не пропускаме нито едно бъркане в носа или облизване на пръст.
  Журито не ме дразни.

# 694
Самият факт, че претендентите трябва да работят в група, вече означава, че ще има скандали и междуличностни сблъсъци. Та аз собствената си майка не мога да изтрая да ми се пречка в кухнята, та камо ли още 10 души.

# 695
Да, така е buttinsky, но в чуждите формати някак си не забравят, че все пак се и готви, при сглобяването на излъчвания формат. От едно часово предаване имам чувството, че показвания процес на готвене е около 15 минути /може и да преувиличавам, де/.

# 696
Гледам предаването, но нещо почна да ми идва пресолено. Не ми се гледа риалити формат кой с кой се дърпа, харесва или не харесва, а ми се гледа риалити формат, в който се готви. Аз разбирам за част от използваните продукти едва, когато сервират готовото ястие, така не ми е интересно.
Самият технологичен процес на готвене също не се вижда, но за сметка на това не пропускаме нито едно бъркане в носа или облизване на пръст.
  Журито не ме дразни.
Peace
Не гледаме Биг Брадър все пак....и мен не ме касае кой с кого се кара.
В едно кулинарно шоу би трябвало да има кулинария все пак,поне 60 % от времето.

# 697
Грозалия-Виталия не стига,че е събрала в себе си всичката дързост и грозота Naughty ами освен тУЙ е най-бездарната "готвачка" Naughty ИзгОри всичко,а после се сърди защо я пращат да се състезава  #2gunfire #2gunfire
Вън #2gunfire #2gunfire

# 698
Грозалия-Виталия не стига,че е събрала в себе си всичката дързост и грозота Naughty ами освен тУЙ е най-бездарната "готвачка" Naughty ИзгОри всичко,а после се сърди защо я пращат да се състезава  #2gunfire #2gunfire
Вън #2gunfire #2gunfire
Здрасти,Фена!    Laughing
Ти и от кулинария ли се интересуваш?   Mr. Green   Или просто ти се стреля?
Че се изложи,изложи се.Ама да е най-бездарната   newsm78  ....то тогава направо трябва да изгонят другите.

# 699
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вън #2gunfire #2gunfire

Е тука вече пресоли манджата! hahaha

# 700
Грозно е държанието на някои хора. Но по принцип простотията надделява в нашите географски ширини, а няма как и в подобни предавания да не си покаже рогата... и дребните душички успяват да се скрият под мощния й гръб, докато самите те не бъдат посочени с пръст. Интересно развитие наистина.

# 701
Ами Bonjour Crazy
Само теб те нямаше в темата Laughing

Цитат
Ти и от кулинария ли се интересуваш?   Mr. Green
Разбира се Naughty
Ала не мога да сготвя нищо Laughing

Цитат
Или просто ти се стреля?
Това се подразбира Naughty
Обаче кък да не стрелям Naughty Много ме дразнят такъви грозни и злобни натегачки като Грозалия-Виталия #2gunfire

Цитат
Че се изложи,изложи се.Ама да е най-бездарната   newsm78  ....то тогава направо трябва да изгонят другите.
Всеки готви по-добре от тая Naughty Тя просто се опитва да ни залъже Naughty

# 702
  • Разпиляна във въображението
Пак тези ширини и обобщаване на хората. За Бога, ние ли сме най-простите? И в другите държави ги има, не ми казвайте, че не е така. Разликата с техните шоута, подобни на това е, че тези, които провеждат кастингите, търсят участници, които готвят и приемат нещата на сериозно. Тук виждаме, че са избрани разни колоритни образи, за да има шоу. Е, може да не е точно кулинарно шоу, ама поне да се забавлява публиката. Това не ми допада.

Ако някой от екипа чете, МОЛЯ кажете на Елен Колева да не сяда на плотовете, по които готвят участниците и да си мята краката нагоре-надолу. Действа ми на нервната система, а за участниците сигурно още повече.

# 703
При нас простаците се ползват с преференции. Не сме най-простите, а най-търпеливи към утайките си.
Има резон да направят забележка на Елен, че сяда по плотовете, след като направиха забележка на..забравих кой, че си държи точилката по мишница. Не бива да има двоен стандарт.

# 704
При нас простаците се ползват с преференции. Не сме най-простите, а най-търпеливи към утайките си.
Има резон да направят забележка на Елен, че сяда по плотовете, след като направиха забележка на..забравих кой, че си държи точилката по мишница. Не бива да има двоен стандарт.

при положение, че младежа си беше с бялата престилка,  която се ползва в кухнята,а Елен е с цивилен тоалет от Модна къща........ И нееднократно мята трибуквето на плотовете

Общи условия

Активация на акаунт