Кухните - 36 тема

• 91 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
sneji_bs , има има  Wink
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian& … pgnum=1)/.do?rf=y

http://www.technomarket.bg/products/09060870/amica-zia-428
http://www.technomarket.bg/products/09057103/ariston-lff-8314-b
и още доста, разгледай в сайта...  Simple Smile

А за абсорбатора разбрах, че ако е под 700-800 лв., няма да е абсорбатор. Или дали е 120 или 320 лв., все тая...  Crazy

# 136
  • sofia
Моля Ви, споделете колко ви струваше преправянето/направата на електрото за кухнята?!! Praynig
Имам 6-7 контакта за вадене + кабели за печката и за осветление - колко е нормално на струва това - труд + материали, че е дни майстори ни казаха една цена, която ни се вижда завишена...

Много благодаря предварително! Hug

# 137
Моля Ви, споделете колко ви струваше преправянето/направата на електрото за кухнята?!! Praynig
Имам 6-7 контакта за вадене + кабели за печката и за осветление - колко е нормално на струва това - труд + материали, че е дни майстори ни казаха една цена, която ни се вижда завишена...

ние не сме плащали за майстори, половинката и баща му се справиха с тази задача, но кабелите (от главното табло до кухнята, 5 токови кръга, мостови кабели) струваха около 100- 120 лв, отделно конзолки за панел и за гипсокартон са по около 60ст до 1лв всяка, контактите ни струваха по 7-8лв единия, и ново табло с предпазители към 200-300лв някаде

# 138
  • Бургас
Момичета благодаря ве за отговорите,но дадените съдомиални са широки 60см.А Аристона от Технополис е страхотен.Пералнята и хладилника ми са от същата серия и съм много доволна,ама да ме пита някой защо оставихме толкова място за съдомиална  #2gunfire.В първоначално уредите щяха да са иноксови,но след като купихме печка и микровълнова от инокс и това черното/не знам как се казва покритието/направо всеки ден съм с препарата в ръка,и реших уредите дето се пипат постоянно да са черни.Кухнята ми е в сиво и черно със стени -пепел от рози.Иначе в чуждестранни сайтове намерих съдомиална на Аристон с мойте размери но се чудя дали мога да поръчам в В Технополис да ми доставят,те и без това продават от марката.Някой поръчвал ли е така  newsm78

# 139
  • София

Местене на контакт до 3м труд и материал, с вкопаване и фиксиране с гипс /без контакта и рамката/ около15-16-17лв. Зависи как се спазариш.
Двойния около 4-5-6лв. отгоре.
За твърдата връзка - връзване * 4.50 само труд.
Допълнително за монтиране на ключове и контакти по 2-3лв.
За дърпане на кабел за ключ около 10лв. /включва същите неща като контакта горе/
За съжаление няма нищо евтино!

# 140
Вече започвам да се радвам, че мъжа и кума направиха цялото електро, че на мен само 100 лв. за контакти, ключове и конзоли ми се видяха много /кабелите не знам колко са/  Simple Smile.

# 141
  • sofia

Местене на контакт до 3м труд и материал, с вкопаване и фиксиране с гипс /без контакта и рамката/ около15-16-17лв. Зависи как се спазариш.
Двойния около 4-5-6лв. отгоре.
За твърдата връзка - връзване * 4.50 само труд.
Допълнително за монтиране на ключове и контакти по 2-3лв.
За дърпане на кабел за ключ около 10лв. /включва същите неща като контакта горе/
За съжаление няма нищо евтино!

geryger, благодаря много за инфото.   bouquet Горе-долу добих представа. Тъпото е, че на нас ни казаха крайна цена, а не разбита и не мога да преценя дали е ОК. Имаме 5 контакта за "изваждане", 1 кабел за осветление и 2 кабела - за печката и стъклокерамичния плот...Да приема, че се спазарим 15лв за контактите + 3 за монтаж - става по 18 на контакт. За 5 бр. става около 90-100лв. За кабелите тип твърда връзка - 2х4,50 за труд...а самия кабел незнам колко е...Все ми се струва, че 200 е повече...
В никакъв случай не искам да подценявам ничий труд  Peace- в крайна сметка колкото толкова, но тъй като ни дадоха крайна цена, исках да знам дали е реална..
Мерси отново!  bouquet

# 142
  • София
За твърдата връзка искам да кажа, още по 4.50 + местенето на кабела. Но там обърни внимание, на размера на кабела. Аз не съм много компетентна относно кв. на кабела, но знам че за печка и котлони трябва, да са по усилени, и да са на отделен кръг. Защото в квартирата не бяха и като включа всички котлони, фурна и абсорбатор и гърмеше бушона.  Hug
Питай ги точно какво включва. Ако включва всичко - ключове, контакти, монтажа до готово може и да не е много. Ако имаш нещо по специфично?

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 09:46 от geryger

# 143
  • sofia
За твърдата връзка искам да кажа, още по 4.50 + местенето на кабела. Но там обърни внимание, на размера на кабела. Аз не съм много компетентна относно кв. на кабела, но знам че за печка и котлони трябва, да са по усилени, и да са на отделен кръг. Защото в квартирата не бяха и като включа всички котлони, фурна и абсорбатор и гърмеше бушона.  Hug

Гери, благодаря ти отново за ценните съвети! Hug

# 144
Момичета благодаря ве за отговорите,но дадените съдомиални са широки 60см.А Аристона от Технополис е страхотен.Пералнята и хладилника ми са от същата серия и съм много доволна,ама да ме пита някой защо оставихме толкова място за съдомиална  #2gunfire.В първоначално уредите щяха да са иноксови,но след като купихме печка и микровълнова от инокс и това черното/не знам как се казва покритието/направо всеки ден съм с препарата в ръка,и реших уредите дето се пипат постоянно да са черни.Кухнята ми е в сиво и черно със стени -пепел от рози.Иначе в чуждестранни сайтове намерих съдомиална на Аристон с мойте размери но се чудя дали мога да поръчам в В Технополис да ми доставят,те и без това продават от марката.Някой поръчвал ли е така  newsm78
Любимите ми цветове,моля те,дай снимки Praynig

# 145
здравейте и от мен и  4естита баба  марта Simple Smile
по напред  бях пуснала скица на кухнята  и сега минавам да пусна  и   сним4ици  Simple Smile

ка4еството на снимките е лошо ама е от  тел .

# 146
  • на дъното
bobynka супер е с здраве да се вихриш в нея Hug

# 147
  • София
bobynka Честито!
Само искам да отбележа, че според Фън Шуй масата за хранене не бива да е под трегер.
Но това си е твое решение.

# 148
bobynka Честито!
Само искам да отбележа, че според Фън Шуй масата за хранене не бива да е под трегер.
Но това си е твое решение.
няма къде другаде да я сложа  Tired

благодаря ви за пожеланията   Hug

# 149
Подкрепям Манди и Мимес. Повечето кухни, които се предлагат по магазините също се поръчват или трябва да си купиш мостра. Наистина сроковете минават доста бързо, докато стегнете това-онова и си имаш мечтаната кухня. Ето, Цъфка се похвали, че нейната вече е готова. Стори ми се много бързо. Дано е доволна. Чакаме да видим снимки с нетърпение. Може тя да ти препоръча същата фирма, мисля че я направиха за по-малко от месец. То и сезона не е много "ремонтен" в момента та бързо ще ти я направят.

О, не бързам. И без това си зависи от средства Wink
Аз лично много искам да видя кухнята, реалния цвят, материала, затова смятам да я купя готова и само да чакам датата на монтажа. А и много магазини предлагат отделни шкафове и можеш да ги комбинираш както си искаш Wink

Общи условия

Активация на акаунт