Кухните - 36 тема

• 91 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Czech Republic
При аспиратора са важни също децибелите, така че гледайте и това!

# 121
Благодаря за съветите, ще сметна кубатурата на стаята.
Колкото до цената, търся добро съотношение на цена-качество  Mr. Green Някак си не мога да прежаля повече от 250 лв. за абсорбатор... Предпочитам основната част от финансирането да се насочи към пералнята и хладилника (спряла съм се на черен side by side засега). Но може би просто го подценявам, а май не бива  newsm78

# 122
  • Стара Загора
Само ако знаех колко много са 52 децибела  Mr. Green / това е на 1-ва степен на моя Фабер / никога нямаше да пестя при избора.
За съжаление марковите и тихи аспиратори са доста на 1000 лв. Моят струваше 550лв. и за тези пари ще го потрая още година-две.

# 123
Здравейте! Нова съм във форума и се срамувам от себе си, че все още нямам регистрация при вас. Изчетох доста постове и смея да кажа, че научих доста полезни неща от вас. Благодаря ви!
А сега към въпроса - наскоро се нанесохме в новият ни дом със съпруга ми. Живеехме при родители доскоро и... сега си имаме апартамент за стягане.
До кухнята сме... Много искам да е по поръчка, но  не ми се чака толкова. Ще я купуваме. Разгледах доста магазини, ще се радвам да ми препоръчате и вие!

# 124
  • София
Даниела, не съм сигурна, че ако си купите кухнята ще я получите веднага, нали и тя трябва да се изработи..
Освен ако не купите някоя мостра от магазина.
А за изработка на кухня не се чака много.. около месец. Няма да усетиш кога ще мине Simple Smile

# 125
И аз да допълня Манди, ще ти я направят точно така както искаш и си я представяш. Наистина срока за изработка не е толкова дълъг, а и повечето фирми са коректни и си го спазват. Пожелавам ти скоро да се похвалиш с мечтаната кухня.

# 126
  • София
Подкрепям Манди и Мимес. Повечето кухни, които се предлагат по магазините също се поръчват или трябва да си купиш мостра. Наистина сроковете минават доста бързо, докато стегнете това-онова и си имаш мечтаната кухня. Ето, Цъфка се похвали, че нейната вече е готова. Стори ми се много бързо. Дано е доволна. Чакаме да видим снимки с нетърпение. Може тя да ти препоръча същата фирма, мисля че я направиха за по-малко от месец. То и сезона не е много "ремонтен" в момента та бързо ще ти я направят.

# 127
  • Пловдив
Вместо запис - Честита ви Баба Марта!

# 128
  • София
Само ако знаех колко много са 52 децибела  Mr. Green / това е на 1-ва степен на моя Фабер / никога нямаше да пестя при избора.
За съжаление марковите и тихи аспиратори са доста на 1000 лв. Моят струваше 550лв. и за тези пари ще го потрая още година-две.
Merlinski, за да не ти е шумен абсорбатора, трябва на първа степен да е под 48-49Дб. Има и друго за шума. Хубаво е тръбния път да е възможно най кратък и да е направен от гладки ПВЦ тръби. Не от гофре, то също шуми от "триенето". Да е захванат дорбе, за да няма вибрации и те шумят.
Иначе марката за абсорбатор е Фабер. Не се лъжи. Фабер произвежда моторите и всички други ги взимат от тях.

# 129
Честита Баба Марта!
а за кухнята - моята наистина е почти готова, остава да се вържат котлоните и фурната , иначе са наместени, а и да се свърже мелницата. и утре ще идват момчетата да сложат останалите вратички понеже те са мдф лак и се чакаше малко повече за тях. Иначе всичко стана за по-малко от месец и половина със сглобяването(при условие че седмица след като дадох капарото спрях поръчката понеже размислих за вратичките и тях ги уточнихме след още една седмица).
Горките момчета направо им разказах играта, казаха че май не са имали толкова претенциозен клиент -  ама тук разстоянито да е еднакво, ама виж тук е с 0.5мм повече отколкото там и т.н. Иначе са много коректни и се справиха повече от чудесно- фирмата се казва Сибис 98 , аз се бях насочила към Димат Омега, но тук цената беше по-добра а и бях видяла вече сглобена кухня и ми хареса Simple Smile
Съвсем скоро ще покажа и снимки, но наистина стана по-хубаво отколкото очаквах Simple Smile

# 130
  • София
Честита Баба Марта и от мен, че пропуснах  Embarassed
Браво Цъфка  Hug Много се радвам за теб!
Според мен така трябва да сме взискателни, за да се работи качествено.
И аз бях така, и на мен ми казаха, че съм много претенциозна и т.н.. Но накрая, като си тръгваха ми казаха, че трябва да отида началник в техния цех, че да се въдвори ред.

# 131
Честита Баба Марта и от мен, че пропуснах  Embarassed
Браво Цъфка  Hug Много се радвам за теб!
Според мен така трябва да сме взискателни, за да се работи качествено.
И аз бях така, и на мен ми казаха, че съм много претенциозна и т.н.. Но накрая, като си тръгваха ми казаха, че трябва да отида началник в техния цех, че да се въдвори ред.

Peace А мен като ме видят, ме питат какви дефекти още съм открила.  Mr. Green И не ме разбирайте погрешно, като цяло съм доволна, даже много... но тук надрано при монтажа, там пробито при монтаж на дръжки и т.н. Сега съм пуснала мъжът ми да се разправя, че той е по тактичен от мен. Аз бях казала, че не искам да ги виждам, а те пък чувствителни и се обидили. И сега само подпитват дали ми харесва как става.

# 132
  • Бургас
Merlinski ,понеже си писала за черни уреди,като сте обикаляли случайно да сте виждали черна съдомиаллна,но от 45см.Вече 1 година си търся и не мога да намеря.

# 133
  • София
Merlinski ,понеже си писала за черни уреди,като сте обикаляли случайно да сте виждали черна съдомиаллна,но от 45см.Вече 1 година си търся и не мога да намеря.
Защо не си вземеш за вграждане на 45см, като няма черна?

# 134
sneji bs ето тук мисля че може да намериш нещо
http://technohit.bg/index.php
дано съм била полезна

показаната е голяма но  мисля,че има и 45см.

Общи условия

Активация на акаунт