Кухните - 36 тема

• 91 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Почна се!!!
До 2 дни се надявам да имам сглобена кухня, но без горни шкафове понеже мдф лака не е готов.
Но за съжаление от сега видях объркан размер на един шкаф, но казаха че ще го оправят Simple Smile
Скоро ще показвам снимки Simple Smile

# 76
А за изнасяне на мивка на остров, какво е необходимо? Някъде бях чела за специална помпичка. А дали може без нея и някакси да се направи наклон?

# 77
от където снимам, горе то като куминно тяло. Тези цветове ги гледахме и които ни харесаха ги няма в наличност. Днес ходихме на един офис и си харесахме бледо син за вратичките, а за корпуса малко по тъмно син.

Поздравления, една дилема по малко от днеска.
Дилема две е плота.Препоръчвам за синьото цвят на плота инокс.Може да се съчетае с алуминиев цокъл, алуминиева водобранна лайсна и дръжки от същият материал.

# 78
да но има и още нещо за гърба искам да е от плочки. утре ще гледаме само за плотове да си изберем, Но мисля че плочките е хубаво да съвпадат с плота. дано успея да харесам нещо. Много ми е трудно да харесам нещо, А искам като правя нещо да е както трябва после да не съжалявам.

# 79
Плота е от http://www.vrv.dir.bg/products.html

Silence, като започнах да умувам над кухнята и да разглеждам милиони снимки, всичко клонеше към оранжевата гама. Колкото зелено гледах по кухните, все не ми седеше на място, все кусури намирах... А накрая...  Mr. Green имам по малко зеленичко във всяка стая. Явно съм имала необходимост от този цвят да ме балансира малко   Joy

Плотът е стахотен! А какъв точно е цветът му?

# 80
  • Някъде на път....
Почна се!!!
.......
Чакам с нетърпение да видя готовата кухня!  Peace

# 81
# 82
  • София
И аз съм пропуснала да се запиша!

# 83
Почна се!!!
До 2 дни се надявам да имам сглобена кухня, но без горни шкафове понеже мдф лака не е готов.
Но за съжаление от сега видях объркан размер на един шкаф, но казаха че ще го оправят Simple Smile
Цъфка,къде си мила.Чакам снимки. Момичета,имам още въпроси относно кухнята. Навсякаде ме разубеждават,че не си струвало да хвърлям толкоз пари за гранитен плот.Известно ми е,че с гранита се работи по-трудно, и предполагах,че затова не им се захваща.Но всички бяха единодушни, гранитогреса попива мазнините .Затова, бих се радвала на  отзиви от първа ръка.  bouquet

# 84
  • София
Навсякаде ме разубеждават,че не си струвало да хвърлям толкоз пари за гранитен плот.Известно ми е,че с гранита се работи по-трудно, и предполагах,че затова не им се захваща.Но всички бяха единодушни, гранитогреса попива мазнините .Затова, бих се радвала на  отзиви от първа ръка.  bouquet
Така е. Гранита е естествен материал. Естествените материали имат шупли, макар и много малки и попиват всякакви течности. Ако ти е светъл плота и разлееш сок от касис, ще имаш петно. Естествено не попива като хартия, но се случва. Мазнините са най упорити.
Имам приятелка с огромен гранитен плот и го импрегнира с някакъв препарат мин. един път месечно, за да не попива.
А гранитогреса е нещо съвсем различно. Той също е изкуствено създаден и се използва за подови настилки.
Има начин за поддържане на естествените плотове, но се изискват грижи, докато е технически камък не е така. Той не попива, за това повечето го предпочитат.

# 85
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте!
дойде ми и на до главата мен да правя кухня - никога да сега не ми се е случвало Embarassed.
След като попрочетох почти всички теми, посветени на кухнята в главата ми първо настана каша, а после нещата започнаха да се изясняват Laughing. Вече знам приблизително какво искам...но имам едно питане - Изцяло ламинат ли да сложа в кухнята или да сложа гранитогрес под шкафовете и хладилника?
Кухнята е стандартна панелка с усвоена тясна тераса.
Знам, че впоследствие ще се появят още много въпроси, но този в момента е от първостепенна важност.

# 86
  • Някъде на път....
Зомбайо, аз препоръчвам да се сложи ламинат + гранитогрес.

Ето вариант на тесен балкон:

Ето и един усвоен балкон:

# 87
  • Някъде на път....
А ето и един от изпълнените проекти на Манди:

Жалко, че снимките от дневната са с лошо качество, иначе може да се види и бара....  Sad

# 88
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря ти t_ilieva   bouquet!
И аз съм на същото мнение, но мъжът ми се опъва Close...иска само ламинат, по - износоустойчив и не ще да чуе за комбинация. Ще следя темата.

# 89
И аз мислех за комбинация от ламинат с гранитогрес, но след няколко години ползване съм много радостна, че сложих само гранитогрес. По-скъпо е, но се изплаща със спестени нерви.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт