Кухните - 36 тема

• 91 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Да, монтажа на мебелите се плаща отделно, но то навсякъде е така. Монтажът на уредите също не влиза. Всички големи вериги имат специални условия за доставката и монтажа, които са регламентирани.
Всъщност никъде не е така. Фирмите производители на мебели предлагат цялостна оферта за изработка и монтаж на договорено обзавеждане. Проектите вече са опция. Търговските вериги предлагат мебели серийно производство, съответно монтажът при тях се заплаща отделно, тъй като те са търговци и държат с големи букви и цифри да обявят възможно най-ниската цена. Simple Smile

# 466
  • София
Да, монтажа на мебелите се плаща отделно, но то навсякъде е така. Монтажът на уредите също не влиза. Всички големи вериги имат специални условия за доставката и монтажа, които са регламентирани.
Всъщност никъде не е така. Фирмите производители на мебели предлагат цялостна оферта за изработка и монтаж на договорено обзавеждане. Проектите вече са опция. Търговските вериги предлагат мебели серийно производство, съответно монтажът при тях се заплаща отделно, тъй като те са търговци и държат с големи букви и цифри да обявят възможно най-ниската цена. Simple Smile

Това не е вярно. За моята кухня съм искала оферти от няколко фирми-производители. При всички монтажът беше отделна опция.

# 467
Обзавеждам втори апартамент и до сега няколкото фирми с които съм разговаряла са давали крайна цена за изработка и монтаж на мебелите.  Peace

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 21:25 от Анонимен

# 468
  • sofia
kimbolina, честита кухня!!! Много е хубава!  bouquet Със здраве и много мерак да си я ползваш! Simple Smile

# 469
  • София
Обзавеждам втори апартамент и до сега няколкото фирми с които съм разговаряла са давали крайна цена за иработка и монтаж на мебелите.  Peace

Моето мнение е същото, обиколила съм доста фирми.
Silence Благодаря  Hug

# 470
  • София
кимболина, поздравления и от мен за хубавата кухня!

# 471
...
Това не е вярно. За моята кухня съм искала оферти от няколко фирми-производители. При всички монтажът беше отделна опция.
Със сигурност има и изключения, но в общия случай производител не би дал гаранция за продукта си, ако не е монтиран от него (разбира се става въпрос за специфична мебел, каквато е кухнята, а не столче, например). Simple Smile

# 472
  • София
Здравейте, отдавна ви следя и много полезни неща открих тук. Hug
Моята кухня вече е на финалната права. Остана кухненския плот и гръбчетата. Идеята за гръбчета е да са от стъкло (лакобел, закалено или ако има друг вид). Някой виждал ли е такива и знае ли как се монтират? newsm78
Ако реша да е лакобел дали знаете за възможност извън обикновената цветова гама, защото от десетината цвята, които съм виждала само бялото ми пасва на кухнята (бледо зелено с под от средно тъмен орех).

Като поизчистя мога да постна някоя снимка.

# 473
и аз да си кажа мнението за аико-кухните им са страхотни-и като качество ,и като визия,но....март месец отидох да ми направят проект,подлъгвайки се обявените ниски цени.докато ми правеше проекта,половината от моите изискваня,госпожата каза ,че не могат да изпълнят ooooh!.после, като ми направи проекта ми го показа за част от секундата,като спомена,че нямала право да ми го показва(интересно как да си дам парите за нещо,което не мога да видя предварително да видя newsm78?) и като попитах за монтажа-допълнително се плаща,но можели да ми го изчислят след като монтирали кухнята и щял да бъде не по-малко от 300 лв Money еми-отидох в Силтекс,за които всички казват ,че са скъпари и там всичко,включително и моите изисквания+монтаж и на уредите, ми излезе с 1600 лв по-евтино  от офертата на аико.

# 474
А доволна ли си от Силтекс и по-специялно от монтажа

# 475
Кимболина, наистина прекрасна кухня. Тя толкова мислене отнесе, че няма как да е друго яче. Само вкуснотии да готвиш в нея и да й се наслаждаваш всеки ден. Hug

# 476
Здравейте, отдавна ви следя и много полезни неща открих тук. Hug
Моята кухня вече е на финалната права. Остана кухненския плот и гръбчетата. Идеята за гръбчета е да са от стъкло (лакобел, закалено или ако има друг вид). Някой виждал ли е такива и знае ли как се монтират? newsm78
Ако реша да е лакобел дали знаете за възможност извън обикновената цветова гама, защото от десетината цвята, които съм виждала само бялото ми пасва на кухнята (бледо зелено с под от средно тъмен орех).

Като поизчистя мога да постна някоя снимка.

За гърба има вариант на стъклото да се залепи фолио с  изображение по избор.
Такова например:
http://www.prikachi.com/images/13/3189013Q.jpg
http://www.prikachi.com/images/24/3189024f.jpg
http://www.prikachi.com/images/30/3189030p.jpg

# 477
Tasi, на втория линк сякаш мивката е слята с плота, страшно ми харесва. Как се получава този ефект?

# 478
Да,излива се и всичко е едно.Наистина е супер.

# 479
А доволна ли си от Силтекс и по-специялно от монтажа

за монтажа ще  кажа края на месец май,защото тогава ще я монтират,но досега чувам  хубави отзиви за тях.мога само да кажа,че по договор ще ми монтират кухнята и уредите и те ще  ги вържат към ел.мрежа(което не всички фирми правят, а за мен е важно условие)  ,като гаранцията ще ми е 5 г,понеже съм си избрала всички уреди на FABER Peace

Общи условия

Активация на акаунт