Кухните - 36 тема

• 91 574
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Моята последно стана 3700, хем не е масив /е, малко по-голяма идва де/. Батерията и коритото на мивката се купиха отделно за около 500 лв. Чакам да се "накачат" уредите и ще пусна снимки.
Макар че сега, типично в наш стил, се сетихме след като я монтираме, че ще махнем вратата и ще слагаме свод  Blush

# 616

...Иначе кухнята, която най-много ми хареса в Интернет е тази и такава ще правя, уж.

*Галя* много хубави цветове си избрала, у нас са същите, сега и мебели за хола поръчахме, пак в тези цветове. По начало исках много по тъмно, но всеки път когато погледна кухнята и си казвам "Ех, добре че я направих по-светла".
Подкрепям те и за избора на светли горни и тъмни долни шкафове, ако не беше класическа и моята кухня щеше да е с такава закачка. С нетърпение чакам резултата, успех!

# 617
  • Пловдив
Да се запиша и аз ,че след месец ще правим кухнята на апартамент,който ще даваме под наем.В момента чуденката ми е за мивката.Доста се порових в нета ,но никъде не открих каква е разликата между полимермрамор и граниксит?Родителите ми са с полимермрамор от 6 години и вече е доста захабена,но това е  вследствие от решението на баба ми, да '' светне'' мивката с белина,което е изрично указано да не се прави.Ако някой е информиран относно двата материала,моля да помогне!

# 618
Доколкото помня полимермрамора съдържа 50% гранитни частици и 50% смоли, докато при граниксита съотношението е 80% към 20% в полза на гранита.
Виждала съм мивка от полимермрамор много амортизирана, а за половин година епсплоатация моята от граниксит се държи стабилно.

# 619
  • Пловдив
Благодаря ,nenuТо ,и аз си мислех,че граниксита след като е по-скъп ,трябва да е и  по-качествен.Сега остава да убедя и съпружеското тяло,че той само поглежда към разходите и мрънка,че този апартамент го правя супер лукс Simple SmileСега съм на тема проект и се надявам скоро да поствам снимки!

# 620
  • Балчи-Варна
Тук в Балчик говорих с една фирма за кухня-450лв е лин.м.с материялите и труда.Трите ключа изложението като питах казаха 500лв.Аз му викам много пари за л.м.,а той казва зависи от обкова.Беше представител на ф-а Paprikov -Търговски Явор център-Варна на бул.Република 117 с-у Кауфланд каза.1м.долен и 1м. горен шкаф се води 1л.м.

# 621
# 622
Много е хубава  chef , за всичко сте помислили, и цветовете и пердетата - разкош. Със здраве да си я ползвате.

# 623
Виждам страхотни кухни из темите. Личи си, че са правени с грижа и мисъл. Браво  smile3501 Аз започнах да събирам идеи и да чертая скици, после ще мисля за цвят и материи. Мъжът ми каза да избера каквото ми хареса и да му покажа крайния резултат на това, което искам, та той само да каже: Да, харесва ми  Joy
Като знам колко време ми отне за хола, за кухнята ще е три пъти повече  Rolling Eyes

# 624
Feride, честито! И браво, много е хубава! Коритото на мивката от какъв материал е? Колко струва? А цялата кухня колко струва? Само шкафовете, без уреди и прочие, разбира се...

Преди 11-12 години, бяхме слагали едно корито от лят мрамор (така го наричаха). Та, много си го харесвах аз, доволна бях, за 2-те години, през които го ползвах. За съжаление напуснах жилището и нямам впечатление до колко е захабено сега и изобщо за съдбата му. Дали все още съществува такъв материал за корита на пазара, и дали изобщо е коректно това название 'лят мрамор'...  Thinking

# 625
  • Русе

Честито! Много е хубава. Със здраве да я ползваш.

# 626
Feride, чудесна ти е кухнята!Честито, да си я ползвате със здраве.

# 627
Feride, честита кухничка! Разкошна е!

# 628
Feride, страхотна е! А аз да питам от къде са столчетата и на каква цена?  Blush

# 629
някой може ли да ми каже откъде мога да видя плочки за гърба на плота в кухнята?

Общи условия

Активация на акаунт