Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 30 078
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добро утро Hug Hug

Бебеш,   Hug Hug Надявам се и занапред нещата с Тея да се нареждат по възможно най-добрия начин.

За шезлонгите - Ноеми ме е изпреварила - и с Яна, и сега използвам кошницата за кола.
За бибероните - ползвам на Авент.

Елениа, стискам палци да се оправиш бързо и без кюртаж.

Ива също започна да се смее. Най-хубавото е, че винаги е будна и в настроение вечер, когато всички сме в къщи.

Какче, много се радвам за теб. Друго си е да си свеж и бодър.

Аз чакам техник за бойлера, че два дни без топла вода се оказа гадничко. Изглежда много съм се разглезила.

Продължавам да имам проблеми с кърменето. Гадинката не ще и не ще. Въпреки че днес сме 2 на 0 в полза на кърмата. Надявам се този гаден период да отмине (отново) и пак да я кърмя спокойно и блажено.

# 376
Здравейте на всички мами! От както родих нямам време да пиша и много рядко ви чета напоследък, защото и баткото е болен и него гледам. Предварително се извинявам ако сте писали вече по моите въпроси, но имам няколко питания:
Първо към мамите, които вече са водили бебоците на ортопед:
Колко пари платихте за прегледа с направление и съответно без направление? Аз се колебая между Драганов и Алексиев. За Драганов знам, че се чака много. А на Алексиев не можах да намеря телефона, а четох че имал частен кабинет в кв. Мотописта. Някой ходил ли е там и колко струва прегледа там?
Втория ми въпрос е ходихте ли на преглед на гинеколог след раждането? Разбрах, че и за това трябва направление от личния лекар. Вярно ли е?
Зададох си въпросите докато спи бебка, сега да ви кажа накратко за нас. Наддали сме 1,200 кг и 3 см. Давам Био Гай, без да имаме колики, за имунитет само. Вода не иска, само на кърма сме.
Обещавам да ви чета по-често, а сега отивам че се събуди гладна. Лек ден на всички

# 377
  • София
Добро утро Simple Smile
Еления,дано не стигнеш до кюртаж  fingerscrossed
Бебеш, HugБлагодаря за съвета за Ексципиал Hug

# 378
elenia, дано се размине кюретажа

бебеш, чудесни новини

ние имаме каучукова биба на нук, но не я смуче, досега я е смукала 2 пъти за съвсем кратко след като я бях оставила да пореве преди това за няколко минути, силиконовите са мн твърди
каучуковите се изваряват също

сега с нашето акане, с риск да ви досадя Simple Smile вчера след консултация с педиатъра сварих няколко сливи и дадох водичката,около 5мл само- резултат никакъв
днес дадох 2.5мл дуфалак
само на кърма сме, но ме е страх да не стане някакво преплитане или не знам какво Sick

аз изпих около 30 грама от сливовата вода, уж да влезе и с кърмата и познайте след два часа все едно клизма са ми направили

Леиди ЕНДЖЪЛ, как се развиха при вас нещата с акото

# 379
  • София
Първо към мамите, които вече са водили бебоците на ортопед:
Колко пари платихте за прегледа с направление и съответно без направление? Аз се колебая между Драганов и Алексиев. За Драганов знам, че се чака много. А на Алексиев не можах да намеря телефона, а четох че имал частен кабинет в кв. Мотописта. Някой ходил ли е там и колко струва прегледа там?
Ние бяхме при Драганов,запазихме час по телефона 1 седмица по-рано,без направление отидохме,прие ни точно на запазения час,платихме 30лв.,цената си я пише на вратата и май въобще не приема направления,но не съм 100% сигурна,най-добре питай по телефона ако решиш при него.

# 380
  • София
Добро утро Simple Smile То е вече почти обяд, но нищо Simple Smile

Еления дано успееш да се изчистиш от самосебе си и да не се налагат нито хапчета, нито кюртаж.

Бебеш радвам се за хубарите новини. Дано продължавате в същия дух.

За рефлукса - май е по-добре за сега да не я изследваш, така или иначе ще ти кажат, че ще го израсте - голям рев падна при нас, особено при изследването за ГЕР. Трябваше да го държа гладен доста време, повече от 6 часа и той се скъса от рев милия, и аз с него Sad Просто според мен спазвай препоръките за рефлукса - надигни и матрачето, оригвай я хубаво, гледай да не преяжда, поноси я изправена около 20 мин след хранене, преди да я сложиш да легне и май това са нещата.  Hug

Изтече ми времето за форума  Crazy

# 381
  • София, Лагера
Аз на ортопед няма да водя. Като се роди Тервел, в болницата му направиха ехография на тазобедрените стави, прегледа го ортопед - стига му толкова. Като проходи, тогава  Wink

Бандит, желателно (наложително според мен) е да отидеш на АГ след раждането. Мен този, при който раждах ме извика 2 месеца след раждането, моя си док - като ми свършиха лохиите.
На лекар по принцип ходя без направления, така че не мога да бъда полезна за нищо, свързано със ЗК.

Моя младеж още спи. Сутринта го изкъпах, накърмих и той отнесе плувката  Rolling Eyes. От няколко дни ми го прави това - спи до към 4, после будува до 22  Rolling Eyes

# 382
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Бебеш, чудесни новини!  Hug

Относно бибероните на Чико - става въпрос за две партиди, които са били изтеглени от магазините през септември. Модела, който е изцяло каучуков, размер 0+. За жалост в момента не мога да намеря линка.

Да ви се оплача... счупи ни се леглото-диван...  Cry Още става за спане, но едва се държи и всеки момент може да ни предаде. Ега ти боклуците дето правят! Много ме е яд.  #Cussing out

# 383
  • Пазарджик
Здравейте и от мене ,вчера нещо се бях вкиснала и не писах въобще,луда работа.

Много се радвам за добрите новини на Бебешондел и Mirrabella !!!

Елания стискам палци да се оправиш без хапчета и най вече без кюртаж!!! Praynig

Аз също ползвам столчето за колата и на Нели и е добре вътре ,даже си спинка там през деня.

Гггъбка Леприкон сподели за някакви свещички,май с тях ще да е по добре.И аз преди няколко години като давах Дуфалак на каката ,реших първо да опитам какво и давам и познай кой отиде пръв до тоалетната  Laughing

И накрая да споделя защо се бях се вкиснала вчера,та от няколко дни епизиотомията ми ме боли,и знам ,че е глупаво но все още не съм готова за преглед .Друг е въпроса ,че не знам при кой Гинеколог да отида,страшно съм разочарована от този който ми следеше бременност и бях ангажирала за раждане/отметна се в деня преди да родя и трябваше да ангажирам друг в движение/ Може ли да ме болят от студеното време???Като се застуди се започна болката!!

# 384
  • ул. "Мечтание"
Тути, всичко е възможно.  Rolling Eyes
Хубаво е все пак да те види АГ.
И аз се услушвам за прегледа на месец. Хич не ми се ходи.  Rolling Eyes Стига ми, че ходих няколко дни след раждането, доктор не искам да погледна следващите няколко години... Ама ще видим.

# 385
Мерси за инфото Гггъбка! Сигурно при Драганов ще отидем.

# 386
В столчето за кола е препоръчително да стои бебето не повече от 3 часа  Peace
Сенедра ще потърся линка и по-късно ще го пусна  Hug

# 387
И аз се чудя за шезлонг дали да вземем,че през деня стоим в хола повече,а там нямам удобно място където да го сложа и ми е постоянно в ръцете.Я споделете вашите бебчета стоят ли в тях?
Дара стои почти по цял ден в шезлонга. изобщо не й се седи сама в креватчето. а аз дори не го люлея, защото мястото ми е супер идиотско и едва съм го застопорила.
но съм забелязала, че дори като много дълго време се опитва да заспи и не успява, щом я сложа в шезлонга веднага се успива, явно си я кефи.
единствено ме притеснява по колко време на ден трябва да стои в него, все пак не е легло Thinking
някой има ли идея?

# 388
  • София

Леиди ЕНДЖЪЛ, как се развиха при вас нещата с акото

Никак засега. Вчера - масажи и термометър - без резултат. Днес я почерпих за закуска с Дуфалак и чакаме... ooooh!

# 389
  • София
Ох,шезлонг имах с баткото но много малко го ползвахме.Сега с бебка купих самолюлееща люлка,ама тя се застоява по 2 минути в нея ooooh!В леглото си също не иска.Съгласява се на нашата спалня да поспи денем.

Общи условия

Активация на акаунт