.Малкия си я обича.Почва да ме хваща страх.

Тея съшо има рефлус (не са ни изследвали още). Сутрин и през деня се дави ако я оставя на равно. Замислих се да и ,купя възглавница против повръщане, някой виждал ли е някъде? http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/500_999_2897_1.jpg
) и до нотариус и да си взимам болничния. При това време
Добре, че не заваля вчера, че в тоя сняг нямаше да можем да се оправим толкова бързо...
На практика положението не е толкова лошо. Имаме голяма дупка 9мм, но пък имаме някаква артерия, която доставя допълнително "добра" кръв към дробовете. Тази артерия я има само при неродените бебета, но при нас се е запазила. В следващите месеци трябва да следим и ако спре да натдава ще отидем по-рано на операция. Също така се първа степен "тетралогия на фало" което е много добре. Като цяло съм много доволна от резултатите на Тея. Болницата обаче ме накара да се препотя 3-4 пъти, особено като видях една празна носилка, лошо ми стана
Сестрата ме гледаше все едно съм паднала от марс, за дето не давам вода и биба
Не стига че дадох 100лв за преглед ми и да ми се държат така, направо всичко ми се обърна 

Но се понаспах тази вечер и сега ми е страхотно настроението. Мился даже да излезем с бебите на снега. Вън е страхотно вълшебно
Обичам зимата!
Важното е да няма рев. Мястото е без значение
За това съм благодарна на докторката,че ми сподели тази информация,а аз я споделям с вас,защото знам че ще се заинтересувате 
За химически масаж нещо не са ли ти казали?На мене в болницата матката не ми контрахираше дори и след метаргина и ми сложиха някаква инжекция,която доктора каза че е химически масаж 

и аз се наспах. Друго си е, чувствам се жива
А малкия се научи тази нощ да се обръща от гръб по корем и така спа през цялото време. Дали не е опасно така да спи
Тогава защо ги продават
.Купих я от Хипото.
Извинявай ама съм супер отнесена още кажи кой линк да ти пусна

Препоръчани теми