Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 29 973
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
sanima вода давала ли си(аз давах само 2-3 пъти)?Какво сиропче ви изписаха?

# 121
Mirrabella   Hugдано всичко мине бързо!

# 122
аз съм точно от мамите дето не им остава време за готвене, чистене и тям подобни, всичко правя на бегом, даже ноктите си рязох докато ходих до тоалетна Simple Smile), но като знам че сега се учи да бъде човече не мога да я оставя да плаче самотна, до скоро бяхме едно цяло Simple Smile) и още сме си част една от друга, вчера примерно спахме и си държахме ръцете Simple Smile) (знам че не постъпвам правилно)

Мирабела  Hug съжалявам, че минавате през такива трудности, дано всичко е наред.

вчера като ходихме да ни теглят, сестрата каза, че Рая е висока и има много големи ходила  Laughing и аз като пълен идиот сега все ходилата й гледам, 8.5 см ги измерих, идея нямам много ли е...

# 123
  • ул. "Мечтание"
аз съм точно от мамите дето не им остава време за готвене, чистене и тям подобни, всичко правя на бегом, даже ноктите си рязох докато ходих до тоалетна Simple Smile), но като знам че сега се учи да бъде човече не мога да я оставя да плаче самотна, до скоро бяхме едно цяло Simple Smile) и още сме си част една от друга, вчера примерно спахме и си държахме ръцете Simple Smile) (знам че не постъпвам правилно)

Кое не е правилно? Да си обгрижваш детето ли?! От къде пък измисли тая глупост, че не е правилно!  ooooh! Кой ви говори такива абсурди бе хора!  Shocked

Чистата къща деца не гледа...

# 124
  • София, Лагера
look_at_me, а защо не му предлагаш пак гърда когато оградне след час и половина?  newsm78
Ей, Нощни, как пък само от устата ми взимаш думите!!!  Mr. Green Peace

Мирабела, стискам палци!!!  Praynig

Инка, ако има някой с кола в твоя крайна Сф...  newsm78 Че ние с Етомира сме далече...

За кърменето съм на мнението на Бебеш. Мъжете ми няма да измрат гладни, ако не им сготвя 2 дни. Но пък би ми тръгнало кърменето  Wink Въпрос на приоритети, моите са такива. Не ангажирам никого, нито съдя  Peace
Пресиян съм го гушкала много, много! Сега е един прекрасен, самостоятелен, самоуверен мъничък мъж! Heart Eyes
Да добавя - след двудневното висене на цица, днес щях да гръмна, та се наложи да се цедя  Laughing Нема оправия, ни тако, ни вако  hahaha

Пате, баш когато се отчаях от коликите те взеха че свършиха  Laughing. И на твоята улица слънце ще изгрее!  Peace

Мацки, за миомата не знам още. Ама не й се кахъря. И операция да се наложи, пак не ме притеснява. Мерси, Чопи, няма нужда да питаш майка си, той докторът ще ми каже. БТВ на майка ми така й извадиха заради миоми всички женски чаркове с все матката преди години, ама тя не е ходила на доктор да се проверява не знам колко време Embarassed. При мен ситуацията не е такава  Wink Чери, Илиев ми взе само секрет, ще видим какво ще каже.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 18:55 от Ноеми

# 125
  • В две тъмни очички
Еййй и аз да попиша малко,че се позигубих Hug
Днес се върнахме от Пловдив - имахме ужасен изпит - 100 отворени въпроса за 1 час - физически невъзможно е това да се напише!!!  ooooh!

Малката последните 2 дена така ака, че след това се преобличаме задължително!!!
Направо яката работа - по 5 бодита преобличаме!

По-късно пак ще пиша,че отиваме да пазаруваме - утре ще правя погача  Mr. Green

# 126
gali presi не съм давала и аз вода .Само 3 или 4пъти след хранене по една лъжичка колкото да и отмия устичката защото по едно време се съмнявах за гъбички .Но установих че налепите по езика се отмиват с водата.
Сиропчето не го знам какво е .Докторката ми изписа рецепта по която ми го приготвиха.
По върпоса за гушкането ,гушкаме се на воля .И аз имам по голямо дете ,но гушкането си е гушкане.Като скачени съдове сме понякога и даже топля храната си и хапвам с нея на ръце ,но ми е толкова хубаво ,че не се лишавам от това. Чисто егоистчно действам защото трето детенце не мислим да имаме ,та кога друг път ще ми падне да гушкам на воля малко бебче? Grinning
Е ,дотежава ми понякога и ми е трудно ,но пък вдишвам аромата от главичката и ... Heart Eyes

# 127
Е ,дотежава ми понякога и ми е трудно ,но пък вдишвам аромата от главичката и ... Heart Eyes

И ти ли?  Mr. Green Joy Laughing

# 128
  • Варна
"От аромата на младостта" както казваше бащата на Рей от "Всички обичат Реймънд" Mr. Green

# 129
"От аромата на младостта" както казваше бащата на Рей от "Всички обичат Реймънд" Mr. Green
Joy Joy Joy И аз за това се сетих но не успях да си спомня точните му думи  hahaha

# 130
Аз обичам да гушкам Марти, особено като го кърмя ми е един такъв сладък, така ме успокоява, че понякога заспивам. Но не исках да го свиквам изцяло на ръце, за да мога да свършвам нещо из вкъщи, ако щеш дори да имам време да изчистя веждите. Хубаво ама майка ми го дондурка една събота и неделя и гледай сега какво става. Лошото е, че аз имам проблем с гърба и ръцете и дясната вече ми е откапала, а вечер не си чуствам гърба. Направо съм като разглобена

Марти, цял ден се сополяви Sad А какви са рисковете ако бебето има още жълтеница, а му е бита ваксината newsm78
Марти дълго време беше с жълтеница, но в деня на ваксината педката реши, че му е минало ама малко така на око го реши. Сега се притесних

# 131
Момичета, Вики много често се плези. Езичето исе подава непрекъснато на вън , навътре. Ако я сложиш на рамо почва да те ближе. Тове след нахранване. Давам и пак цица не иска да поеме дори, стиска устата. На какво се дълже според вас?

# 132
Верно е "армата на младостта" Heart Eyes
Щом педката е решила би трябвало да не се притесняваш.Нашата доста я разглежда и реши за всеки случай да вземе да направим кръвни изследвания.Казах и в предния пост ,че билирубина трябва да е в стоности до 90 май или 80 ,което ще рече ,че може да се бие и с жълтеница .

# 133
здравейте мамита Simple Smile

апел Blush

някой би ли ме светнал как да добавя снимки в албумчето, че аз така зациклих и се чувствам като идиот....  Embarassed

много благодарско   bouquet

# 134
Mirrabella    Hug
за гушкането: ух ние толкова се гушим аз даже следобед гушкам Калин и двамата заспиваме за към 3-4 часа.  Heart Eyes
look_at_me И аз съм така, нооо откакто взех да кърмя повече легнала и да нося бебо в слинг съм доста по добре  Peace
бебеш  Hug Аз имам даже сега порок на сърцето, но както се вижда съм супергърл! хихи. При мене е наследствено от баща ми. Нещо лявата клапа не работи добре, но не е нищо сериозно, понякога сърцето ми подскача.

bebo79 А пуска ли лигички като се ближе?
sanima Моят мъж непрекъснато казва че цитирам "Изсмуквам младостта на бебето"  Mr. Green В отговор взех и него да мириша и сега бяга от мене, че съм вампир  Joy

Общи условия

Активация на акаунт