Днес бебка в 4,20 ч. е изяла 180 гр. (аз бях на пазар, а свеки решила, че е много гладна и и направила толкова и съответна ги излапала). Сега вечерта след като я изкъпахме аз си и направих 120 гр., но си ги изцока и търси още. Направих и още 60 гр. и пак си ги изяде и уж заспа. Ама не, след 5 мин. църка и иска още и аз пак и направих още 60 гр. и тях ги излапа
Общо и се събраха 240 гр. Нормално ли е да яде толкова? Тя още от началото си яде по повече ама чак пък толкова 
и да не се похвалиш...срам нямаш ли
,че то само с плакнене на окото не става
Тея малките диванета са много лакоми и рядко отказват на храна! Резултатът може да е повръщане!!!А ако системно преяжда - и разширено стомахче! 240 гр са си доста храна за бебче на тази възраст
няма пък. той като ми ревне от глад какво да го правя. И да съм му давал гърдите за по 10-15мин всяка,а не да ми виси по повече. Ял ,неял, махаш го. Е, гладен ли да стои? Какво да правя. Сложи ни и втората ваксина за хепатит. и компрес с реванол за подутата му гърдичка.
С течение на времето установихме при какви обстоятелства се появява. А го излекувахме с хомеопатия.
Моля те да ми пишеш ЛС с данните ви за да мога да ви впиша на първа страница на следващата нова тема. Това важи и за другите нови момичета - моля и вие да ми пратите ЛС за да имам данните ви под ръка и да не ги търся из темата, когато потрябват. 
Иначе лохиите не ме притесняват, последната седмица се вясват от дъжд на вятър.
Че аз исках една седмица преди да я направя, ама сега една позната ме посъветва да не е тогава, защото луната намалявала и било "на разсип", било хубаво да е на "новина"/когато луната растяла/...е да, ама тогава е една седмица след четиридесетия ден/12-13 март.../. Аз лично си мисля, че по-важно е на четиридесетия ден да се отиде до черквата за молитвата, дето се чете на мама и бебо, пък погачката не е толкова фатално кога ше е , ама знам ли...
Всички ли сте я правили преди 40-сетия ден - моля споделете
- мен ме болят зърната и то доста, но Рая е много бясно детенце и особено вечер дърпа, пуска, стиска, хапе, ама и аз съм инат боли, не боли - тъпча в устата. То на кой да се метне 

, направо ме уби с това подробно описание. Бях забравила колко е весела темата за секса като почнат всички да пишат
Така са бабите, хем ти помагат физически, хем ти тегнат психически, та в крайна сметка не знаеш кое е по-добре. 

Че аз исках една седмица преди да я направя, ама сега една позната ме посъветва да не е тогава, защото луната намалявала и било "на разсип", било хубаво да е на "новина"/когато луната растяла/...е да, ама тогава е една седмица след четиридесетия ден/12-13 март.../. Аз лично си мисля, че по-важно е на четиридесетия ден да се отиде до черквата за молитвата, дето се чете на мама и бебо, пък погачката не е толкова фатално кога ше е , ама знам ли...
Всички ли сте я правили преди 40-сетия ден - моля споделете 
С течение на времето установихме при какви обстоятелства се появява. А го излекувахме с хомеопатия.
Да, в листовката от кортикостероидния крем добре е описано за какъв препарат става въпрос и за евентуалните странични ефекти, мн ми беше кофти, че трябва да я мажа с него, но нямаше как - гадният дерматит се появи и разви страшно бързо и на доста голяма площ ...
Ще го потърся този крем на А-дерма, ще имам предвид и хомеопатията за по-нататък евентуално