Оф,май ме е обхванала една миниапатия...
пия лактогенни чайове, хапвам ядки, сушени плодове и всичко, от което би трябвало да се увеличи кърмата...дори педи ми изписа Мотилиум за засилване на кърмата... но тази вечер, след като за пореден път се повтори сценария реших да си доизцедя гърдата с помпа - изцедих 60мл пробно, за да видя дали ще яде от шише, тъй като в гърдите си имах мяко и отхвърлих варианта с недостига... и нашият хубосник налапа шишето и изцока 40мл и заспа...
дали бебчо е мързелив и не може да изсуква задното мляко, което не е под същото налягане като предното... да продължавам ли да се цедя и да му давам от шише, к/о най-малко искам да се случи... възможно ли е млякото наистина да не му стига и тои да се дразни, че гърдата е празна...

(' е минути, да, разбира се:) точно така и се постарах да направя - максимално да й се доверя (отново, защото отначало бяхме така, но през 5-тата й седмица се опитах да въдворя поне малко 'режим' и съответно се видях в чудо). сега всичко е наред, поне с храненията до обяд, които ме бяха притеснили така. дори се наложи да се видим с педиатъра й по друг повод и тя реши да я претегли, беше наддала за 5 дни с близо 300 г!

Пиши на лични, ако искаш.
Препоръчани теми