Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Germany
..

преди време тествах (на ръка) Роял Павилион на Етро и ми се разкри като горчиви бадеми в началото и нещо сладко и вкусно оттам нататък.. това беше в края на ноември някъде ..

Елица, със сигурност си пробвала Хелиотроп на Етро  Peace, а не Роял Павилион. Точно такъв е Хелиотроп - бадеми, като хубав и вкусен марципан. Аз в хипнотичната отрова бадеми не усещам, но в Хелиотроп са предимно те, много хубав Peace

Маринска, пробвай пак Джил с хубаво пръскане. За мен това е един от най-мощните и осезаеми аромати, понякога чак ме задушава, иначе и аз търпя на бомби.

# 646
  • Враца
Ковачева ... недей, че са ми слаби ангелите ....

# 647
Хм, Thinking и за мен Jil не е никак мощен. Той е мек, млечен, топъл, женствен, обгръща ме в мое си малко облаче и не прави шлейф. Много взе да ми харесва Heart Eyes и ще си го закупя в най-скоро време, защото едва ли някой, който го има, ще го размени.

# 648
  • Враца
На някой мирише ли му на кожени изделия ?

# 649
И при мен Джил се държеше като слаб аромат,нищо мощно не се прояви. PeaceГрам кожа не усетих в него.

# 650
Маринска,да не пробваш JIL 4 ?

# 651
Аз като Вили в Джил също усещам осезаемо кожа  Rolling Eyes

# 652
  • Враца
Теди, такава обработена , нали ?
Като на готово изделие.
Портмоне, чанта, обувка Simple Smile
Нещо такова, примесено с луксозен крем.

goddess, не 4  Naughty За него казах , че подхожда на мацка облечена в кожени дрехи.
(премиерно, ти преди да се качиш на мотора ) Simple Smile))

Ей, право към банята ме засилихте с този Жил.
Щото аз си къпя косата всеки ден и след това се парфюмирам.
Ама понеже си я чуша по естествен път,
направо нямам търпение тези 2 часа,
докато е готова да поеме нов аромат .
Сега чакам , за да се "навапцам".  Flutter

# 653
Като говорите за Ятаган, да ви споделя, че на мен Elle ми прилича много на него. Хем ми харесва, хем тази асоциация не ми дава да го нося Blush
И нали ви питах, да се отчета - Boss Femme ми изветрява много бързо или просто не го регистрирам, Флората ми хареса повече, но няма да я купя. Много ми допадна Chloe Love, но не ми се дават толкова пари.  Thinking
Ще почакам да коментирате пролетните парфюми и тогава ще реша Hug

# 654
  • Варна
На някой мирише ли му на кожени изделия ?

На мен  Peace
Още при първото пръсване в бз преди повече от година, точно на кожено яке ми замириса, а аз обожавам тази миризма! Без да мисля го купих. Примесено с ориенталските цветни елементи, го прави за мен неустоим  Heart Eyes
Нито ми е тих, нито ми е мощен. Има шлейф, усеща се добре, просто самия парфюм не е от най-разкъртващите. При мен доста траен.
Освен това ми прилича на Галиано едп, и това съм споменавала. Едно ориенталско Галиано.

# 655
Здравеите момичета искам да ви попитам знаете ли тоалетна вода с аромат на канела или лосион за тяло ?

# 656
  • Враца
Mims,  Hug за сетен път сходни възприятия ,
но Галиано познавам от пробичка и не намирам сходство  newsm78

nedelchevai,
Най - класната и балансирана канела аз лично откривам в  Organza Indecence:

http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Organza-Indecence-560.html

също в Rousse Serge Lutens:
http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Rousse-844.html

Най-бруталната, в Kenzo Jungle L'Elephant:

http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html

# 657
В Amarige Mariage също има доста канела Simple Smile

# 658
И в L на Лолита Лемпицка.

# 659
Здравейте, дами  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Харесала съм си от доста време Коко Мадмоазел на Шанел, намерих го в Ягодката http://imgla12.strawberrynet.com/images/products/04740880206.jpg, 115 usd е, та въпроса ми е колко ли ще му е оскъпяването и дали влючва този комплект 3 по 20мл и самото шишенце Thinking За първи път ще правя поръчка от този сайт и ми е тъмна Индия  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт