Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
  • София

Ориенталска олфактивна парфюмна група

Ориенталските аромати съдържат доминиращ амбър в базата, което ги прави топли и чувствени. Техният пищен букет включва мускус, ванилия, смоли, екзотична дървесина, често съпроводени с екзотични цветя и подправки.

Класифицират се в следните подгрупи:

Oriental Floral
                                        Oriental Fougere
                                        Oriental Spicy
                                        Oriental Vanilla
                                        Oriental Woody

Скъпи дами,

В тази тема предлагам да обсъдим тази обширна и смятам, широко застъпена в нашите  колекциии и предпочитания група. Не съм забравила, че е било обсъждано преди, но също така отчитам промяната във вкусовете и предпочитанията, а също и новите попълнения в темата. Харесвате ли ориенталски аромати, в коя от подгрупите са вашите предпочитания, имате ли любими съставки при ориенталците и кои? Или просто това не е вашата бира? Simple Smile

Моля, заповядайте   bouquet

# 1
ориенталци? харесвам Simple Smile
Трабъл, Еуфория, Табу, Черния кашмир, Л'инстант, Шалимар, Теракота, Класик на Готие, Балах, Виолетовия Ангел, Англомания, Синема, Ну, Целувката на дракона, петте тамяна на КдГ, Toujours Moi, Патчули и Шаал Нур, Сенси, Жики, Ориенталското цвете, Прада Интенс, Абсолю, Елиън, Б*Мен, Мира Бай, Хипнотичната отрова, Амбровият Ют Дю, Хабанита, Лет ит Рок,  ...

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 20:14 от bubanka

# 2
Ей това е моята тема. Hug  bouquet
Подробностите, по-късно. Wink

# 3
  • USA, Steak State
Натали, Бубанка.. благодаря ви!  Hug

Започнах с Палома, но мисля сега да поръчам и Самсара... Остават ми от парфюмните размисли само Хабанита и Булгари II...

# 4
Обичам ориенталци. Heart Eyes

# 5
  • София
Натали, Бубанка.. благодаря ви!  Hug

Започнах с Палома, но мисля сега да поръчам и Самсара... Остават ми от парфюмните размисли само Хабанита и Булгари II...

Палома Пикасо е красива много!
Oriental Floral! ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 6
Много ми е на сърце темата с ориенталските парфюми Heart Eyes
Атти  bouquet

# 7
И аз да се запиша с питане.Някой пробвал ли е или дали е обсъждан този: Balenciaga Paris
Мернах го в e-bay и обичам да пробвам на сляпо,но все пак..?

# 8
Нали сме си вратата към Ориента, това ни е любимата група май! Харесвам доста неща в тази група.

Атти, благодаря  bouquet

# 9
Лайк, но с доста условия  Simple Smile (подчертано на "доста")

# 10
Пробвали ли сте това Пучи http://www.fragrantica.com/perfume/Emilio-Pucci/Sole-149-5239.html може ли да ми го опишете или сравните с някой,предлагат ми го за пазмяна ,но не познавам аромата.По принцип харесвам цветни аромати,леки ,ненам дали ще ми хареса 

# 11
  • Германия
И аз да се запиша с питане.Някой пробвал ли е или дали е обсъждан този: Balenciaga Paris

Хубав, теменужен аромат. Сочни теменужки, леко дървесни, без пудра.  Всекидневен, не особено траен. Ако имаш търпение за повече думи, тук съм писала на килограм.

Атти, благодаря за отстрочката! Темата е чудесна и с удоволствие ще се върна да попълня любимците си от групата.

# 12
  • USA, Steak State
Моите топ любимци са все ориенталци. С радост ще чета този брой на темата.  Mr. Green

# 13
В последните години увеличих значително броя на ориенталците в гардероба си. На прима виста любимци са ми ориентал ууди и ориентал флорал.

TheBlackWidow, ако любимци са ти Хипнотичната отрова, Черния кристал и Ангел и Демон, аз не бих купила нито един от трите аромата, които са ти любопитни ,без тест. Диаметрално различни са от любимците ти ( евентуално с уговорка само за Самсара).

Нади666, не познавам това Пучи (всъщност никое от Пучи-тата), но мисля, че доста от момичетата са го пробвали.

# 14
Леки, приятни виолетки. Обичам всякакви виолетки, и бонбонки да ми предложите,няма да сгрешите. Embarassed
Траен.  bouquet Дай боже всекиму такава химия, на моята  кожа рядко има нещо нетрайно, явно не абсорбирам ароматите, а ги излъчвам директно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт