Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Моята група. Мисля, че всичките ми аромати са от нея.

# 16
Aтти,благодаря!  bouquet Hug
Обичам ориенталците! Heart Eyes

# 17
  • Варна
Видя ли определението "ориентал" веднага наострям ухо (или по-скоро око, или не - нос  Simple Smile). Много любима група. Едни от най-изявените ми фаворити са именно от нея.

Баленсиага Париж е много траен върху мен и е идеалната дървесна виолетка според моя вкус. Не ми е бонбонен като Инсоленс и не ми е мъжки като Ши ууд. Има някаква кристална чистота в него и точно това ми харесва. Няма плътен шлейф, но в случая изобщо не отчитам това като недостатък. Мисля, че ако някога много искам да си купя виолетков парфюм, точно той ще бъде.

# 18
Видя ли определението "ориентал" веднага наострям ухо (или по-скоро око, или не - нос  Simple Smile). Много любима група. Едни от най-изявените ми фаворити са именно от нея.

Баленсиага Париж е много траен върху мен и е идеалната дървесна виолетка според моя вкус. Не ми е бонбонен като Инсоленс и не ми е мъжки като Ши ууд. Има някаква кристална чистота в него и точно това ми харесва. Няма плътен шлейф, но в случая изобщо не отчитам това като недостатък. Мисля, че ако някога много искам да си купя виолетков парфюм, точно той ще бъде.
Heart Eyes Hug
Доволна съм. Grinning

# 19
  • София
И аз тук, да се образовам!   bouquet  TheBlackWidow , аз също съм метнала око на Bvlgary II (което някой ми беше казал, че е Ил или Ли, та се поизлочих тук, ма кара...  Whistling  Embarassed).

# 20
  • Варна

Heart Eyes Hug
Доволна съм. Grinning

love001 newsm51

# 21
  • София
Харесвам аромати от oriental групата, без oriental spicy. Най-предпочитани- oriental vanilla и oriental floral.
Mims, разпали ми любопитството с това описание на Balenciaga Paris  Crazy

# 22
Преди обожавах ориенталски парфюми,но в момента съм на друга вълна-коренно различна.
Затова пък си имам в колекцията няколко представитела,които си остават мои любимци и не сменям за нищо...Кристобал,Венеция и Класик Heart Eyes

# 23
От днес съм влюбена в два парфюма и се чудя кой да взимам за пролетта

newsm78

# 24
За мен изобщо няма да има въпрос...Бомбата разбира се!!!
В началото не я харесвах изобщо,много ми беше сладка...но въпреки,че сега залитам по цитрусови свежи аромати точно днес си мислех как ужасно ми се носи точно Бомбата Grinning

# 25
  • USA, Steak State
И аз тук, да се образовам!   bouquet  TheBlackWidow , аз също съм метнала око на Bvlgary II (което някой ми беше казал, че е Ил или Ли, та се поизлочих тук, ма кара...  Whistling  Embarassed).

Я да видя аз как съм го написала в бързината....

Мда.. и аз съм се поизложила.  Laughing

# 26
  • София
Oriental Vanilla и Oriental Floral са ми любими  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes От цитрусови и свежи аромати също имам нужда де, според настроението  Sunglasses
Номер 1 ми е CK IN2U - Oriental Floral , а в същото време е толкова свеж  Heart Eyes

# 27
Oriental Floral са предпочитаните от мен.
Атти  Hug

# 28
  • София
Айде и аз съм част от хора.. Ориенталците, най-любимата ми група!  97/8 % от фаворитите  ми , са ориенталци. Heart Eyes Това са най-секси и женсвенте парфюми, за мен. Grinning

Обожавам, загардъчната женственост на Samsara, изтънчената сексуалност на Allure Sensuelle , ароматът на секси, уверена в себе си жена в Le Baiser Du Dragon , обгръщащия като топлъл , пухкав кашмир Hypnotic Poison, ароматът на отиващото си лято в Dune, магически обсебващия Alien и нахалната сексуалност на жената Вамп в Black Orchid...и още и още.. Heart Eyes

Womanity няма група във фрагрантика?!?  newsm78 някаква плодова трябва да е..

# 29
  • USA, Steak State
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Sur-Le-Toit-11502.html

Това предполагам сте го видели вече...
Интересно ми е каква ще е комбинацията на розмарин и круша....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт