Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кашмир, пробвала си вероятно Етровското Пачули. Вероятно в бутика не е бил мъжът-консултант, а колежката му, иначе той неминуемо би ти предложил Л Артизан Пачули Патч, той му е голям фен. И двете пачулита за мен са много хубави, не бих могла да отдам предпочитания на един от двата, но аз съм пачули-фен.

# 586
  • София
Ели, и аз много се чудих защо така е поляризирал мненията Love in White, обаче съм очарована, а дори не понасям белоцветни парфюми. Този е много млад дух, за Алекса и за Асинка мисля, понеже съм ги запомнила с обич към белите цветя.
[/quote]

и аз, и аз в тази група  Blush
даже белия дел Позо харесвам, и то неимоверно  Heart Eyes

а ти сама знаеш що за чудо е той  smile3521

# 587
Нат,невероятни са,казвам ти!А този Roses Musk,с който си се сдобила той ли е най-хубавата му роза.
Между другото ,наистина съм като обсебена,не мога да мисля за друго,освен за Монтале.И белия,и лудия са умопомрачителни!
Монтал зарибява яко гледам. Mr. Green

Belle d`Opium стои много красиво на млади момичета, убедих се лично. Heart Eyes
Новото Кензо Амур също.
Денси, и на по-стари момичета седи добре. Wink
Много красив аромат и го харесвам тъкмо, защото няма нищо общо с първоначалния тежък, непоносим за мен Опиум. Всяко нещо с времето си.

# 588
О Опиум е непоносим определно. Аз не намирам никаква прилика на новия с него обаче.

# 589
  • Германия
Ели, и аз много се чудих защо така е поляризирал мненията Love in White, обаче съм очарована, а дори не понасям белоцветни парфюми. Този е много млад дух, за Алекса и за Асинка мисля, понеже съм ги запомнила с обич към белите цветя.

и аз, и аз в тази група  Blush
даже белия дел Позо харесвам, и то неимоверно  Heart Eyes

а ти сама знаеш що за чудо е той  smile3521
[/quote]

Тогава непременно да пробваш Love in White.  Hug Понеже имам лош опит с твоя загубен частен номер, който пътува от миналата година и не стигна, сега пращам на Атти от този парфюм. Тя е такова добро сърце, че вярвам ще сподели с теб това, което успея да отпръскам във виала. Не се научих да правя проби и отливки  и това е. Трябва да изкарам един блиц курс при Денс.

# 590
  • София
Натали, в лабораторията ти не може да няма миниатюрна фунийка, пробвай да отливаш през нея. Ако наистина нямаш, направи си от домакинско алуминиево фолио. Въпрос на практика и рутина е, аз вече безпогрешно отливам във всякакви видове бутилчета и виали без помощни средства  Peace
Разбира се, че ароматът ще стигне и до Елица  Hug

# 591
Ти само си ела и ще те науча на чудеса в отливането. Hug

Пробвала съм този Creed, но не си го спомням. Не ме е впечатлил хич значи. Като цяло този бранд за мен е отчайващо ретро и нищо, което съм пробвала не ми допада. Трябва пак да пробвам нещо от тях, да си опресня.

Монокъла на Калина е много хубав парфюм. Най-много ме заплени на срещата. Heart Eyes

# 592
  • София
Кашмир, пробвала си вероятно Етровското Пачули. Вероятно в бутика не е бил мъжът-консултант, а колежката му, иначе той неминуемо би ти предложил Л Артизан Пачули Патч, той му е голям фен. И двете пачулита за мен са много хубави, не бих могла да отдам предпочитания на един от двата, но аз съм пачули-фен.
Атти, не знам кой от двата.  Embarassed Беше мъжът. Пръсна ми две пачулита на блотер и аз си избрах това за тест на ръката, ама...  Sick Не съм се извисила толкова.  Crazy

densi, може и да си права за Опиума. Не е лош, просто аз си мислех, че ще е нещо по-мощно.  Hug

# 593
  • Германия
Натали, в лабораторията ти не може да няма миниатюрна фунийка, пробвай да отливаш през нея. Ако наистина нямаш, направи си от домакинско алуминиево фолио. Въпрос на практика и рутина е, аз вече безпогрешно отливам във всякакви видове бутилчета и виали без помощни средства  Peace
Разбира се, че ароматът ще стигне и до Елица  Hug

Имам две фунийки, много сладурести и много безполезни, както се оказа. За преливане от сплеш са чудесни, обаче как не ги уцелвам като пръскам, идея си нямам. Последният път ХН ми отпръсква  Blush Горкият, какво ли не го карам да прави? Всяка нова придобивка му навирам в носа, списъци му давам като лети напред-назад, сега и да ми отпръсква.

Денс,  Hug  Heart Eyes  

# 594
  • София
Значи тези двете са били Simple Smile Ама изобщо не е нужно да насилваш възприятията и вкуса си, не може всички да харесват всичко, а още по-малко пък това да харесваш нещо конкретно може да е някакъв критерий за израстване. От няколко дни чета в амок парфюмната енциклопедия на Лука Турин и въпреки че се забавлявам страхотно с остроумния му и свеж стил, виждам както прилики, така и различия със собствените ми предпочитания. Не го приемам ултимативно като критерий за добър вкус, просто ми е интересно да разбера още една гледна точка. А дори и той понякога има доста противоречиви мнения, например Амариж е оценен като ужасен парфюм, но в същото време присъства в челната му десятка в една от категориите  Grinning

Натали  Hug следващия път, когато отливам, ще включа камерата на скайпа за един нагледен урок  Grinning

# 595
  • София
Атти  Hug Аз харесвам Амариж.  Laughing

# 596
  • Варна
Говорете за Монтали, говорете, говорете, говорете, говорете..................
Аз съм безразлична, безразлична, безразлична, безразлична, безразлична.............

# 597
Монталите успешно ги отбягвам, да видим докога ще устискам  Laughing 
Отклонила съм си всички лични финанси в упоритата борба с целулита и полудявам.

# 598
Чудни са ,чудни, чудни. Heart Eyes
Две неща не харесвам в тях. Много са като бройка и поради това си приличат и са много мазни. Като олио остава по кожата, съсипва дрехи и прави петна.
Обясниха ми , че имали много малко съдържание на алкохол и затова са толкова мазни, но на мен не ми е приятно деколтето ми да е мазано като с олио.

Али, борбата с това чудовище подкожно е и трябва да е безмилостна, страшна и навременна. Зарежи Монталите. Ти толкова се промени след раждането, че ти се възхищавам на упоритостта. Heart Eyes Hug
Монталите са много силни за твоя вкус. Не знам дали би харесала дори Белия Муск.
Момичета какво ще кажете за него?

# 599
Ех, май е време да се запозная с Монталите Mr. Green Денси - ти носеше ли ги в онази кутийка? не ги помня  Confused
а гледам, че сте разнищвали и Love in White ( Creed) - да, Наталка - влюбена съм в него, но не чак толкова, че да платя цената му Peace Stop

Общи условия

Активация на акаунт