True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 756
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Аууу, ама аз пропуснах момента, че с чужда собственост е било приключението. КАжи си, ба, виж на мен Мури как ми прости кат си признах за един много високоволтов сън с Мичо. Признат грях, половин грях, нъл знайш.  Mr. Green

# 586
Миии....
Лежкундря си на една кална дюня на брега на Дунав и гледкам в унес как мизерийки се носят по спокойната вода - я изгнил дънер, я мръсна пяна, я нещо умрЕло... Слънцето препичаше като на лятно такова, а на мен ми беше едно спокойно на душичката. После се облягам на нечий крак - я, на Билито  Blush Той размазва гадна кал по раменете ми и ми говори, че колежките ми имали късмет, за дето били в една стая с мен. И ако ни разделят това ще бъде края на клиничните пътеки, щото няма да има стимул в службата за работа. Тук е мястото да спомена, че не съм свръх работна момЪ, но пък в нашата стая е най-весело и се хилотим нон стоп. Та така.
Сънят ми е провокиран от факта, че до преди дни разделиха секторите по стая и две от другарчетата ни ги изместиха, а при мен и другото приятелче ни докараха злобното бившо шефче по сектор. Па то хем понижено, хем 30 пъти по-кофти от преди  Tired
Но затова пък Билито така успокоително ми говорише, че ни за Вълчо мислих, ни за Зиса  Blush

# 587
  • гр.София-Красна поляна
 ShockedКато,ко е туй нящо мър?
Тебе те маже с кал а при мене за къртици оди. Crossing Arms

# 588
 smile3532 "И ако ни разделят това ще бъде края на клиничните пътеки, щото няма да има стимул в службата за работа." - мъка, скръб и всемирна печал зарад клиничните пътеки!

Ей, велико е като се омешат така нещата, страшна си!  Joy

# 589
ShockedКато,ко е туй нящо мър?
Тебе те маже с кал а при мене за къртици оди. Crossing Arms

А де  Laughing Да го стегнеш туй твойто вече  Whistling Че той другия път ши ни зарови и двете да знайш  Mr. Green Като къртица ще ни закопа у някоя дюня.

"И ако ни разделят това ще бъде края на клиничните пътеки, щото няма да има стимул в службата за работа." - мъка, скръб и всемирна печал зарад клиничните пътеки!
Ти остай ама от догодина със сигурност няма да има вече КП  Wink

# 590
  • София
Добро утро! Кате, мерси за закуската Hug
Аз пък какви ги сънувах.... Ще ви разкажа, можете да ми се присмивате колкото си искате. Mr. Green
Имам гости, ама много гости. И аз търча из къщи, пита пека, коктейли разливам. Раздърпана и рошава, с домашните дрехи... Ужас.  ooooh!
Деймън и Мат бяха сред гостите. Имаше и други, ама не помня кои.
Деймън ме прегърна и ме успокояваше, да не се притеснявам, че всичко е супер. Каза да отивам да се преоблека вече, че е време.  Ама много ми стана хубаво, като ме прегърна Mr. Green
Трябваше да тръгвам за сватбата на Кейт и Уилям. Отидох да се обличам, наконтих се невероятно. Тоалета си го спомням - страхотна шапка, рокля със сако и невероятни обувки, а и ръкавици имах - белички до китките.
Като излязох от стаята Деймън изпревари Мат и ме хвана за ръката, и заяви, че той ще ми кавалер. Обаче аз някак си знаех, че не той трябваше да ми е кавалер, а друг, ама не помня кой. И хем ме беше яд, хем ми стана приятно. Луда работа!

А сега кажете не е ли шантаво. Аз изобщо не харесвам Деймън. Как може да го сънувам?!? Силно възмутена съм от себе си!

Crossing Arms. Как пък веднъж не го сънувах аз

# 591
И как шсе организират без тях? Защо ли питам изобщо.

Нарочно, бе, Нели, нарочно! Подсъзнанието е наш враг! В повечето случаи, де, аз не се оплаквам откъм сънища, поне преди не се оплаквах много. Mr. Green

# 592
И как шсе организират без тях? Защо ли питам изобщо.

Ще има бонус - влизаш за едно, па те лекуват за 101. Не като сега излизаш с 200  Rolling Eyes Ма и аз ко се обяснявам  Laughing

Нел, и при теб ще дойде, бре. Да не е Санта Клаус за една вечер да обходи всички непослушни момичета  Mr. Green

# 593
Нели, телепортирам ти го веднага, без колебание  Wink
Снощи бренди пих, може затова да сънувах кралски сватби и Деймън.
Тази вечер няма да пия бренди, а водка! Да видим тогава кой ще сънувам Crossing Arms

# 594

Тази вечер няма да пия бренди, а водка! Да видим тогава кой ще сънувам Crossing Arms

Може би този  Heart Eyes

# 595
Катеее, това ми е любимата водка  Laughing (изказах се като върл алкохолик Mr. Green) Най-ми е вкусна тя и Столичная.

Брусчо нямам против да го сънувам, ако ми е само кавалер  Mr. Green

# 596
  • КиТ
Зиске, Мадърчето от цигани не се бои, тя си има един дома

ххаха верно че си има тя един арен убавец Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Дю весвой се по-често де Hug Hug Hug

Сонче аз ако изсънувам такъв сън ще се самобичувам после Crazy щях да бъда потресена от себе си Shocked...ма пък виж други копнея за такива присъствие Mr. Green

Като въх и ти срази с твоя сън,спокойно месля,че Зиса ще ти опрости този грях bishop,той като сте вери дружки,то добре че е нямало  easter,чИ тогава вече нИ знам можеше да имаш някво по-тежко наказание Rolling Eyes

Ване,Пуци  Hug Hug Hug Hug гуш за снощи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 597
  • срещу двата комина :)))
ей сънуващите  hahaha hahaha hahaha
аз пък нищо не сънувам напоследък и айде честит ви Четвъртък  Joy

# 598
  • София
Нели, телепортирам ти го веднага, без колебание  Wink
Отивам до магазина, ще взема една каса. Пък туко виж сънувам 4-5 Дамяновци Mr. Green

# 599
Сонче, странно, ся като каза, май и аз колкото спах, в сънищата ми имаше водка.  Thinking И аз обичам Столичная, и Абсолют, полските съм ги подминала, май, пък и вече толкова рядко пия концентрати...

А тая реклама ми е много любима, готин Брус, готин!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт