True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 729
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
м, чИ кО да праЯ кат` не идат бря! Ни един от тях!!!
Спокойно бе Ване. Stop
Аз съм сънувала Билито само веднъж майна.
Аз го чаках на морето а той трепе къртици у градината на комшийката. Crossing Arms
smile3532 smile3532 smile3532
Мъж, кво да го праиш! те кога ли са там, където трябва да са!!!!

Ох, тази пък Нели за Дамян почна да се пазАри!!! Съвсем сте изтрещели днес! Еййййййййй!!!  hahaha

# 571
  • гр.София-Красна поляна
Зисе как ще ме наказвате  Mr. Green
Мадър,съветът (демек аз) реши следното:
Утре по обяд (14:00 ч.) те чакаме по кюлоти на пазара Кирков.
Ше врътнеш сто обиколки сред тълпа от бесни сигани майна.
Казах!!! Mr. Green

# 572
  • Срещу планината:)
 Crossing Arms  ooooh!  И как стигнахте до извода,че тук Дамян никой не го ще
Аре помислете пак Twisted Evil

# 573
  • КиТ
Е той ти е набор ,какво да го желая Whistling

Ми аз предлагам ся за разходка 1 път седмично,ако няма желаеш си го прибирам пак Twisted Evil
Вървежните са се разпределя в началото и нЪ съм се докопала Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Деси нИ ти блазя за наказанието Crazy Mr. Green Crazy искам клипчето от наказанието обаче Joy Joy Joy

Пуци верно стана,темата са възруди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
 hahaha Те ше отброяват обиколките!

Ае Зисе, кого беше карала да тича в зимен сняг, мър, Танчето Седемдесетова ли?

Crossing Arms  ooooh!  И как стигнахте до извода,че тук Дамян никой не го ще
Аре помислете пак Twisted Evil

Ми поради трайното ти отсъствие аз забравих.  Crossing Arms

# 575
  • Срещу планината:)
ми ше гледам да се мяркам по-често да не ми забравиш красивият фейс Mr. Green

# 576
Аз твоя скъпоценен фейс няма да забравя, но паметта ми е услужлива и лесно забравя неприемливите ти за мен пристрастия.  hahaha

# 577
  • София
Ние сме трима в тази тема, бленуващи по Дамян  hahaha , мари Дю
Зиске, Мадърчето от цигани не се бои, тя си има един дома

# 578
Мър Зисе вие ли ще сте по килоти  Mr. Green

Плами специално за тебе ще се снимам  Laughing  Hug

мари Дю
Зиске, Мадърчето от цигани не се бои, тя си има един дома

Мчи разбира са,не им го показвай че ще земат да го искат с тези прелесни зъбци дето ги има.. Joy

# 579
Айде дубрутър

Туй фантазията да ви кажа е голяма работа. След вчерашния "маратон" /то баш тъй си беше, като едно време/ таквиз сънища си докарах  Blush Ма хич не ме кандърдисвайте да ви разправям, че ще трябва да бегам и аз до пазара Кирков с Мамето   Whistling

# 580
Добро утро! Кате, мерси за закуската Hug
Аз пък какви ги сънувах.... Ще ви разкажа, можете да ми се присмивате колкото си искате. Mr. Green
Имам гости, ама много гости. И аз търча из къщи, пита пека, коктейли разливам. Раздърпана и рошава, с домашните дрехи... Ужас.  ooooh!
Деймън и Мат бяха сред гостите. Имаше и други, ама не помня кои.
Деймън ме прегърна и ме успокояваше, да не се притеснявам, че всичко е супер. Каза да отивам да се преоблека вече, че е време.  Ама много ми стана хубаво, като ме прегърна Mr. Green
Трябваше да тръгвам за сватбата на Кейт и Уилям. Отидох да се обличам, наконтих се невероятно. Тоалета си го спомням - страхотна шапка, рокля със сако и невероятни обувки, а и ръкавици имах - белички до китките.
Като излязох от стаята Деймън изпревари Мат и ме хвана за ръката, и заяви, че той ще ми кавалер. Обаче аз някак си знаех, че не той трябваше да ми е кавалер, а друг, ама не помня кой. И хем ме беше яд, хем ми стана приятно. Луда работа!

А сега кажете не е ли шантаво. Аз изобщо не харесвам Деймън. Как може да го сънувам?!? Силно възмутена съм от себе си!

# 581
  • София
Добро утро!

На спалите и сънувалите честито, щото аз тая нощ се събудих около 3:00 и заспах чак към 6:00, след като почетох малко... и съответно се успах, а в безгрижното ми ежедневие на домакиня  Sick днес и утре имам по цял ден работааааааааа, при това не домакинска и не у дома!   #Cussing out

Сонче, що не го прати Деймън при Дю и Нели да си го делят на сън  hahaha hahaha hahaha

# 582
Ей късметлийки! Аз пък сънувах некакви битови простотии, за съжаление не включваха тези индивиди  Crossing Arms Незнам как е у Софийско, но тука такъв дъжд и студ, че от сутринта ми е хамаво и като нищо да си заформя пак маратон от стари серии  Whistling

# 583
Дубрютру, Ване, аз те бия с един час - оцъклих се в 2 ч. и тъкмо успях да склопя очички към 7, когато се раззвъняха алармите!  smile3511

Сонче, мерси за приятното сутрешно развлечение!  hahaha hahaha hahaha Хич да не ти пука тва, че сънуваш някой, когото не харесваш. Обаче трябва да се притесниш, че ти е било приятно да те пипа, ши кажа аз.

Като, хич не ми се ослушвай - чакам с изплезен език!

Мерси за красивата закуска, направо ми иде да излоча кафето на екс. Аз последно тва сънувах - опитвах се да си направя нес с мляко, но млякото студено.  Sick

Сисли, тук натрупа сняг!  #Cussing out

# 584
Соник  hahaha ма баш кат Бритиш Куин си се барнала, би, тц-тц-тц   hahaha hahaha hahaha

Като, хич не ми се ослушвай - чакам с изплезен език!

А стига, мър! После Зиса да ме кара да търча по шорти из софийските преспи  Naughty Но ще вметна, че все пак нямаше чак толкова хот моменти колкото душевно успокояващи и топлоразливащи допири и чувства. Само що с въпросния субект  Thinking Може би защото снощи гледах Тюдорите. Показаха един гроб, на който пишеше Уил Комптън и явно бистрото ми мозъче се размътило  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт