True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 737
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.София-Красна поляна
Аз съм най-скръндзава. Mr. Green

# 526
Еййй скръндзи сте начииии, ни давати  smile3516

Що бре  Rolling Eyes Ирка си има двама - може да ти подари единия - ко ши кажеш за Анди  Flutter
Пък има и таквиз дето не си стоят на пост и можеш да откраднеш нечий...само не моя  Blush

# 527
Ми то попринцип аз около Алсидя и Ерик се облизвам кат котка край суджук ама ся армията вдигнаха на крак и не смея  Laughing
mamakaty ааа аз съм принципен човек не крада чужди мъже, ма ей тъй назаем, ако давате от дъжд на вятър пак ще се радвам кат дите на близалка

# 528
Бе иначе без бой си признаваш  Wink Ади от доброта и подкупничество ще ти дам да го гледаш през мигли Алсидко. Ма да знайш таз хубост дето я има е от моите нетратно-зеленчукови диети от зеленчуковата градина на Биля и Зиса  Mr. Green Тъй че за по-жадни погледи право имам само "моа"  Blush

# 529
Добър самарянин си ти  newsm20 и взе под крилото си един нещастен човечец като мен  Grinning

# 530
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha

# 531
 Embarassed Е де, е де  smile3560 Пък сега то гледането не е като пипането  Wink

Глей го ко се хили  hahaha Ко става с градината, мър Зисе. Растат ли краставиците  Grinning

# 532
  • гр.София-Красна поляна
Ма,Като ма,мноо си дашна. Laughing
Аз не моа тъй,не давам нищо... Crazy

Растат бе,сега ше береме новата реколта. Mr. Green

# 533
Аааа, ши дадеш ти едно кило билина краставица. Плащам си кеш, че тъй както се очертава ще въртим голи пищималки на екран. Макар да имам подозрения, че ще го набюдаваме Вълчан на четири крака по-често отколкото на два...на три  Mr. Green

# 534
  • гр.София-Красна поляна
Шти дам би,те са нов сорт майна-отпочинали краставици. Mr. Green

# 535
Аааа, ши дадеш ти едно кило билина краставица. Плащам си кеш, че тъй както се очертава ще въртим голи пищималки на екран. Макар да имам подозрения, че ще го набюдаваме Вълчан на четири крака по-често отколкото на два...на три  Mr. Green

Силна си днес, Като, силна кат едно време, ей!  Joy Joy Joy

Аз тъкмо щях да си предложа момците - айде, Анди е само за твърде специализирани вкусове, ма Тери симпатяга, бе, давам го за позлване, ма срещу обещание да му пазите нервната система.  Mr. Green

Знаех си аз, че само да чуе за посегателство и ше долети булка Трайкова. Докъде се докарахме - да се плашим, че да се видим!  hahaha

# 536
Ами то малко му трябва на човек да му дойде силата  hahaha

# 537
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

тУва е положението! Заето е всичко!
Добре, че поне моите сънища не са директно кънектнъти с индивид от този сериал, че голямо мазало щеше да стане. Тукашните ги зървам през мигли, възжищавам им се и отивам да си се топя самичка без да ги сънувам...

# 538
О, Трайкито в сънищата е най-либерална. А на мен там ми е болната тема. Само на Цеце давам да й се съноявява Алсид  Mr. Green И на Ирка, щото пък тя като сънува там съм почти винаги и аз  Mr. Green
Ти па, Ване, време ти е вече за един групов съновен микс  hahaha

# 539
  • София
м, чИ кО да праЯ кат` не идат бря! Ни един от тях!!!

Общи условия

Активация на акаунт