True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 804
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Добър ни ден  Hug

Зисо, верно ли, мър, само зарад Мили Били си тук?! Мчи да ти го щипвам всеки ден по няколко пъти, че се затъгувах, мър  Blush За теб де, не за Били Мили  Laughing

Уахаа, ми то само другия месец не е юни, бре. Взе, че му се вижда началото  smile3508 Ирко, при теб пък взе, че му се вижда края на бременейшеството  Mr. Green Глей само колко скоро ще си гушнеш Екатеринка  Heart Eyes (може ли да й викам просто Кате или поне Екате  Blush - ма леле ко хубаво име си избрала).

# 421
Ха добър ден, тъкмо се гледахме с мойта кифличка.  Mr. Green

Като, би, викай й както ти ареше, аз я кифлосвам засега. Решила е да излиза със задничето напред и тва си е, кат че ли няма на кого да се метне.  hahaha Мдаа, не остана, не остана, скоро пу-пу му се види края и на еното и на другуту чаканье.

# 422
  • срещу двата комина :)))
Добър ни ден  Hug

Зисо, верно ли, мър, само зарад Мили Били си тук?! Мчи да ти го щипвам всеки ден по няколко пъти, че се затъгувах, мър  Blush За теб де, не за Били Мили  Laughing

Уахаа, ми то само другия месец не е юни, бре. Взе, че му се вижда началото  smile3508 Ирко, при теб пък взе, че му се вижда края на бременейшеството  Mr. Green Глей само колко скоро ще си гушнеш Екатеринка  Heart Eyes (може ли да й викам просто Кате или поне Екате  Blush - ма леле ко хубаво име си избрала).
тъй ли ще се казва бебчето , как съм го пропуснала  ooooh! прекрасно е името, Пуци  Hug

# 423
  • гр.София-Красна поляна
Ми тъй,я. Mr. Green
Нещо ме накара да цъфна и имало защо. Naughty
Влизам аз да скивам що става по темата и  Shocked-некво девойче
му било мъчно за Били.
Оцъклих се майна и се препотих. Crazy
 Иде вече сезона и требва да си минирам обекта аз. Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb

# 424
  • срещу двата комина :)))
Ми тъй,я. Mr. Green
Нещо ме накара да цъфна и имало защо. Naughty
Влизам аз да скивам що става по темата и  Shocked-некво девойче
му било мъчно за Били.
Оцъклих се майна и се препотих. Crazy
 Иде вече сезона и требва да си минирам обекта аз. Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb
така, така  Mr. Green виж като те няма къв произвол става тука  hahaha

# 425
Като, би, викай й както ти ареше, аз я кифлосвам засега. Решила е да излиза със задничето напред и тва си е, кат че ли няма на кого да се метне.  hahaha

hahaha hahaha Бравос бе  Mr. Green Да прайш кълбета - едно напред, две назад, дорде докарате главата откъм изхода  Mr. Green Споко, то има време още три обиколки да направи и да си застане в мирна позиция  Wink

Брях и клюкарката дето съм, ама отде да знам, че има още хора дето не съм им издрънкала за името на снахата  ooooh!

# 426
 hahaha hahaha hahaha ЕлиминирА ми елемента на изненада!  Crossing Arms

Ми нема за кога вече да се обръща, от два месеца е се така, удобно й е, дет вика доктора. Нека си седи, не ми пречи.  Mr. Green

Зисо, Зисооо, ти радар имаш за Били, бря. Направо не мога да повярвам, че още един сезон почти дочакахме. Как лети времето, другарки, как лети!

Мури, миси!  Hug

# 427
  • КиТ
Ох и аз не знаех тая новост,Като как издаваш hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей това й признавам на Зиса пази територията от 100 километра,да знаеш научих от тебе доста хватки,страшна си Зисе  bouquet  bouquet  bouquet

Верно още малко остана и почти се доближихме до новия сезон Mr. Green Peace

# 428
  • София
Джеско, мацка, ти вече влизаш само за агитация, ли, бе?  Mr. Green Тва да не са Дневниците.
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ко да се прай...тряя някой да ми чете глупостите за ИК..па мани тва ся и Йо ще гледа ИК иии ще стане мазалооо

Тя, Джесито, ептен ни заеба. Crossing Arms
Сигурно сме мноо дърти за нея... Whistling
Ми ела до блока ми и ме напердаши бре  Hug ма не си се сетила :Д
Днеска ти четох бисерите по фейса в твойта групичка направо се напиках от смях
Джесчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,нещо верно само по новините я виждам у форума явно кисне повече в сайта Thinking Mr. Green

Ми ко да се прай...пишем пишем пишем че ся и за супернатуралните пишем чат пат и ся и нови работи вкарахме и направо се видях в шашшшш и искам да махам един обект от сайта ма как ще го стрелям утре не е истина.

И накрая все пак душици имате ми скайп, фейс, лс...пишете бе кат вие мъчно...ко се прайти на ощипани госпожици че съм ви заебала :Д
Бичкам Ви все пак.

# 429
  • гр.София-Красна поляна
Тя, Джесито, ептен ни заеба. Crossing Arms
Сигурно сме мноо дърти за нея... Whistling
Ми ела до блока ми и ме напердаши бре  Hug ма не си се сетила :Д
Днеска ти четох бисерите по фейса в твойта групичка направо се напиках от смях
Верно не съм се сетила,близо си ми. Mr. Green
Ох,мани с тия бисери. Whistling
Дет вика Цеца,взех да се притеснявам за себе си като ги препрочетох. Laughing

# 430
  • София
Мани Зис и аз чат пат си чета мойте си мнения и направо се потя тва аз ли съм го писала...ма пише мойто име значи съм аз. Некой път съм си била изтрещела просто ...а напоследък кви ги къдрим в скайп с Йо(mokka) не е истина. Тя Пуци ни знае простотиите...чакай че тряя да внимавам с й и и чеее Пуци дебнеее и ще има глобииии

# 431
  • гр.София-Красна поляна
Дам Джеско,аз също не вервам да съм писала таквиз неща... Mr. Green

# 432
Джесче, ни съ праи - по едно време пускаше новините и тука, след тва аз пусках малко, че ти съвсем се отмаха.  Laughing Пренебрегваш темата, но вече се засрами подобаващо, завъртай се от време на време, че се забраихме. А на скайпа си дебна, дебна.  Twisted Evil

Дам Джеско,аз също не вервам да съм писала таквиз неща... Mr. Green

А ти па ич не ми се прави, ич! Мимоза!  hahaha hahaha hahaha

# 433
Ха добър ден  Hug

Страстоубиец  Joy цъкайте на ваша отговорност  hahaha

# 434
Мацинка е той златна!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт