С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 965
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Май няма такава схема 10 на 10  Laughing, то тогавя някой може да поиска и месец п с месец пз да редува, повече от 5 не е хич здравословно и извънредно запичащо Mr. Green.
В тазим връзка искам да питам, хуска по едно и също време на деня ли го пиете, сутрин или вечер и по колко, нещо 1 лъж вече не ми действа Confused. Николекса, как го печеш с триците, не ти ли изпива цялата течност от тестото за хляба  newsm78, то стана като желирано, така ли да го пека ?

Не мога да си пусна поста от съвети  Laughing ...

Добавяш някоя друга лъжица вода към тестото Simple Smile Нали точно това правят фибрите, увличат излишната вода от стомаха и червата и дават съдържание.Simple Smile

Аз съм с 1 супена лъжица сутрин(в тесто) и една вечер.Но не на гладно.С храната.Защото освен за транзита, фибрите помагат за намаляне на гликемичния товар на храните които ям,т.е няма скок на кр.захар и инсулина(съответно светкавично трупане на мазнини),последвано от хипогликемия и вълчи глад. Но ти си ги знаеш тези работи Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 18:11 от nikolexa

# 481
  • Plovdiv->Toronto
Мерси Бекс, Ники  Mr. Green, ето ми го литъра и половина вода на ден значи #Crazy ...
Преди пиех PGX на капсули, което е същото, но това насипното ми е по-приятно някакси  Laughing ...

# 482
  • на острова на мечтите
Хей, поправете мв ако греШа, ама ДЮкан не пиШе ли в книгата за 10,5 3 или 1 ден,според килограмите,които искаме да свалим? Аз преди три години за парви пат я правих 10 дни и резултатьт беШе светксви4ен. После разбира се олекотихме режима на 5 кьм 5. По приятен за спазване и лесно за прилагане  love001

# 483
Доколкото знам след 7ден П е само след консултация с лекар. Peace

# 484
Eто цитат от книгата:
Цитат
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ  НА  УДАРНИЯ РЕЖИМ

Решаващ избор

Това е едно от най-важните решения, свързани с Плана Протал, защото ударната консумация  на чисти белтъчини е едновременно светкавичен старт към заветната цел и основа върху, която ще се изградят останалите три  режима, водещи до окончателната стабилизация.
   Освен това белтъчините са храни, чиято изключителна плътност и фактът, че трайно се настаняват в храносмилателната система пораждат неоспорим ефект на засищане.
И главно разграждането им по време на обмяната на веществата  произвежда кетони, известни със засищащото си действие. Тези две качества позволяват на чистите белтъчини да предотвратяват компулсивното посягане към храна и да въведат ред в небалансираното хранене.
     И накрая, благодарение на крайната си ефикасност, този режим дава незабавни резултати, които насърчават пациентите и укрепват волята им.
     От всичко това може да съдите колко е важно да се премине успешно през този първи етап и да се определи оптималната му продължителност.

Средната продължителност на ударния режим е пет дни

Тази продължителност позволява на режима да даде най-добри резултати, без да предизвика метаболична реакция и без да досади на прилагащия го. Тя е и най-подходяща за най-желаното отслабване - между 10 и 20 кила. Ще видим накрая на главата очакваните резултати в цифри.

За отслабване по-малко от 10 килограма

За подобна не толкова амбициозна цел най-добрата продължителност на ударния период е от три дни, след които може без усилие да се премине към следващата фаза.

За отслабване по-малко от 5 килограма

Когато искаме да избегнем твърде бързото начало, един ударен ден е достатъчен. Подобна увертюра оказва ефект на изненада върху организма, а сваленото тегло е достатъчно, за да насърчи пациента да продължи нататък.

При подчертан обезитет

В случаите, когато желаното отслабване е от повече от двайсет килограма или когато пациентът многократно и неуспешно се е подлагал на диета, ударната фаза може, след консултация с лекар, да се увеличи на 7, дори на 10 дни, при изричното условие да се пие вода непрекъснато.

Цитат
Какъв ритъм трябва да има редуването?
•   Най-ефикасният и който най-добре съответства на психологическия профил на дебелия човек, е ритъмът 5/5 - пет дни режим на чисти протеини, пет дни смесен режим на протеини и зеленчуци. Не е много лесно да се приложи, но решилият да действа дебел човек най-парадоксално обича трудностите, стига да го водят в желаната посока. Истината е, че този ритъм дава най-добри резултати.
•      Друго решение е ритъмът 1/1 - един ден чисти протеини, един ден протеини плюс зеленчуци. Това редуване е най-подходящо за наднормено тегло, не надвишаващо десет килограма, или за хора, неспособни на по-продължителни усилия. То може да се приложи и след период на ритъм 5/5 за почивка.
•   Има и трето решение за неголямо наднормено тегло - ритъмът 2/7 - два дни чисти протеини, седем дни протеини, съчетани със зеленчуци.
•      Вариант на 2/7 е 2/0, тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене, но без прекаляване. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице, и са много закръглени в ханша и бедрата. Ритъмът 2/0 позволява, особено ако съчетан с локални манипулации (мезотерапия), да се улучат най-добри локални резултати, като се щади горната част на тялото.

# 485
 Shocked даречем ,че след консултация с лекар са и казали първите ДА може да са 10 ударни ,ама схема след това 10/10 аз никога несъм чувала Shocked

# 486
  • лом
здравейте момичета кокичета   Hug Hug искам да ви питам за степчетата ,щом могат да се използват за правене на десертчета,могат ли да се разтварят и пият,както си му е реда? ох,много ми се пие портокалово сокче  Twisted Evil чакам да ми кажете ако може да си забъркам 1 степче (ще си мисля че е фрешMr. Green

# 487
Добре явно не съм разбрала.Ще я почна на 5/5.Мерси че ме поправихте!

# 488
здравейте момичета кокичета  Hug Hug искам да ви питам за степчетата ,щом могат да се използват за правене на десертчета,могат ли да се разтварят и пият,както си му е реда? ох,много ми се пие портокалово сокче  Twisted Evil чакам да ми кажете ако може да си забъркам 1 степче (ще си мисля че е фреш )  Mr. Green

Moже, разбира се, то е логично, щом може да се добавя в десерти, защо да не може да се пие...единствено не става за топлинна обработка, заради аспартама, защото той не е термично устойчив и става канцерогенен.
Цитат
Поради неспособността на аспартама да претърпява топлинна обработка се използва най-вече в напитки, кисели млека, пудинг, желирани продукти и др.

ПП Верушка, аз доколкото си спомням, нямам чийзкейк в рецептите си, или поне не и с това име рецепта (освен, ако някой от десертите ми не ти наподобява на такъв или пък е десерт от рецептите на мис Марпъл), така или иначе Благодаря за хубавия отзив Peace Hug.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 19:06 от Tumba_lumba

# 489
  • лом
мерси Tumba_lumba тази вечер мисля да си направя твоя чиизкейк ,дано ми се получи. искам да ти благодаря за готините рецепти  Hug ,с тях е по лесно да се спазва режима  Heart Eyes

# 490
Привет  Simple Smile
бързам да се похваля, днес съм с -800  Crazy Чакам с нетърпение и утре да се претегля Joy
и да се оплача  Joy имам един колега, дето ме завлича с триците всеки ден. Като са на палачинки няма проблем, режа ги на по-малки парчета щото зная, че си взема по едно само  Joy обаче днес на Тумбето милинката имах. Лелеееее, цяло резенче не се посвени да ми отмъкне.  #2gunfire Чак ми се досвидя  Embarassed Път ми е неудобно да не му предложа да си вземе. Другите /и колеги и вкъщи/ като чуят трици се намръщват. А тоз нахалник един ден даже ме пита дали сме нямало да ядем вече  #Cussing out добре, че ги меря триците с голямата лъжица  Laughing

Тъй, за калмацина отдавна си мисля да си взема. Явно ми е дошло времето. Ще си взема калмацин форте 100 таблетки направо. Като имам ще пия. И преди съм пила, а от цинка май се изчиства и кожата ако помня правилно. А за магнума ще изчакам да видя ефектът от калмацина.  Peace

Днес си харесах менюто. Да взема да си го споделя с вас и утре да го повторя Simple Smile
З: гюведже /така ли се пише?/ с извара, печени домати и 2 яйца
О: милинка с едно кисело мляко
следобедна закуска: половин пил. филе печено
В: предстои да я измисля, но най-вероатно ще е пил. дробчета с доматен със.
с водата съм зле днес, почти не съм пила, и ще гледам да наваксам. Забелязах, че ме боля глава следобеда, може и от това да е, че не съм пила вода.

MALVINA, ще дойдеш ли на срещата? Да ме зарибиш съвсем, че съм пластична като дърводелски метър и това ме притеснява.  Tired

# 491
Здравейте и от мене присъединявам се към вас за 1 година отслабнах 26 кг и после за 2 месеца качих 10  Shockedсега трябва да махна тези 10 +още толкова а бях толкова близо нещо не ми се получава но се мотивирам като ви чета

# 492

Бяла лястовица, гледам ти лентичката и смятам, че сваляш много добре, даже прекрасно. Аз започнах на 4 февруари (преди 2 год. пак съм правила режима) и на последното си теглене преди няколко дни бях свалила 4 кг. Т.е. смъкнала си два пъти повече, за по-кратко време - няма защо да се притесняваш. Организмът задържа, качва, все пак тези смъкнати килограми трябва и да се запазват - няма как по-бързо да става, няма и как за 1 месец да изчезне всичко... Просто се успокой и резултатите няма да закъснеят, няма какво да ограничаваш или да се лишаваш, режимът си е достатъчно ограничен, особено в П дните.

Умбра, тези килограми не са смъкнати  с Дюкан, а две седмици преди да започна Дюкан !  Sad Направо се чудя и мая къде бъркам  Sad.

# 493
Оф, в ударната фаза свалих кг, а сега 3 дни ПЗ само 400 гр.  Confused
Гадооост... като се замисля колко имам да свалям и като знам колко време ще отнеме, направо ме наляга депресия Sad Защо дебелеем толкова бързо, а слабеем толкова бавно?  Cry много е несправедливо Cry

newsm23 защо Тони-бг все още не ми е потвърдила запитването да се присъединя към фейсбук страницата на Дюканките? Rolling Eyes
newsm23 И кажете какво да пия за запек, че е някакъв ужас #Crazy

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 19:54 от мрЪнмот

# 494
Отиваме на ресторант. newsm44

Общи условия

Активация на акаунт