С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 969
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
а какво стана с пловдивската срещичка. Ще се виждаме ли другата седмица. Мимс?

# 466
Вероник, на мен много добре ми звучи менюто ти Heart Eyes за следобед може още един плод с извара примерно.

Калинка, извини ме, че пак те коментирам, ама и аз искам да изразя пълната си подкрепа за това, което си решила. Според мен е важно да запазиш тези кг, които си в момента. Примерно една трета олекотена фаза би била добра основа за начин на хранене - имаш точни правила, които да следваш, поне докато свикнеш да се храниш редовно с храни, от които не се пълнее и са полезни. Особено ако си тийнейджърка (пак ме извини, ама не ти фанах вяра, че си на 30), такова лутане от торти до желание да си 47 кг. може наистина да е опасно Hug

Скарлет, разбирам те, но отстрани като ти гледам линийката, искам да те уверя, че сваляш с чудесни темпове, бравос! А за човека ти - както ти казах, съвсем в реда на нещата е да сваля по-бързо от теб.

Ей, щях да забравя да се пофаля - аз днес пак имам минус и вече съм 61,6 кг, но ми следват 2 ПЗ дни, та ще видим.  Поспортувах, наготвих сладко и солено руло и сега малко ще поработя, щото следобед каката кой знае каква програма ще ими измисли Sunglasses

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 12:43 от Azalita

# 467
Ако ще има среща в Пловдив пишете ме и мен

# 468
  • на острова на мечтите
И аз да се похваля днес с голяяяяяяяяяяяям минус и хем не сам много стриктна в П режима, Штото моето мажле много много не Ште да се ограни4ава и хи4 не го блазнят млекца, а за трици дори не споменавам/храна за прасета, вика, и не мога да му го избия от главата Grinning. Но пак ина4е яде каквото трябва. Да ви кажа от опит, 4е с риба се сваля най барзо, проблемат е,4е е много скьпа, та си я позволяваме все по рядко. Cry То какво ли ве4е нв е скьпо, ама кат сме се хванали да слабеем Ште гледаме да устискаме  #2gunfire Не знам дали супи4ките помагат за отслабване в определени области, но сас сигурност помагат при запи4ане.Поне на мен помагат, 4е то с месата после става голям зор. Блазя ви за среШтите, дето си организирате newsm10  :love001:4ао на вси4ки

# 469
Какви хранителни добавки взимате.
Освен мултивитамини и минерали какво друго е хубаво е да се взима по време на диетата?
Също така кои витамини и минерали препоръчвате?

# 470
Дебеличка, вземи си едни мултивитамини - Центрум например, а ако получаваш крампи или схващания - Калмацин. От друго няма нужда.

Бяла лястовица, гледам ти лентичката и смятам, че сваляш много добре, даже прекрасно. Аз започнах на 4 февруари (преди 2 год. пак съм правила режима) и на последното си теглене преди няколко дни бях свалила 4 кг. Т.е. смъкнала си два пъти повече, за по-кратко време - няма защо да се притесняваш. Организмът задържа, качва, все пак тези смъкнати килограми трябва и да се запазват - няма как по-бързо да става, няма и как за 1 месец да изчезне всичко... Просто се успокой и резултатите няма да закъснеят, няма какво да ограничаваш или да се лишаваш, режимът си е достатъчно ограничен, особено в П дните.

# 471
Аз вемам Калмацин и Центрум,като вторите по рядко.Също така си добавям към триците сутрин и по една чаена лъжичка леко смляно ленено семе. Peace

# 472
Ех, момичета как бих искала и аз да се срещна с вас. Hug Кои момичета са от Варна или близките градове?

# 473
Здравейте и и от мен.От утре и аз се включвам към вас че лято идва.Смятам да ги правя 10 на 10 дано да устискам че имам да свалям .Успех на всички!!!

# 474
Здравейте и и от мен.От утре и аз се включвам към вас че лято идва.Смятам да ги правя 10 на 10 дано да устискам че имам да свалям .Успех на всички!!!
newsm78 newsm78 newsm78

# 475
Я иди да прочетеш пак първата страничка моля те!
Нещо не си рабрала....Такава схема НЯМА!
Даже ударния период не е добре да е толкова!

# 476
здравей nelita_85! Кой режим е това с "10 на 10"? Защото тук при режима на Дюкан такава схема няма!

# 477
  • София
Даже според мен най-добре е да ги караш 15/15, така ще ти е по-лесно за смятане-половината месец на П, другата половина на ПЗ... Гледам имаш 20 кила за сваляне, множко са си, а лятото-ей го, ся ще си дойде, пък нали на море трябва да се ходи...

# 478
  • Plovdiv->Toronto
Май няма такава схема 10 на 10  Laughing, то тогавя някой може да поиска и месец п с месец пз да редува, повече от 5 не е хич здравословно и извънредно запичащо Mr. Green.
В тазим връзка искам да питам, хуска по едно и също време на деня ли го пиете, сутрин или вечер и по колко, нещо 1 лъж вече не ми действа Confused. Николекса, как го печеш с триците, не ти ли изпива цялата течност от тестото за хляба  newsm78, то стана като желирано, така ли да го пека ?

Не мога да си пусна поста от съвети  Laughing ...

# 479
Май няма такава схема 10 на 10  Laughing, то тогавя някой може да поиска и месец п с месец пз да редува, повече от 5 не е хич здравословно и извънредно запичащо Mr. Green.
В тазим връзка искам да питам, хуска по едно и също време на деня ли го пиете, сутрин или вечер и по колко, нещо 1 лъж вече не ми действа Confused. Николекса, как го печеш с триците, не ти ли изпива цялата течност от тестото за хляба  newsm78, то стана като желирано, така ли да го пека ?

Не мога да си пусна поста от съвети  Laughing ...
Извинете, че така пост след пост...
eli_c, 1 мерителна лъжичка е малко, според листовката трябва да са 3, сутрин и вечер на гладно. Аз така го пия и действа добре.

Общи условия

Активация на акаунт