С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 978
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро!
Мименстита,благодаря за кафенцето момиче.
Днес кантара показа -600 кг. И как не- вчера бях само на задушено бяло пилешко месо с извара. Казах на млеката НЕ. А стига толкоз де, и аз исках кантара да вземе да работи в моя полза. Та сега е ред да се похваля. Вече смъкнах 4 кг. за 1 месец. От това, което четох предималко съм наясно, че това е добро постижение. Щом Дюкан го е казал...

# 451
  • Лутаща се
Я едно друго проучване.Тези които сваляте трудно в ханша и бедрата хапвате ли супички Simple Smile
Има ли значение яденето или неяденето на супа за сваляне на обиколки в ханш и бедра?   #Crazy
И ако да - как е по-удачно - да яде ли или не?
От 07.02 до сега само два пъти съм правила супа - от воденички и супа топчета от телешка кайма. До момента съм свалила 4 см от обиколката на ханша и 3 см. от бедрото.

# 452

Поредната среща на софийските дивачки ще се състои на 27.02 от 13 часа на познатото място - Дивака на Гладстон

Здравейте момичета.
Поздравления за минусите и за това, че сте толкова упорити.
Искам да Ви питам през колко време се срещате, защото за още съм на ударна и предпочитам да избягвам срещите в завидeния, но с удоволствие ще се присъдения към вас следващия път

# 453
Debelichka   Hug душо какво ти пречи като си във пътва ,там всички са режимни нали са дюканки Grinning
и на мене ще ми е за първи път,ако имаш притеснения може да ходиме заедно та да се срамуваме по малко Embarassed

# 454
Я едно друго проучване.Тези които сваляте трудно в ханша и бедрата хапвате ли супички Simple Smile
Има ли значение яденето или неяденето на супа за сваляне на обиколки в ханш и бедра?   #Crazy
И ако да - как е по-удачно - да яде ли или не?
Хм,и мен това ме заинтригува.Талията горе долу я вкарах в пътя и така като гледам останалите 3-4кг стоят точна на ханша и бедрата ми...Та ако в супата е тайната да започвам да наблягам на нея Thinking

# 455
Дами, споделете как приготвяте филе от риба !  Praynig  bouquet

И бихте ли споделили от личен опит, кои режимни храни ограничавате поради несваляне или задържане на килограмите ? Благодаря предварително !

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 10:14 от бяла лястовица

# 456
хелоууууууууууу Hug
ей, голяма мъка беше вчера. Не знам какво става ама пак едно главоболие и  Sick цял ден. Днес усъмнах с цял кг минус, ама а мерси за такова отслабване.
Гардения, мерси за отговора. Знаех си аз, че нещо не правя както трябва  bouquet

И на мен постовете на бабчето и Мимс са ми много приятни и мотивиращи, а пък Сис изобщо не ми звучи съскащо Joy. Ама някои хора се чудят май къде да си избият комплексите

Да ви кажа, това писане на менюто за деня ми е много полезно. Аз за вчера няма какво да напиша, 'щото цял ден бях само на едни трици. Едва вечерта успях да пийна и малко айрян. Ама ще си напиша какво съм предвидила за днес
З- кус кус( третофазничка съм, да не се обърка някой)
10.00 кис млеко + ябълка
О- дюканска пица
В- пиле фрикасе по дюкански + салатка

за следобедна закуска само още не съм решила какво да е, ама има време. Я кажете как ви се струва това като ден за нишестени храни

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 11:12 от veronic

# 457
  • София
Ох, момичета, помагайте....
Цяла седмица съм с главоболие. Не знам какво да правя... Уж като започваш режима се появява, но аз приключвам скоро 5-тия месец???
Дайте съвети, моля.... newsm78

# 458
Ох, момичета, помагайте....
Цяла седмица съм с главоболие. Не знам какво да правя... Уж като започваш режима се появява, но аз приключвам скоро 5-тия месец???
Дайте съвети, моля.... newsm78
Мисля,че и на теб може да ти липсва магнезий.Аз от какво започнах да пия нямам вече главоболие,а преди това бях почти всеки ден със зверско,въпреки че пия много вода.Нека да кажат и другите момичета от какво би могло да е.

# 459
Добриютро и от мен!

Вещи, колко Калмацин взимаш на ден? Аз съм си взела една голяма опаковка ама пия по едно на ден, а може и да е малко! newsm78

Днес влизам във втора фаза след 3 дни ударна и резултат близо килце надолу, но смятам, че е повече от достатъчно с оглед на малкото килца, които имам, а и както казахмае - мерките са по-важни! Именно и поради малкото кила останали, гледам че е препоръчително схемата за втора да е 3/7 или 2/8. Ко мислите? макар, че ще им губя бройката....ще требе да разграфя календара!

бабче, страшна си...може веднъж на ден да се включваш, ама ни скъсваш от смях:)

ай хубав, успешен и режимен ден на всички:)

# 460
Добро утро на всички Дюкaнkи.
След вчерашното отрезвяване днес се чувствам много по-добре в кожата си. Хапнах една торта, видях се с приятели и днес в огледалото нещата изглеждат различно. Отказах се да правя диети, ще огранича само вредните неща и ще поспортувам малко, хем полезно хем приятно.
На вас желая успех и много минуси.
А на Сисс бих искала да й се извиня специално, че я обидих. Сигурна съм, че ако я познавах лично никога не бих написала такова нещо, защото тя наистина е постигнала много тук с вас.
И да ви помоля да не коментирате моя пост, едва ли ще се случи, но всяко чудо за три дни и това ще отмине.
Разгледах ви снимките, много сте сладки и наистина герой, поне от моя гледна точка  Grinning

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 10:55 от kalina.malina

# 461
  • Лутаща се
Добро утро на всички Дюкянkи.
Извини ме, ще ти прозвучи като дребнаво заяждане, но не сме дюкЯнки. Наименованието ни идва от името на създателя на този режим - Пиер ДюкАн. Т.е. ние сме дюкАнки.
Де факто направих само лека корекция - да не започне пак война!

# 462
Отказах се да правя диети, ще огранича само вредните неща и ще поспортувам малко, хем полезно хем приятно.

newsm10 според мен точно това е твоята формула за прекрасна фигура,радвам се,че си усмислила нещата успех

# 463
И сега какво newsm78 newsm78 newsm78
freshhhh се уреди с другарче, пък моето зачезна Sad Sad Sad Sad Sad

Ще се връщам в трета тогава, то така сам не е интересно Peace

М/удругото и аз си направих този калкулатор на Николекса снощи като се прибрах - е добре са нещата, що годе резултата е като при другите които съм правила до сега Peace

И само да кажа, че много ви завиждам за срещичките - Софийски, Бургаски.....

Викам всички Русенки да вземат да се организираме другата седмица (това включва и гостуващи такива Peace Heart Eyes). Така че който има идея, желание и възможност от към време да пише едно ЛС и да го съгласуваме, като място, дата и час.

То много Русенки не останаха, но на първо четене се сещам за Zverka и A M B E R които май писаха напоследък, ако има и други да ме извините, че не съм запомнила Peace

# 464
  • Лутаща се

То много Русенки не останаха, но на първо четене се сещам за Zverka и A M B E R които май писаха напоследък, ако има и други да ме извините, че не съм запомнила Peace
Аз съм русенка, но от 20 г. съм омъжена и живея при г-на. Идвам си периодично да видя родителите си и сестра си, които оща са си в Русе. Когато ми се отвори път, вероятно по Великден ще ти драсна да си уредим среща.

Да ви се оплача. Заковах на тези килограми от седмица, не мръдват и това е. Дори имам + 200 гр. Знам, че имам задържане, че е нормално, но ми се прииска да се оплача.
Виж с моя човек нещата пак потръгнаха надолу - слава Богу! Че аха да се откаже.
До момента е смъкнал невероятните 12 кг. - от 130 снощи се тегли - 119, т.к. тегленето беше вечерта след похапване - приспадам още 1 кг. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 12:36 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт