С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, Дюканки  Simple Smile Мисля да се присъединя към вас  Hug
Режимът на Дюкан го карах преди около 2 години. Бях 74кг, карах първа и втора фаза и стигнах до 62 кг. За жалост направих една голяма грешка - не издържах докрай и прекъснах режима  Embarassed За 1 година стигнах отново до 72 кг, но миналата пролет свалих до 64кг само с ограничения. Сега отново съм към 67кг (с точност не знам, събота сигурно ще разбера).
Та сега ми се ще отново да го започна, защото след 3 месеца имам официален случай и ми се ще (и не само заради това) да си върна старите килограми, а ако може и да сваля повечко.
Досега не бях изчислявала идеалното си тегло според Дюкан, но то както изглежда не се различава мн с това, което желая аз - 58кг, а аз все си мисля, че трябва да са 56кг, защото съм висока 1.66м
Искам да питам по-запознатите... Мислите ли, че сега има вероятност дори при точно спазване на режима да няма особен ефект след като веднъж вече съм го правила?
Мерси предварително Simple Smile В събота се тегля и пускам лентичката отдолу Simple Smile
Лека вечер и успехи на всички  Grinning

# 496
  • на острова на мечтите
Здравейте отново. Аз днес неШто сам се нахьсила да 4ета и пиШа. За режима10/10 Ште про4ета в книгата тази ве4ер, 4е неШто ме трьШка синдромьт "Тома неверни", без да се обижда никой,моля newsm03.Тумбе, страхотни рецепти,а и много подмамваШти на снимките newsm10. Тькмо преди ве4еря ми напьлниха устата сьс слЮнка newsm47.Ама кога ви остава време да варШите вси4ко туй благо? Аз едвам успявам да измисля какво да сготвя за следваШтият ден и кат ви слуШам и гледам ме хаваШта комплекс за малоценност smile3518Браво на вас оба4е. Искрено ви се вазхиШтавам.  smile3501 newsm51 Приятна ве4ер на вси4ки

# 497
Alekstraza, добре дошла  Hug Като чета разбирам, че искаш да свалиш 10 кг.? Да си кажа мнението без да са ме питали Simple Smile мисля, че 3 дни ударна ще са ти достатъчни и след това може да минеш на 3/3 или на 1/1. Така няма да си натовариш организма и ще свалиш. След 3 месеца не само ще си си стигнала калкулатора, но и ще си в трета. Направо виждам как хапваш като за гала на този официален случай  Hug
А за въпросът ти - мисля, че този режим действа в правилна посока при стриктно спазване. За справка аз съм на втора поправка  Embarassed и ми действа добре. Откакто съм започнала в края на 2007 все съм на Дюкан /с изключения на залитанията ми/ и още ми действа. Вярно е, че е по-бавно при мен, но като съм супер стриктна /ограничавам количеството като цяла и особено на млякото/ работи по-добре.   bouquet

# 498
Alekstraza   welcome
мрЪнмот ми вземи разхлабващо чайче ,аз лично пия ан.сол ,но несмея да я препоръчвам всеки сам си решава Hug

Лека нощ прекрасници и утре с много минуси да се похвалите  bouquet

# 499

Бяла лястовица, гледам ти лентичката и смятам, че сваляш много добре, даже прекрасно. Аз започнах на 4 февруари (преди 2 год. пак съм правила режима) и на последното си теглене преди няколко дни бях свалила 4 кг. Т.е. смъкнала си два пъти повече, за по-кратко време - няма защо да се притесняваш. Организмът задържа, качва, все пак тези смъкнати килограми трябва и да се запазват - няма как по-бързо да става, няма и как за 1 месец да изчезне всичко... Просто се успокой и резултатите няма да закъснеят, няма какво да ограничаваш или да се лишаваш, режимът си е достатъчно ограничен, особено в П дните.

Умбра, тези килограми не са смъкнати  с Дюкан, а две седмици преди да започна Дюкан !  Sad Направо се чудя и мая къде бъркам  Sad.
Бяла лястовица,ако си ги свалила с глад е естествено,че няма да започнеш да сваляш веднага.Тялото ти ще се старае да си вземе всяка калория,която му се подаде.Зареди се с търпение,успокой се и резултатите няма да закъснеят.Незная за какво бързаш толкова много,но колкото по бавно се свалят излишните килограми толкова по лесно се запазват

# 500
Благодаря ти, Medlar  Hug
Утре съм на лунната диета да се попрочистя малко за Дюкан, в събота се тегля, записвам мерките и се почва  Sunglasses
Аз лично на глад много издържам, но резултати до Дюкан, почти никога не съм имала  Sad Явно не му е гладът майката, а правилното хранене   Party
Ще уведомявам тук как върви и ще се подкрепяме, виждам, че сте силна мотивираща група  Flutter
Айде успех и на теб и на всички тук    bouquet

# 501
Мрънмотче, снощи пих кори от зърнастец. Сутринта кантара показа -400 гр. Ама като се обади и чайчето, свалих още 200, та в края на краищата станаха -600 гр. Embarassed
Alekstraza, добре дошла и успешно дюканстване Hug
Момичета, моля ви да ме посъветвате. Двуомя се дали да не мина на режим 3/3. До сега цял месец бях 5/5 и свалих 4 кг. Има ли опасност да намаля свалянето на кг., ако променя режима? newsm78 newsm78 newsm78

# 502
Мрънмот, едно време имаше едни зевзеци, Замунда банана бенд, и те задаваха въпрос, подобен на твоя - "защо, като ям, пак огладнявам?!"

Данилу, къде ти е "щ"-то, бе, да не го хапна с трици Simple Smile Остави го мъжа ти, ти си действай стриктно - когато види резултата, ще се вразуми. За 10 на 10 не се съмнявай, не е добра идея, затова са го поправили момичето.  Peace

Алекс, и аз мисля като Медлар Simple Smile
Явно не му е гладът майката, а правилното хранене   Party
Точно така Hug Успех!

Верони, на мен лично 5/5 винаги ми се е виждала прекалено тежка схема. Виж един месец как ще ти подейства 3/3, щото така е трудно да се каже. Аз карам 2/2 и съм доволна от темповете на сваляне.

# 503
Бяла лястовица, извини ме тогава, пропуснала съм, че си спазвала друга диета преди това - но все пак от началото на режима колко килограма си свалила с Дюкан? Иначе съм съгласна с чочосан , но все пак - ако за тези 12 дни си свалила например 3 кг - за мен това е чудесно. Направи си сметката колко ще са за месец и недей да се отчайваш  Wink .

# 504

... До сега цял месец бях 5/5 ...
Е, че айде честита месечинка, де   bouquet

# 505
Данилу, какво те съмнява в схемите. Схема 10/10 просто НЯМА. В предходния си пост съм дала цитат от книгата за редуването и схемите. Не съм си ги измислила аз Laughing Wink . Дори в новите си варианти на книгата, Дюкан препоръчва като най добра, най лека, най омекотяваща режима схема 1П/1ПЗ, като счита, че тази схема е най незатормозяваща, предвид дългосрочността на режима. Иначе 5П/5ПЗ е много ефективна схема за дамите с повечко килограми за сваляне.

ПП Благодаря за отзивите за рецептите ми. Стараем се, стараем се Wink bowuu !
Е, не са обновявани наскоро, ама и това ще стане. Аз все измислям по нещичко, ама напоследък не съм го отразила в темата си с рецептите, но като измисля нещо наистина заслужаващо си веднага ще го упомена. Иначе смело си експериментирам с режимни продукти и без това обичам да готвя...

ПП И Добре Дошли на новите момичета! Успех, стриктност, режимност, информираност и търпение Peace!

# 506
Момичета, моля ви да ме посъветвате. Двуомя се дали да не мина на режим 3/3. До сега цял месец бях 5/5 и свалих 4 кг. Има ли опасност да намаля свалянето на кг., ако променя режима? newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм от събота минавам 3/3. Забелязала съм, че след четвъртия ден няма промяна като съм П. Така си мисля, че губя по 4 дни на всеки 10 в които мога да свалям, но не се получава. Ох ама го казах и аз, дано ми разбра мисълта. ooooh! Мислех да направя още 1 месец 5/5, но се отказах. Така или иначе от събота съм 3/3. Деситка каза наскоро, че при нея 5/5 и 3/3 работят еднакво. Аз съм с две ръце за 3/3. Ще имаш повече разнообразие и дните с П ще минават неусетно.  Hug

Утре съм на лунната диета да се попрочистя малко за Дюкан, в събота се тегля, записвам мерките и се почва  Sunglasses
Аз лично на глад много издържам, но резултати до Дюкан, почти никога не съм имала  Sad Явно не му е гладът майката, а правилното хранене   Party
Никакъв глад с Дюкан! Хапваш така, че да си сита, но само режимности. А за утрешната луна... момичетата тук я съчетават със силно протеинов ден /аз не съм го правила/. Защо не я използваш за начален тласък в първа фаза вместо да гладуваш. Мисля, че ефектът ще е по-добър. Ако не се лъжа в предната тема някъде Деситка ми обясняваше точно за луната, обаче нали съм склерозирала не помня какво беше точно  Crazy Peace Hug

Tumba_lumba, специални поздрави и от мен за рецептите. Направо си вълшебница.  newsm51

Хайде лека нощ и по един голям минус за закуска   Heart Eyes

# 507
  • лом
здравейте,не искам да развалям дисциплината със сладки,ама немога да не споделя за  ПАНДИШПАНОВО РУЛО С ЯГОДОВ КРЕМ на Tumba_lumba . прияде ми се сладичко и скокнах да си го направя (все пак е режимно,нищо че е късно,нали  Embarassed ) стана страхотнооооо , Тумбе благодаря за тази страхотна рецепта,закаде сме без тебе  Hug . слагам и снимка да ви потекат лигите http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2045/123364952615444317161298 … iffmUEmtGw7H9.JPG

# 508
Изпих два зелени чая и отслабнах изведнъж с 800гр.  Mr. Green Laughing

Мрънмот, едно време имаше едни зевзеци, Замунда банана бенд, и те задаваха въпрос, подобен на твоя - "защо, като ям, пак огладнявам?!"

И като каза Замунда банана бенд ->

най-уникаТееенн .. Mr. Green

Лека нощ, момичета newsm51

# 509
Бяла лястовица, извини ме тогава, пропуснала съм, че си спазвала друга диета преди това - но все пак от началото на режима колко килограма си свалила с Дюкан? Иначе съм съгласна с чочосан , но все пак - ако за тези 12 дни си свалила например 3 кг - за мен това е чудесно. Направи си сметката колко ще са за месец и недей да се отчайваш  Wink .
От 25.01 до 11.02 тази година бях на безвъглехидратна диета. Свалих за десет дена 6 - 7 кг, върнах си един след седмица и с Дюкан през удрания режим (седем дена) си го свалих пак, а и свалих още един, общо два значи. Откакто съм във втора фаза нямам свалено и грамче  Sad.
Благодаря ти Умбра, и на теб чочосан, за подрекпата  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт