С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 942
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Бяла лястовица, извини ме тогава, пропуснала съм, че си спазвала друга диета преди това - но все пак от началото на режима колко килограма си свалила с Дюкан? Иначе съм съгласна с чочосан , но все пак - ако за тези 12 дни си свалила например 3 кг - за мен това е чудесно. Направи си сметката колко ще са за месец и недей да се отчайваш  Wink .
От 25.01 до 11.02 тази година бях на безвъглехидратна диета. Свалих за десет дена 6 - 7 кг, върнах си един след седмица и с Дюкан през удрания режим (седем дена) си го свалих пак, а и свалих още един, общо два значи. Откакто съм във втора фаза нямам свалено и грамче  Sad.
Благодаря ти Умбра, и на теб чочосан, за подрекпата  Hug.

Откъдето и да го погледнеш 8 кг за 1 месец са си чудесен резултат.Безвъглехидратната и Дюкан са на подобен принцип.Просто сега си в застой, всички сме ги имали тези периоди,било то дни,седмици че даже и месеци . Има си такива задържания,телата ни не си дават лесно сланинките,затова като ни свърши периода на сваляне един ден,трябва да си сложим  обичка на ухото и сериозно да си помислим всеки път преди да се нахвърлим на някой сладък боклук Simple Smile
Според мен ти грешиш в следното.Още си в началото и го раздаваш много "турбо"- това да ограничиш,от друго да се лишиш...В началото килата падат бързо.7-8 кила на месец - е-хей направо песен. После като останат последните 5-6 започва големия зор,така че турбо вариациите ги остави за тогава.Приеми режима като начин на хранене за един не къс период от време, живей си живота и не се фиксирай толкова върху кантара. Резултати ще има,само да имаш търпение да ги дочакаш.Но с това поведение,нетърпение и лишаване даже и от без това ограничения ни избор на храни не виждам как ще издържиш.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:21 от nikolexa

# 511
nikolexa, как ти се вижда моят днешен ден на хранене?! То моето си е направо оливане, а ти казваш лишаване. Явно днес не ми издържаха нервите и бая си хапнах.
Утре няма и какво да се меря, то след днешното муане !  Tired

З - половин кофичка кисело мляко с 3 лъжици трици
Междинна  - 3 бъркани яйца
О - цял плик рибни филета, 5 на брой !  Blush
В - една тарелка с малки рибки
Още една вечеря - половин кофичка кисело мляко

Вода - два литра !

Какво ще кажеш?  Whistling Не диета, ами цяло плюскане - грух !  Wink

# 512
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
      Днес зарязвам всички останали, дори и техниците, и се захващам да наваксам липсата си две вечери под ред  Hug
       Рòса, радвам се, защото обичам хората около мен да се чувстват добре  Hug
       Mialexa , хайде пък да не са чак толкова тежки  Wink
       MALVINA , хайде тръгвай, че после ще те цаня за частен инструктор  hahaha
       бяла лястовица , ще помръдне  Peace Аз филетата, ако не са от скумрия си ги правя ей по тази рецепта.
       veroni76 , и от периодите на задържане има полза и нужда, пък и Дюки е казал - задържане е , ако повече от 10 дни май беше, може и да бъркам, няма свляне.
       Debelichka , ударната не пречи, ти само ела, а ние ще ти изберем менюто  Wink Иначе - срещаме се през седмица.
       grax , обещавам този път да оставя кантарЯ и сантиметъра в къщи  hahaha Я не се излагейте, нали всички сме били в началото и според мен точно срещите ме крепят вече две години да не вдигн ръце от всичко  :peace
       ANNAFACE , ще се уредиш май на среща с баба  Wink
       skarlet71 , и как после да не те е яд като видиш дебел мъж, а!?
       veronic , ръчкам аз, ама никой нищо не казва... Та май ще се разминем...  Sad Ама вие можете да се организирате и сами, бре  Peace
       nelita_85 , де тиган де... Ама вече са ти набили манерката, та Добре дошла  Wink
       Medlar , хич не се ядосвай с колегата - прави двойна доза - по една за всеки. К`во му е на дърводелския метър бе, я на колко места се сгъва...  hahaha
       nadyagogo , хайде стягай се, какви са тез разходки нагоре - надолу!?
       мрЪнмот , я марш да си прочетеш пак подписа! К`ви депресии, к`ви 5 лв, а?
       Alekstraza , за сваляне, ще свалиш ако си достатъчно упорита, ама това качване, сваляне, започване и спиране... не се знае как се отразява на здравето. Не мисли, че като станеш 56 кг и всички ограничения ще отпаднат, идеята е да преосмислиш начина си на хранене и на живот въобще  Peace
       danilu , аз се спасявам от тоз комплекс като си отделям един от почивните дни за готвене и после цяла седмица само се наслаждавам на резултатите  Wink
       чочосан ,  Hug
       Ааа, мислех си аз  за "техника" да остене време, амо като гледам... ще има колкото да ви постна козинките...

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

# 513
Бяла лястовица, не си яла много, не се тревожи, особено като иде реч за риба  Hug Права е николекса, че безвъглехидратната и Дюкан си приличат доста, затова и няма защо да се тревожиш - след първоначалното ударно сваляне, процесът започва да става по-бавен. Бъди постоянна, не го мисли толкова - разсъждавай по следния начин - ако се откажеш сега, пак няма да сваляш, даже може и да качиш, затова изчакай периода на задържане и нещата ще тръгнат отново надолу.

# 514
И аз да се похваля днес с голяяяяяяяяяяяям минус и хем не сам много стриктна в П режима, Штото моето мажле много много не Ште да се ограни4ава и хи4 не го блазнят млекца, а за трици дори не споменавам/храна за прасета, вика, и не мога да му го избия от главата Grinning. Но пак ина4е яде каквото трябва. Да ви кажа от опит, 4е с риба се сваля най барзо, проблемат е,4е е много скьпа, та си я позволяваме все по рядко. Cry То какво ли ве4е нв е скьпо, ама кат сме се хванали да слабеем Ште гледаме да устискаме  #2gunfire Не знам дали супи4ките помагат за отслабване в определени области, но сас сигурност помагат при запи4ане.Поне на мен помагат, 4е то с месата после става голям зор. Блазя ви за среШтите, дето си организирате newsm10  :love001:4ао на вси4ки

Може ли преди да си пуснеш поста да го огледаш за правопис? С тази шльокавица рискуваш да ти се подминават писанията.Има елементарни правила на писане.Има куп кирилизатори и преводачи.Ако не знаеш къде и как, просто попитай и ще ти се даде линк.

# 515
nikolexa, как ти се вижда моят днешен ден на хранене?! То моето си е направо оливане, а ти казваш лишаване. Явно днес не ми издържаха нервите и бая си хапнах.
Утре няма и какво да се меря, то след днешното муане !  Tired

З - половин кофичка кисело мляко с 3 лъжици трици
Междинна  - 3 бъркани яйца
О - цял плик рибни филета, 5 на брой !  Blush
В - една тарелка с малки рибки
Още една вечеря - половин кофичка кисело мляко

Вода - два литра !

Какво ще кажеш?  Whistling Не диета, ами цяло плюскане - грух !  Wink

Аз чужди количества храна не мога да коментирам.Това филе,кофичка и т.н като мярка нищо не ми говори,живеем на различни места и разфасовките са различни Simple Smile .Аз знам моето количество храна която ме наяжда и гледам да не правя никакви компромиси с него, в нито една посока, защото за мен преяждането и недояждането води до едно и също накрая.Та затова,отпусни душата, намери си твоите количества,с които спокойно да изчакваш следващото хранене.Научи се да правиш разлика между "гладна съм" и "яде ми се" и тогава "грух-грух" ще стои кротко без даже да си му врътнала ключа. Simple Smile

Като говорех за лишаване имах предвид не количествата, мисля че четох нещо за спиране на млечните и яйцата. Simple Smile
И още нещо-като те хванат нервите,не посягай към храната. Simple SmileОт там ни започват и свършват всички проблеми с теглото. Намери нещо друго. Аз сега вече, като ми е нервно си отмъщавам на велоергометъра Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 03:15 от nikolexa

# 516
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Да му се не види, няма нищо по-хубаво от кафето рано в петък сутринта, така че... да пием по кафе  Peace

Нямам нищо за ядене днес  Shocked Не усетих как съм омела всичко преди да е дошло време за готвене  ooooh! Добре поне, че Кантарев не се сърди. Е, мота се едно кило нагоре - надолу... ама то това си е нормално в трета май  Rolling Eyes
      Да не забравя, време е за за порция свежи "протеинчета"  Wink
            Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 517
Добро утро    Heart Eyes

Мименситка, взимам си едно кафе и едно протеинче  Mr. Green

Минавам да се отчета, след поредните 5 П вчера видях един задоволителен минус  Grinning

Пожелавам ви хубав и минусов петък!

# 518
  • Пловдив
Ауу, mimensita, протенити са  newsm53 Тъй като хич не съм расистка искам първите два, после третият много депресиран и ревящ / как недолюбвам такви мъжове/ - нИ го Ща - друг да го земва. Ето Екатерина Simple Smile е скромна иска един само. Обаче последният...  Crazy Той направо пандипшнаво руло беей.  Joy та нали всички разправят, че трябва да се ядат протеини по много и аз така - и трите протеини ги искам.  Mr. Green
Днес и моите манджи са поприключили. Ще си занеса наработата рибка /филе/, печено на фурна и станало като джапанка. Имам една палачинка от оня ден. И друго манджорно нема. Кисело мляко ще спасява положението. Пък довечера пак трябвада се вихря в кухнята, защото нямам ли режимна храна се изкушавам.
Добре дошли на всички нови. Слушайте, за да не се мотате във втора.  Simple Smile
Мрънмот, таз песна е най актуалната вкъщи. Малкият я слуша преди градина, след градина, преди да легне... М кво да направи, че е толкоз убав.  Mr. Green
Усмихнат петъчен ден. Да не се спъните в някой протеин ида го смачкате,ей! Излапайте го.

# 519
През нощта за първи път сънувах (откакто съм на режима), че ям нережимности! ooooh!
"Измухах" един огромен краешник мек бял хляб, докато ми "светне", че не е разрешено!
И за капак, днес съм с 600 грама плюс. Ега си и питателния сън, дето е бил!

# 520
мименсити  #Crazy тоя първия го отнасям като куцо пиле домат Mr. Greenнали е режимно Joy и мерси за кафенцето Grinning

добро утро прекрасници  bouquet прекрасен,усмихнат и отслабващ ден желая  bouquet

на тумбето рецептите цепят мрака,ако небяха те досега дасъм се отказала  Hug
супер режимна съм и да си кажа мноооооого добре се чувствам вече в тесните си дрешки,дето неможех да дишам в тях Mr. Green

бяла лястовица ми аз ям доста повече от това което хапваш ти ,и пак отслабвам така че несе притеснявай  Hug

# 521
mimensita,нямаш никва грижа ,само да надобрея Grinning
Medlar,за съжаление няма да мога да дойда на срещата този път.

Извинете,пак нахлух кат хала без да поздравя..
Та добро утро,мацки! Hug
И вярно голяма мъка са последните килца ConfusedНо не мисля да се отказвам,всеки ден си гледам снимки от предния път когато бях отслабнала.И като прибавя и вас-мотивацията е пълна! Simple Smile
Ще използвам луната днес и ще муцам здраво само притеини,та ха дано катурна вече цял килограм.Писнаха ми ти я ню ню грамове ,които на всичко отгоре са и непостоянни-ту -500,после +300..Искам цяло кило закован пък! Crossing Arms
Може и да сте го обсъждали,но някоя от вас съчетава ли диетата със спиране на цигари?Много искам да се преборя с тоя си порок,а честно казано /знам че звучи глупаво/ много ме притеснява покачване на кг-те.Въпреки,че от това което изчетох кг се качват не от самото спиране на цигарите,а от прекомерното ядене тогава.Та ми се искаше ,ако някоя от вас го е минала,да сподели впечатления Confused
Хубав и минусов ден на всички! Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 08:49 от MALVINA

# 522
Добро утро девойки прекрасни

Мименситка,благодаря за кафенцето и закусчицата

Последно време много от вас изключиха млякото,защо? Самия Дюкан казва,че последно за изключване е млякото,аз много се лутах от фирма на фирма и установих,че на всички ГОЛЕМИ и рекламирани производители- млякото съдържа много сгъстители съответно минава в раздел нишестени(мое мнение),но си намерих едно млекце на една малка мандра в едно градче (Плевенско) и според мен е по-истинско от останалите,спрях се на него нищо че е 3%, гладко е и лъскаво като едно време (предпочетох по-маслено,но по- истинско,пред нишестяно,), ям по 2 кофички на ден(сутрин и следобед) и свалям по около 300 грама на ден, аз съм доволна
Та стигнах до извода,че колкото по- обикновено е млякото толкова то е по- истинско,
това е мое мнение и никой не ангажирам с него,
Много е жалко, че в България вече няма толкова полезното "българско кисело мляко",
Лек и отслабващ ден на всички ви  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:10 от nanini2

# 523
Добро утро
Малвина аз отказах цигарите преди девет месеца вече и затова време не съм качила нищо
спазвай си режима стриктно и няма как да напълнееш когато заместваш цигарите с хапване
на гризинки и други сладости тогава се качва аз се повтарям но в първите дни когато е най-кофти и ти се пуши аз ядях краставици постоянно плодниците бяха пълни с краставици и когато имам
желание да запаля или се нервирам хапвах но и това минава и нещата се нормализират така ,че давай смело и откажи тези скъпи боклуци успех ти пожелавам.
Подкрепям Зорита с две ръце за мацката с правописа аз наистина ти пропускам постовете.
Усмихнат и снежен ден ви пожелавам при нас е истинска снежна приказка.
Нанини2 понеже сме от един град пробваи кисело мляко Фея 2% на Лазарова с.Славяново
прозвуча като реклама но млякото за три дена вкисва а и става за подкваса на прилична цена е
аз харесвам Елена но ми идва много скъпо.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 09:11 от maia_at

# 524
Цитат
Та стигнах до извода,че колкото по- обикновено е млякото толкова то е по- истинско,
това е мое мнение и никой не ангажирам с него,

Nanini, браво, че сама си стигнала до този извод Wink, макар, че отдавна в темите достигнахме общо до него. Наистина след дълго изучаване на българския пазар и българските продукти, решихме, че двупроцентното кисело мляко следва да е по полезно, по истинско, по малко бъкано с нишесте и с растителни мазнини, защото толкова обезмаслено мляко (0.1%) няма как да добие консистенцията на нормално такова без да е натъпкано с нишесте. И извода логично следваше разсъжденията, че нормалното кисело мляко би трябвало да е по добро и по полезно.

ПП Момичета-кокичета, много ви благодаря още веднъж за отзивите за рецептите ми, ама вече ме хваща малко срам, аз в предни постове се пошегувах, че не ме споменавате и изревнувах, а сега чак ме засрамихте Blush Hug. Много сте мили Heart Eyes!
ПП Верушка, рулцето изглежда прелестно... Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт