С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 937
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро мацки
Затвърждавам 3 те свалени килца до тук,продължавам упорито и постоянно  Mr. Green
Искам да им докажа на всички около мен че мога пак и пак да ги ошашкам всичките с визия  Mr. Greenмного е яко да гледаш физиономии Mr. Green
Мименситка тия протеини .....лелеее .тоя третия да не го боли главата миличкия,може да го излекуваме много бързо  Mr. Green,а последния е баш за мене  Wink
veru6kaa -това рулце направоооо вярно ми потекоха лигите ще го правя задължително
Снощи си извадих първата книжка на доктора ,доста се позачетох бях позабравила разни неща като названието на режима Протал примерно знам че е 5/5 но бях забравила името  Crazy
Та доста добре ми подейства спомням си предния път си ми беше винаги под ръка ей така на една ръка разстояние  Laughing
Има ли мацки от Стара Загора,да си спретнем срещичка  Hug
Скоро в магазините CBA видях ново обезмаслено кисело мялко "Серика"0.1 % доста е вкусно в предвид че уважавах само Културата това е с тоста добри вкусови качества,та въпроса ми дали наистина това млекце е 0.1% някой ял ли го е по-дълго,сваля ли се с него?

Хубав и отславащ петък ви пожелавам  Hug

# 526
maia_at и аз говорех за Лазарова,но Феята ми е малко като айрянче,та хапвам другото-"за бебета и малки деца" и аз съм на мнение,че колкото по-малък срок на годност има млякото е по-истинско,ми да ви кажа в момента имам едно отворемо преди 2 седмици мляко "Моят ден-фитнес 0,1%" в хладилника (взех 3 лъжици да застроя супичка и така си стои) ми не е мръднало,нито е кисело, нито е фкиснало,нито се е отделила суроватка,е никой не може да ме убеди,че това е кис.мляко
и аз отказах цигарите преди 9 месеца, 4 одържах килограмите хранейки се разумно като maia_at и после като започнах да набивам,че и то на сладко,та се освиних на бърза ръка- голяма грешка допуснах,но няма да се повтори

Tumba_lumba,аз и преди да започна да Дюканствам бях гледала при Гала една докторка която обясни,че нискомасленото мляко е резултат от много топлинна обработка, а тя пък от своя страна влошава полезните съставки на млякото та даже посъветва да се избягва такова
и за рецептите- не се свени заслужаваш си адмирациите,че улесняваш диетуването на всички ни

Майче, в тази снежна приказка да вземем да излезем,да се попързаляме малко А, ей тъй за спорта,че пред тия компютри хич не е добре за килограмите

# 527
Добро утро момичета Hug
Само искам да ви кажа ,че аз първият път отслабнах 20 кг само с домашно мляко,което обезмаслявах.Така,че едва ли млекото е виновно за задържането ви.В началото пробвах и с купено и нямаше никаква разлика в темповете на сваляне.Но пък всяко тяло е различно и се влияе от различни неща.
Мименситка  love001
Лек и отслабващ ден на всички Hug Hug Hug

# 528
Аз тва, тъжното протеинче, ще го утешам днес Mr. Green....

Малвинче, аз, буквално след последното кърмене се метнах пак яко на цигарите. Ама като не си пушил доста време и пак пропушиш и става супер гадно, едвам си "карах" кростренажора още на следващия ден. Преди да започнем забременителните опити, отказах цигарите с Табекс, ама много се изтормозих. Сега съм с електронна цигара - много по-лесно ми е, не ми се пали истинска, ама пак са си цифра пълнителите.

Днес и аз съм плюсче, пак 62,0 показа, ама мерките надолу вървят.  Sunglasses

..... и за рецептите- не се свени заслужаваш си адмирациите,че улесняваш диетуването на всички ни

newsm10

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 09:47 от Azalita

# 529
Да,
и аз първия път бях успешно режимна с дом.мляко.

Сега ми дойде по-мързеливо с купешкото,
но пак търся хубаво домашно.

Николекса,
а вечер хуск под каква форма го приемаш?

# 530
Здравейте момичета,
и мен ме притесняват тези кисели млека. Като се има предвид, че в България нищо не е такова каквото изглежда, сигурно само мляко няма в тях. Та какво ще кажете за моето предложение? На пазара в моя квартал един човек продава мляко сутрин, преди го квасих и да ви кажа няма нищо общо с купеното мляко, съвсем различен вкус. Малко е бабешко, ама к'во да правиш, мания за здравословно хранене. Но сега мисля, че ще ми дойде доста мазничко, та мисля да измисля някаква по-диетична рецепта, както например да го разредя да сложа някакъв сгъстител "гума гуар" примерно и така да стане по-малко мазно и калорично. Какво ще кажете? Дали след толкова диети вече имам хранително разстройство??? newsm78
А за себе си мисля поне в началото да изключа млякото и яйцата, само месо с треви. Вярно е че един организъм правил много диети отслабва по-бавно, а аз съм цар на диетите  Laughing

# 531
  • Пловдив
Maia at, относно правописа - преди да коментираш сламката в чуждото око, виж гредата в своето. В българския правопис съществува и термина пунктуация , за която ти очевидно не си чувала Peace.

# 532
mimensita, благодаря за кафенцето и петъшните протеинчета. Момичета, тези снимки не ги показвам на мъжът ми, че хич няма да има стимул да отслабна. Ще си каже, я по добре дебеланка при мен, отколкото слабичка при чуждото протеинче Laughing Laughing Laughing
Тумбе, айде и аз да те изчервя. Обаче какво да кажа, откакто открих твоите рецепти/със страхотните снимки/, повече в другите рецепти във форума не съм гледала. И аз те Hug
Бяла лястовица, nikolexa е права. Ще дойде време пак да сваляш. Не се отчайвай бе момиче. Ще вземеш пак да прегърнеш забранените храни и после ще се самообвиняваш, че си излязла слаба в борбата с килата. И при мен имаше застой. Два дни забравих за сладкишите от мляко и яйца и кантара помръдна за два дни с -900 гр. Това съвсем не означава, че скоро пак няма да си направя сладкиш. Още снощи си купих пак млекца. Ама ще взема да им капна малко йод, че да се ориентирам и аз сред млеката.
Верушка, изтекаха ми лигите момиче. Добре, че днес бил лунен ден, та да не си направя сладичко. Но утре няма да му простя на млякото и яйцата Naughty

# 533
добро утро и от мен
включвам се с една идея за тези в 3 и 4 фаза
прочетете книгата ДА ОТСЛАБНЕМ ДОКАТО СПИМ, или режимът на Д-р Папе
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462626.0

струва ми се, че принципите и могат да се комбинират с 3 и 4 фаза, за да се избегне качването на кг при тези, които са с по-чувствителен метаболизъм

слънчев и режимен уикенд от мен

# 534
Преди време, когато отслабвах живеех в Свищов.По стечение на обстоятелствата една моя близка работеше в мандрата на Лазарова.Технолог.Не добавят нищо вътре в млякото.Бързо вкисва.Никой търговец не желаеше да зарежда от тяхното мляко по тази причина.Жената подменяше всичкото надуто мляко, също и си прибираше пресеченото прясно.После го правеше на извара.Но не за пазара, че беше в малко количество и нямаше все още разрешение за производството .Пусна промоции по всички магазини.Плащаш 2 взимаш 3. Това българинът е просто говедо(да няма обидени ей...... Peace просто болшинството маса е такава) , убедих се.Понеже все дремя по рафтовете и чета етикети имах време да слушам коментари.

Говорихме няколко пъти по телефона с Лазарова, за режима, за продуктите които може да пусне на пазара, имаше планове за база в София.........После не зная какво стана, аз заминах в чужбина с вече свалени кила.Но през цялото време си карах на това мляко.Има и едно по-мазно Уникато ли беше, то е точно с нож да го режеш, лъскаво и гладко.Както едно време.

Чочосан  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 10:18 от zorita

# 535
Добро утро мацки! Нямате изчитане, ама се пъна да изчета, каквото съм пропуснала, зашото много научавам! Много е хубаво, че обменяме опит!

Верушка, страшно руло си направила:) и аз ще се пробвам тия дни!

Тумбе.....и аз да се включа в групата на признателните:) Страхотни рецепти, които правят диетата песен....дето се вика не се разбира, че сме на диета!

лястовичке, понеже мене не ме слушаше в БВД-то и тук да ти го кажат, че за един месец резилтатите са страхотни и не бъди недоволна! Ще видиш, че килограмите ще паднат, а и до лятото има още време:)

Аз вече получавам комплименти, че изглеждам доста отслабнала, което ме нахусва още повече! Изненадвам вкъщи, че си готвя, но и рецептите са страхотни! Да се похваля, че снощи празнувахме рожден ден на сестрото и аз си бях режимна въпреки всички нережимности на масата:) Ма да ви кажа честно, мен ще ме е срам да хапна нещо нережимно, след като съм казала, че съм на диета:) Слава богу около мен няма хора, които да се опитват да ме разколебават:)

аре много дълго стана:) успешен режимен ден на всички:)

# 536
Здравейте!
Най-после и аз се навих да пробвам сваляне на килограми с диетата на Дюкан. Пробвала съм няколко други, но стигнах до извода, че без всичко мога, но не и без месо и мляко. Надявам се този път да успея до край и да стигна поставената цел.
Накратко за мен - забременях преди 5 години, когато бях 62 кг. (173 см), по време на бременноста качих 25 кг. След раждането бях 70. По време на кърменето започнах да качих и станах 75. После застой до миналата зима, когато качих почти 10, льтото малко свалих, а тази пак качих около 5, та стиганх до килограмите си в деветия месец 83, което ми е изключително много. Две седмици карах на плодове и едно ядене на ден, но реших, че това не е здравословен начин за слабеене (нищо че свалих 2 кг) и реших да се включа във вашите редици.
Началната ми цел е поне до 70 кг, а после ако мога още ще е добре дошло.
Това е за сега, извинете ме за подробността, ще радвам на подкрепата ви.
Хубав ден!

# 537
[....
Може и да сте го обсъждали,но някоя от вас съчетава ли диетата със спиране на цигари?Много искам да се преборя с тоя си порок,а честно казано /знам че звучи глупаво/ много ме притеснява покачване на кг-те.Въпреки,че от това което изчетох кг се качват не от самото спиране на цигарите,а от прекомерното ядене тогава.Та ми се искаше ,ако някоя от вас го е минала,да сподели впечатления Confused

MALVINA, аз преди две години и половина спрях цигарите / пушех по две кутии на ден/ с режимна и не качих, но се получи един период на задържане около 3 месеца,  мисля си че не е само от спирането на цигарите, а и поради това, че бях стигнала килограми, които съм поддържала преди това дълго. След този период започнах да свалям с нормалното темпо от преди това. Сега съм на поправителен, но качих защото реално спрях режима и влязох в омагьосания кръг на "от утре съм стриктна". За щастие не съм пропушила и се чувствам страхотно.

# 538
Добро утро
мимс, ми те другите като не искат ти ако идваш дай да си чукнем една срещичка, ако искаш. Макар че ако не се лъжа, още някой се обади, че ще дойде( да ме извинявай кой беше, не си спомням Embarassed)

# 539
Maцки,благодаря за споделеното относно цигарите! HugСега остава наистина да забравя за тях.. Confused
Ами аз и без ВЕГА теста съм наясно, че тестяно,шоколад,глюкоза и други такива не ми се отразяват добре,т.е. качвам кг.Никой не може да ме убеди,че човек предразположен към напълняване,може да отслабне хапвайки изброените калорийни бомби.Вече го проверих на себе си,ами...определено не съм се вталила Mr. Green
Имам приятелки,които хапват от всичко по много и са си слаби,но това вече зависи от гени,метаболизъм,структура и ред други неща...
Така,че и аз благодаря за идеята за теста,но мисля да слушам собственото си тяло Peace

Общи условия

Активация на акаунт