С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 952
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Това според мен е най-ефективната диета, само с нея съм свалялва доста килограми и винаги работи. Успех, момичета!
Ако желаете мога да разкажа повече за някои техники, които аз правя с тази диета - комбинира ли се с кардио, стават чудеса!

# 541

В този смисъл искам да ви споделя нещо за мен. Преди години четох, че хора с кръвна група "А", дебелеят от месото. За диетата на Дюкан знам от години, но не смеех да я приложа на моето тяло, защото аз съм кръвна група "А". За щастие моя приятелка ми каза, че няма човек, който да не е отслабнал с Дюкан. Много съм й благодарна, че ми отвори очите. А и от линийката ми, стояща по доло става ясно, че аз все пак отслабвам с яденето на меса. Дори мога да се похваля, че в дните на ядене само на пилешко месо и риба свалям по най-много /от 300гр. до ударния 1,450 кг./
Та моля ви, не ни демотивирайте. Правете си вашата си диета и не надничайте в паничките на Дюканките.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 17:59 от Tatti

# 542
Maцки,благодаря за споделеното относно цигарите! HugСега остава наистина да забравя за тях.. Confused
.....
MALVINA, аз спонтанно реших да откажа цигарите и така от 14 февруари до днес не съм пушила. По принцип не бях супер страстна пушачка, предимно "на маса" както се казва и може би затова ми бе лесно. Та спрях цигарите, алкохола и храната Mr. Green така се реших и на диетата. Надявам се с всички начинания да имам еднакво добър резултат  Hug

# 543
  • София
Здравейте момичета,  bouquet
Хубаво е отново да мога да си чета форума, че два дена минаха без интернет #Cussing out и вече ми залипсвахте.
Аз да се отчета, след двата дни извън вкъщи, без нережимности и яко каране на ски, днес сутринта съм +900гр newsm78. Винаги съм смятала, че няма начин да спортуваш и да качваш килограми, но при мен се оказа факт - разбира се не е без значение, че човет пък се стяга така, което си е супер. Но вече си знам, че е от зеленчуците. Когато съм в ПЗ дните си качвам средно по 1кг. После в П дните си го свалям, че и малко отгоре. Дано и сега да е така.
Относно рецептите, няма да ви изброявам всички дето споделяте кулинарните си изобретения, но не се съмнявайте, че те са огромния шанс за нас останалите да продължим да спазваме диетата. Поклон:   bouquet  bouquet
А "протеинчетата" на Мименсита трябва да бъдат включени от Дюкан като допълнение към диетата - действат супер стимулиращо. Joy

Много дълго стана, но да попитам има ли някой от по-опитните, който да сподели дали откакто е на диетата изпитва огромен студ в крайниците? Аз вече не знам, какво още да облека и обуя и вечер слагам по няколко одеала иначе няма стопляне.

Благодаря предварително!
Успешен и минусов ден на всички!!!

# 544
И аз имах същия проблем с клавиатурите и го решавах пишейки на латиница в този сайт: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Там си има всичко.
Аз днес пак 100гр минус, не се оплаквам хич  Party
Искам да цитирам Корнито като кажа, че тя 5/5 или 1/1 все същите килограми смъкваше на 10 дена. Така, че просто намерете кое ви е по-удобно и ... бой  #2gunfire
Аз изкарах по-голямата част на 5/5, но 4/3 ми е по-лесно някак си. И гледам да лунувам също така.
Минавам и да се похваля, че във Вторник ми е последното ходене до съда, излязло е решението за развода и ще трябва да го протоколирам. Тогава ще съм напъъъъъъъъълно разведена и щастлива при това  Whistling Crazy
Както знаете и аз съм на поправка. Мойто прасИ си надига главата винаги като вляза в Трета... Този път обаче съм решила да не му се давам. от 14/Януари (след второто разводно дело) съм на поправителна от 80.4кг. 6.3кг до сега и продължавам.
За киселото мляко, нали вие сега имате Лидл аз от там си купувам моето Milbona 1.5%. От всичките нишестяни, това най-добро ми изглежда. Peace
Лек ден на всички  Hug Hug
Едит: от Януари съм на поправка, не от Февруари, че за 10 дена 6 кила много бе:)

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:07 от Nimowe

# 545
Добро утро Grinning
Днес ще съм на супа, че тия мръвки много запичащо ми действат  chef Laughing
Хапвайте, пийвайте вода и диетувайте Rolling Eyes

Лек и усмихнат ден newsm51

# 546
Предвид това,че по стечение на обстоятелствата се срещнах с гадта,наречена РАК,сега си правя контролни изследвания и прегледи на всеки три месеца.
Преди да започна Дюкан,от миналата през организма ми химиотерапия,имах сериозно завишени чернодробни ензими  АСАТ и АЛАТ и бъбречни-билирубин,урея. След като започнах режима,този "вредния",освен че свалих маса килограми,всичките ми показатели са в перфектни норми! А за мен това е жизнено важно,така че не си правя шеги!
Коментирала съм режима с лекуващият ме лекар,едно от светилата на онкологията, и започнах Дюкан по негово разрешение и одобрение.Той не е от тези доктори,които са пряко свързани с диетуването и режимите за хранене както доц.Байкова например Mr. Green,затова приемам мнението му като напълно обективно и точно!
Пак се разплямпах,а дали имаше смисъл... Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 18:03 от Tatti

# 547
Сисс, не знаех
 Hug
браво на теб  за волята и успеха

но това всъщност е доста логично
защото раковите клетки се хранят именно с глюкозата в кръвта
затова като не консумираш въглени, няма с какво да ги захранваш
в този смисъл се замисли за 3 и 4 фаза
не смятам, че е удачно за теб да вкарваш отново въгл., за да не стане беля с ремисия
НВХ е най-добрата терапия в това отношение
аз напр стопих миома по този начин
и не смятам да се връщам към въгл., за да мога да контролирам този проблем

за съжаление не мога да убедя майка ми в това
а лекуващите я лекари явно са доста далече от тези неща
знаят само скалпела и химиоотровите

както и да е
пожелавам ти здраве и дълголетие

Nimowe, честито
много щастие и любов от тук нататък

аз на моя шведски Уиндоус и клавиатура ми отне доста време да оправя този проблем

Но си се постарала ,нали!? Значи има начин! Wink
има, да
но не на всеки му се отдава да го открие и най-вече да го ползва

аз напр имам голям проблем с клавиатурите
някаква системна грешка на самия комп.
докато не го сменим, ще продължа да пиша с множество грешки
не винаги се сещам да се прочета и коригирам и понякога излиза едно голямо нищо  Embarassed

# 548
Здравейте момичета,
и мен ме притесняват тези кисели млека. Като се има предвид, че в България нищо не е такова каквото изглежда, сигурно само мляко няма в тях. Та какво ще кажете за моето предложение? На пазара в моя квартал един човек продава мляко сутрин, преди го квасих и да ви кажа няма нищо общо с купеното мляко, съвсем различен вкус. Малко е бабешко, ама к'во да правиш, мания за здравословно хранене. Но сега мисля, че ще ми дойде доста мазничко, та мисля да измисля някаква по-диетична рецепта, както например да го разредя да сложа някакъв сгъстител "гума гуар" примерно и така да стане по-малко мазно и калорично. Какво ще кажете? Дали след толкова диети вече имам хранително разстройство??? newsm78
А за себе си мисля поне в началото да изключа млякото и яйцата, само месо с треви. Вярно е че един организъм правил много диети отслабва по-бавно, а аз съм цар на диетите  Laughing

Дебеличка, ето тук ,пише как се обезмаслява домашно прясно мляко, според мен не е нужно да му слагаш излишни добавки и ако си го приготвяш ти по-добре ще е да си ядеш мляко защото то си е необходимо и за да не започне организма ти да черпи калции от костите

# 549
Лили, кажи какво кардио правиш, pls?

Нимоуе, честит развод и от мен Simple Smile  bouquet Гледах ти снимките в подписа и се канех да отбележа, колко е важно излъчването за добрия външен вид  Hug Успех на поправката!

W'A'S'P', тука повечето лекари си падат "касапи". На 20г. бях с повече от 10 миоми, които ми създаваха ужасни проблеми - тука ми обясняваха как много трудно ще забремения и трябва матката да се махне. След няколко операции в Италия обаче - резултатите са ми в подписа Wink И сега си отглеждам 2 мънички възелчета, но поне не ми създават грижи....

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:11 от Azalita

# 550
  • Лутаща се
ЗДРАВЕЙТЕ!
Току що купих един кг. телешко шкембе. Дали ще е режимна шкембе-чорбата, която мисля да спретна довечера? Как мислите, все пак е телешко...   newsm78

# 551
ЗДРАВЕЙТЕ!
Току що купих един кг. телешко шкембе. Дали ще е режимна шкембе-чорбата, която мисля да спретна довечера? Как мислите, все пак е телешко...   newsm78

Просто му махни тлъстинките ,след като го свариш! Слагаш в тенджерата вода и прясно мляко и овкусяваш с чесън и червен пипер! И воала-чорбичка по Дюкански!
Аз честичко си правя,но винаги след нея имам плюс! Peace

# 552
  • лом
През нощта за първи път сънувах (откакто съм на режима), че ям нережимности! ooooh!
"Измухах" един огромен краешник мек бял хляб, докато ми "светне", че не е разрешено!
И за капак, днес съм с 600 грама плюс. Ега си и питателния сън, дето е бил!

аз в началото всчка вечер сънувах че ям нережимни неща,сигорно ви се струвам луда,обаче се будех с чувство за вина и 2,3 минути не бях сиг дали наистина съм яла или е сън  Mr. Green но вече всичко се оправи,нямам такива кошмари  Stop

# 553
Nimowe, честито момиче. Peace Разгледах снимките ти. Станала си страхотна
мацка.   bouquet
Сис, аз съм нова и не знаех историята ти. Но много ме впечатли. Пожелавам ти да си жива и здрава дълги години. Дюканствай си... Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 18:05 от Tatti

# 554
Зориткеееййй, ето една нова преработка на текста на песента
дет си ни я пуснала и един напълно нов прочит Laughing Wink Laughing :

Това е вече само спомен,
още не те познавах .
Беше еднa истинскa зима за мен
и те в сън преживявах .

Когато ти дойде настъпи пролет
и лятото не закъсня .
Промени се земята и целия свят
вятър донесе надежда една .

ПРИПЕВ...
Но ще дойде най щастливия ден,
когато Дюкан ще е със мен
И ето идва най-щастливият ден ,
когато открих Дюкан за мен

Ти не знаеш , ти не чувстваш тази досада ,
когато спиш да не можеш да се завъртиш,
и душата да търси пощада .

ПРИПЕВ...
И ето идва най-щастливият ден ,
когато вече  Дюкан е с мен

Когато не си със мене ,
обхваща ме тревога ,
от всичко се стряскам ,
защото си мисля ,
че ще ме напуснеш .

Най-щастливият миг във живота ,
когато те открих.
И аз със сълзи на очи
се моля на Бога
дано не си тръгнеш .

Laughing Laughing Laughing Тъй де, Дюканки може да сме с изгладени гънки, ама сме изобретателни...ама ха с маха...нЕма сЪ даваме, я ....  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:32 от Tumba_lumba

Общи условия

Активация на акаунт