С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 968
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, с голям кеф започнах да пиша във форума. Още в самото начало ви казах, че имам нужда от вас и вашата подкрепа. Чак започвам де се пристрастявам и да влизам по *найсет пъти на ден. Радвам се, че ви има.  Hug Hug Hug
Мрънмотче, голяма си скица с това хорце. Ама много дългичко бе. Аз предната събота изиграх едно такова и езикът ми стана на вратовръзка. Laughing

# 571
здравейте сладЮранки  Hug Hug Hug
В тази темичка мн.пуканки се изядоха тц тц тц :ooooh
А на мен вече ми стана тежко от пуканките че да се изкажа и то без да обидя никой(поне ще се опитам Blush)Така обръщам се към Тяя никога не казвай никога защото незнаеш кога ще се събудиш и Кантарев ще те зарадва с три цифрена сума NaughtyАз забременях 48кг.родих 85кг.и аз като теб си казвах била съм слаба значи бързо ще паднат да ама не дори стигнах до 99кг ooooh! даа пробвала съм хиляди диети,балони и т.н и след всяко сваляне на кг.си казвах повече няма да съм дебела но отново си връщах кг.ето сега съм свалила 33-34кг.които се опитвам да задържам защото Спаска иска да излезе  #2gunfireтака че с Вега Мега и каквото и да е истината е една -Ако не се ограничаваме пак ще станем дебеланки badscaleТова от мен
сега ви пожелавам повече усмивки  Hug Hug Hug

# 572
  • Пловдив
Мисля да пропусна така актуалната тема, разисквана цял следобяд.
Но моля най искрено да ми дадете линк към рецептата на онова пандишпаново руло.  Crazy Доколкото разбрах е без трици, с нишесте?
Пък за млеката и това дали са сгъстени с нишесте - ако се капне йод и посинее - значи има, ако не посинее - няма. Това се онагледява страшно с картоф. Но това че няма нишесте - не значи че няма нещо друго, дето е със същата функция.  Confused

# 573
Някой знае ли как е отслабнала Алекс Раева. Направила е невероятно тяло, а беше качила доста килограми.

# 574
Божкеее  ooooh!

Малко ви е тръстиката май  Laughing Вие не работите ли бе девойки  newsm78 Блазе ви!
Аз съм се наредила тук да ви поздравя преди работа, ама вие не ми давате шанс да се включа  Laughing
Обидена съм ви  Crossing Arms Grinning

Големи кибритлийки сте  Grinning Това е само един форум и който иска да си пише не ми пречи.Нали не ми е в къщата  Whistling

Я вземета пример от най-малката.Мрънчо  Hug
Деситка  Peace

Сега да се изкажа  Mr. Green

Някой питаше за тилапия.Това ми е най-любимата рибка тук.Приготвя се изключително бързо и е вкусна.Правя супа като си сварявам всичко като за обикновена зеленчукова и 5-10 мин. преди да изключа котлона пускам направо замразените филета само разчупени.После застройка и много магданоз и воала... приказка направо  Peace Печена с много лук, домати и малко морков, даф.лист, мъничко бяло вино и зърна чер. пипер."Пържена" - напръсквам тигана с моя спрей (Мименситке  Hug да не обещавам, ама ако си дойда спецялно ще ти купя като подарък, че мина в трета разгеле) вие може съсем леко да намажете с капчици олио и пак замръзнали филетата в сгорещения тефлонов тиган.Наръсвам подправки и като я обърна пак ръся.За 5мин. е готова.Малко лим. сок и ммм...Имайте предвид, че е много крехка и затова трябва много малко да се пече, за да не се разпадне, затова не я размразявам преди готвене пък и като няма олио така си пуска водичка и не залепва.Това печеното с доматите става страхотно и на тиган с миди - Смайлис  Heart Eyes Hug тя ме научи   bouquet

Другоо, а да Ммма(ох все трудни никове си измисляш  Simple Smile) Аз вече казах, че моята вечеря и изключително Папеска  Laughing включително и храненето до 8 до колкото ми е възможно и спането, което може на някой да се струва смешно, но подпомага слабеенето.

Ох, закъснявам ще ме изгонят от работа  Laughing Тука капиталистите не признават писането във форум като извинение  Laughing

Пак ще намина.Весели събота и неделя   bouquet

newsm49

# 575
В една секунда всяка жена може да мисли за едно, да казва друго, да чува трето, да усеща четвърто и да прави пето..  Wink Така че не вярвайте на случайни хора, опитващи се да втълпят другиго тяхното (меродавно) мнение Grinning Всеки знае най-добре за него си Sunglasses Никой не го интересува другия отслабва ли, дебелее ли, на 10 или 100 години е, от къде е и прочие - тук важното е всеки, докоснал се до диетата, да сподели своя опит, който може да бъде полезен за тези, които тепърва "прохождат" в диетата.  Grinning Аз понеже повече време прекарвам в английския форум на диетата, забелязвам, че тези спорове и простотия присъстват единствено тук #Crazy Защо ли? Защото за българина важи "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле".  doh
 newsm23 тяя, а ти, претендирайки, че си по-по-най, би трябвало досега да си спряла да бълваш блювоч тук, а ти продължаваш, защо ли? Защото си търсиш внимание и тук го откриваш. Явно за теб единственото важно е да си "център на внимание", макар в случая този център да предизвиква само негативни емоции и мнения. Забавлявай се, явно това е единственият начин, по който можеш.  Wink Което е жалко, само и единствено за теб.  Grinning

За останалите тук - Георги Христов - Нямам нужда от много приятели   Hands Thumbsup

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 16:22 от мрЪнмот

# 576
Един въпрос имам към старите дюканки  PartyМомичета  абе като отслабваме физически ,дали и всички отслабваме и умствено newsm78 newsm78

# 577

Ето ви една снимчица на една фенка на фитнеса .

# 578
Хей, какво ви става бе хора  Shocked Малко ли са ви нервите и ангажиментите в ежедневието ,та  и тук да ги пренасяте ... я,се усмихнете на глупостта и простотията ... те по хората ходят ... всеки си прави избора и си носи отговорността и за думите ,и за постъпките  Wink
Тали- Hug Heart Eyes
Мастерче-УбичЪм тЪ и туй то   bouquet
Тумбичка- винаги умерена и с много добро насторение си, кефиш мА...Шти звънна  Laughing Hug
ПП: На мен оффф-а ти много ми хареса ,Тумбичка ... сега толкоз, пък другия път и повече може  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 20:42 от mirka75

# 579
Привет момичета. Само наминах да ви видя, но ми се дощя да се включа. Сигурно защото си дадох сметка, че много като мен, минали през форума и отслабнали благодарение на режима, после забравят да ви подкрепят. Започнах началото на 2008г., за четири месеца - 20 кг. До ден днешен, три години след това, не съм мръднала на килограми...варирам лято - зима между 55 и 58кг. Режимът действа, само трябва да си повярвате. Промених изцяло начина си на мислене, начина си на хранене, към днешна дата не се лишавам от нищо, но винаги в разумни граници.  На 44 години съм, но смея да твърдя ме харесват и съм харесвана, чувствам се прекрасно..даже и без да съм си правила Вега тест  Wink . Прегръщам ви и не се отказвайте.
Тяя..даже и теб та лИбя  Hug, въпреки, че четейки постовете ти и идея си нямаш за какво иде реч.

# 580
Пиратка, браво и на теб за постигнатия резултат и моля те, пиши, защото аз съм новобранка тук и се нуждая от всички вас  Hug. Много сте ми полезни със съветите и сте моята най-голяма мотивация !  Hug И аз благодаря, че ви има !   bouquet

# 581
Мъничко офф:
Мирчони Hug Hug Hug, много си те обичкам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 582
Петък вечер е време за усмивки, планове за почивка и за нови режимни манджи.
Като каза нови манджи,решила съм да си направя кавърма в омлет или в палачинка.Разбира се по дюкански  chefНещо ме  е хванала музата да се вихря в кухнята Simple Smile/Тумба_лумба е виновна  Hug/

# 583
Голяма забава падна ! Joy Joy Joy

Момичета, няма смисъл да храните енергийните вампири.
Петък е ! - Давайте на протеините ! Ура на техниците!  smile3534 newsm68 newsm44 smile3535  261uu  mrstraetz

# 584
Даваме, даваме на протеини ! Дърпам тука сега един пилешки дроб и се забавлявам с клоуна ! Между другото поздрав за клоуна с тази песен и за всички фенове на Васко Кръпката Кеца  !  bowuu

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 17:06 от бяла лястовица

Общи условия

Активация на акаунт