С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 945
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Тоз, нИе ли Васко кеца, бе, лястовичке... Rolling Eyes newsm78 Wink Grinning

# 586
и аз се размечтах за тази вечер....ще ходим с приятели рибния ресторант на Яфата:) предвкусвам вкусотий:)

# 587
То това със вега теста е доста страници назад,ама и аз да кажа на тази гОспойца.
Правих дюкан преди 2 год и след като достигнах желаните килца взех че се подложих на вега тест
и диета направена от докторката .След 3 месеца вече бях 12 мили килограма отгоре Mr. Green
Чудна работа ,а хем тя ме убеди че няма да почна да качвам ,можело 1-2 но това било нормално имайки впредвид че преди това съм била на дюкан.
Та оттам нататък оставам без коментар

след като се върнах да прочета писанията на тяя ме обзема мисълта че и тя като мене се е нагрухтяла с вега теста и сега се чуди къде пак да отслабва Mr. Green то затова няма и нови снимки,а все стари.Несе сърдете на жената просто и е трудно да проумее ,че само с дюкан може да си върне стария и хубав вид   bouquet

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 17:34 от grax

# 588
Тоз, нИе ли Васко кеца, бе, лястовичке... Rolling Eyes newsm78 Wink Grinning

Ми туй е то ! Дюкан намаля обиколки и кила, ама и гънки !  hahaha Joy

# 589
и аз се размечтах за тази вечер....ще ходим с приятели рибния ресторант на Яфата:) предвкусвам вкусотий:)
Приятно прекарване, мацка !  Hug

# 590
Мерси Веси:) Не ми отговаряш напоследък...та реших, че си ми сърдита за нещо newsm51

# 591
Мила ми Вероника, аз също прочетох по-старите ти постове. От любопитство...
Едно ми е странно само, след като и ти самата си започнала от не малките 85 колограма, борила си се, пък било то по твоя си начин, викала си ура, че си се разписала първа в темата - цитирам те, за да не кажеш, че лъжа:
Цитат
ай,ай,айййй след една година в редиците на Дюкан и аз да се разпиша почти първа,урааааааааа
...
Писала си неща като това -
Цитат
Хей-хей, тук сме , за да се подкрепяме и сваляме кг, а не да се караме........
, какво по дяволите се е случило с теб? А?
Защо си толкова озлобена и така грубо и грозно обиждаш жени, които дори не познаваш?
Аз съм избрала този режим, за да реша проблема си с килограмите, ти си избрала друг. ОК! За мен няма проблем, защо обаче за теб има?
Влизам в темата, за да се посмея с момичетата, да споделя нещо, което ме вълнува, да се зарадвам на успехите на другите, или да ги "гушна", ако не успяват. Чувствам ги близки и съм част от тях!
Затова съвсем учтиво те моля - спри да МЕ обиждаш и нагрубяваш!

# 592
 smile3501 smile3501 smile3501

не мога да не те аплодирам просто:)

# 593
Мерси Веси:) Не ми отговаряш напоследък...та реших, че си ми сърдита за нещо newsm51
Глюпости ! Ich hab dich ganz doll lieb !   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
Това от последните страници ми напомни на филма "Умирай трудно 3".Там  Брус Уилис ходеше в квартал на негри с табела , окачена на гърдите. На нея пишеше "Аз мразя негрите"/ако не се лъжа/ тогава той очакваше всеки момент да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не може да влезеш в една общност, да я обиждаш и да очакваш да те потупат по рамото и да ти стиснат ръка, нали?

# 595
Голяма забава падна ! Joy Joy Joy

Момичета, няма смисъл да храните енергийните вампири.
Петък е ! - Давайте на протеините ! Ура на техниците!  smile3534 newsm68 newsm44 smile3535  261uu  mrstraetz

Ай за всички ад има и да няма сърдити :
  и моя любимец 

# 596
  • Лутаща се
ЗДРАВЕЙТЕ!
Определено няма да се класирам за първа страница, защото след малко се налага да изляза, и докато пак вляза новата тема ще е напреднала. Но нищо, другият път.
Чета, чета и не мога да се начудя...
Писала съм в доста форуми. И навсякъде, във всеки форум има поне по един такъв СПАМЕР, който провокира, напада, обижда.
Защо трябва да се връзваме? Не е нужно. Единственият начин да се избегне е като не му се отговаря, като се пренебрегва. Тогава вижда, че "прелива от пусто в празно" и сам се омита от темата.
Аз отивам да си готвя шкембето. Да видим накрая утре Кантарев пак ли ще покаже същото, както вече цяла седмица  #2gunfire, или ще има движение.  PS: Най-много да се размърда......нагоре ....хил-хил
Приятна вечер за сега на всички!  Hug Peace

# 597
  • на острова на мечтите
danilu , а случайно да си чувала,че в българската азбука съществува и буквата Щ?!...
...

мацката явно пише от италианска клавиатура и Уиндоус на италиански
тогава кирилизацията обикновено е голям проблем
затова не бъдете толкова мнителни все пак

аз на моя шведски Уиндоус и клавиатура ми отне доста време да оправя този проблем
То4но така. Клавиатурата е италиански уиндоуз и ми прави лоШи Шеги. Като 4ета има и куп бьлгарки дето правописат им не е много изряден. Не смятам, 4е писменна греШка може да изразява неуважение.  Sad Зву4и ми странно, но се извинявам за това, 4е сам ви засегнала. Ето сега например не ми излиза 4уденката а главно "М", а би следвало да поставя удивителен знак след извинението.  Sad

# 598
Пу за мен Джорджето Клуни !!! ПУ-ПУ ! ЗаплюФ !!  Mr. Green

# 599
     защото и преди да кача /кг ,аз пак съм била слаба, за разлика от някои..........

Е аз пък съм се родила 45 кила! Mr. Green На 6 месеца вече бях 90...  Mr. Green Mr. GreenДемек винаги съм си била дебела!
САМО ЧЕ,МИЛА МОЯ,АЗ ПО-СЛАБА МОГА ДА СТАНА,АМА ТИ ПО-УМНА-НАДАЛИ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт