Декупажна библиотека, материaли, техники и инструменти

• 112 201
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Didia, това с пластелина е хитро не знам за Вал ама на мен ще ми свърши работа ...Благодаря   bouquet

# 151
Ще ми свърши работа,как няма да ми свърши  Simple Smile......страхотна идея.Може да се правят релефни пана и много други неща.Вместо пластелин може да се ползва и студен порцелан  Thinking

Дидиа благодаря ти много   bouquet Hug

# 152
  • тъгата в мен
Дидиа,много готини линкове.Благодаря за споделените чудесни  хрумки Hug
п.п.
Вал,поздравления за свещника Wink

# 153
Ето още един МК за направа на къщички от рускините Simple Smile
Харесаха ми къщичките на Вивиан и МК-то и, но рекох да видя какво правят рускините ...поразрових се и намерих този урок
http://www.livemaster.ru/topic/39387-ideya-dlya-svadebnogo-podarka

Дано ви хареса Simple Smile

Дидиа, благодаря ти за сайтовете Simple Smile много хитро това с пластелина
Хубав ден момичета

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 08:47 от zlati22

# 154
Момичета-да ви попитам-с какво и как премахвате досадните етикети от стъклените бутилки.Имам една прекрасна пет литрова стъклена бутилка и с години я пазех за нещо красиво,а сега се изправих пред проблема с етикетите,които са залепени адски здраво и отдолу имам лепило,което даже с лакочистител не се маха. Sad

# 155
             Никита,първо в миялната,а след това със спирт,ако е останало нещо! Wink

# 156
Нямам миална Embarassed,опитах силно с гъбата но не мърда,с нож пак е мъчно,но и увреждам така стъклото.

# 157
Аз накисвам..в гореща водя около 30 мин..Следтова, обикновено се отлепят значително по-лесно етикетите..Някойнякъде втемите беше пуснал препрат с който пръска лепилото и се чистело лесно, но..гледам,че не съм си го записала.. newsm78

# 158
  • София
HuKuTa_82, аз като не помогне доместоса и цифа прибягвам до препарата за блажни бои "Дунав" -остана ми при свалянето на стара боя от една голяма ваза -същото действие има и  "Терминатор", а с ножа ще нараниш стъклото и после е кофти ако ще правиш обратен декупаж  Sad

# 159
Момичета страхотна темичка . Докато ви изчета и разгледам всички линкове 2 седмици време мина. Да споделя и аз за гипсовите отливки. Тази година правих гипсови отливки сърца. За калъп ползвах кутия от ботбони във формата на сърце. Понеже кутията е картонена предварително я облепих от вътре и от вън със силикон . Згладих и изчаках хубаво да изсъхне. Преди да отлея гипса  намазвам калъпа със крем за ръце.Пробвах пърмо с бебешко олио но то изглежда попива. За това с кремче.Отлепя се без проблем.

# 160
  • Русе
За махане на етикети,които не се свалят от дълго накисване в топла вода-ползвам разредител,или газ за горене.

# 161
Благодаря ви-ще опитам,дано успея.

# 162
за свалянето на етикети-аз търкам под течаща топлавода с телче за чинии.
Момичета,ако стъклената повърхност не е грундирана(с латекс или акрилна боя),ще се задържи ли шпакловката?
Дидия-супер линкове  Hug
Вивиан-благодарности и на теб за МК   bouquet И на Злати ,за линка  Peace

# 163
Момичета, не е по темата.
Търся различни методи за направа на цветя от хартия.
Ще съм ви задължена  Hug

# 164

Общи условия

Активация на акаунт