Декупажна библиотека, материaли, техники и инструменти

• 112 203
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
Ще се запиша в темата за да разучавам техниките. Прекрасно е, че сте събрали всичко на едно място. Отдавна искам да се занимавам с декупаж, засега само чета и събирам материали.  Hug Hug

# 166
Здравейте, имам една молба ,някъде в старите теми ,но не мога да открия къде, някой беше пуснал линк с пана изработени изцяло от оцветени  яйчени черупки.Ако се сетите и откриете бихте ли ги пуснали тук.
Благодаря ви предварително!

# 167
Здравейте, имам една молба ,някъде в старите теми ,но не мога да открия къде, някой беше пуснал линк с пана изработени изцяло от оцветени  яйчени черупки.Ако се сетите и откриете бихте ли ги пуснали тук.
Благодаря ви предварително!

Не знам дали за това говориш......... http://lubets.ru/mozaika.html

# 168
Ане , виж и тука
http://www.liveinternet.ru/users/881369/rubric/1023388/  а тука слез малко на долу и ще видиш един линк с 93 урока за правене на цветя от хартия
93 мастер класса по декоративным цветочкам Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 11:34 от виванова

# 169
  • София
Здравейте, момичета! Знаете ли някои линкове за декупирани мебели? Искам да декупирам едни шкафове за балкона. Върти ми се в главата нещо за шаби шик, ама не съм сигурна, затова искам да видя разни  идеи. Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете  Grinning

# 170
bonnysofia -виж тези може някое да ти свърши работа

# 171
Как се пече с медиум?
Първо се фиксира с лак, съхне и после медиума или?

# 172
Здравейте момичета.Искам да си взема принтер -от най-евтините мастилените(от тези три в едно където са за по 80 лв).Има ли шанс от принтираните картинки да се получи що годе свястен декупаж-прочетох много страници и пише,че се разтича.Ако някой има такъв принтер да ми сподели как процедира Simple Smile .

# 173
                Никита,аз не ти препоръчвам да купуваш такъв принтер за декупаж.Имам служебен HP  - момчето,което ми монтира новия комп каза да си пазя принтера,че е един от най-добрите модели,ама....за декупажа не може да припари до лазерния.От лазерен принтер не съм съсипала нито една картинка та ако ще и със затворени очи и с вързани ръце да съм работила.Мастиления ми скъсва нервите.Особено когато всичко е на 6 и сутринта като стана и го видя ми се ревва. #Cussing out Имам и личен по-стар модел мастиленоструен и сега ми идва идеята да търся касети или да напълня старите и да пробвам какво ще стане с него.Не съм го ползвала  newsm78 даже не помня от кога.Срам ме е да кажа,че току що си спомних ,че го имам. Mr. Green

# 174
  • пловдив

Момичета,ако стъклената повърхност не е грундирана(с латекс или акрилна боя),ще се задържи ли шпакловката?

при мен се получи, но вътре имаше неразредено С200 и за всеки случай грундирах с С200, изчаках да позасъхне и тогава шпакловкита  Peace

# 175
То и аз имам стар канон с развалена глава,но когато съм го ползвала-не съм и подозирала за съществуването на декупажа Simple Smile,съответно не съм го пробвала.

# 176
Благодаря ти Антомче  Hug

# 177
Как се пече с медиум?
Първо се фиксира с лак, съхне и после медиума или?

Аз доколкото знам, се ползва медиума като финишен лак..Маже се с него и се пече..Надявам се да се включи някой по-знаещ..

# 178
                Привет! Ето ги ... декупажираните тухли!
http://www.liveinternet.ru/users/didia/post160687831/

# 179
Дидия,  bouquet  bouquet  bouquetПрекрасни са..Знаех си аз,че..няма начин да няма.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт