Ваксина РОТАРИКС

• 76 172
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бъгс Лили, линковете касаещи конкретната ваксина са от 2010 и 2011 и само един мисля е по-стар. Псевдо диалога се прави от хора, които умишлено изкривяват и обощават изказаните дотук доводи (с тайната мисъл, че някой случайно четящ ще го домързи да прочете всичко и ще се ограничи само с твоите заключения).
Аз считам, че не е етично, също така, служител на фарцевтична компания или лекар получаващ бонуси от търговските компании вносителки и производителки на ваксини да се прави на загрижен родител, ама хайде...

# 151
Да, българският ефир особено напоследък е впечатляващо зрелище.  Една жълта галерия.  аз се опитвам да живея разумно и да намеря доброто за децата си, за семейството си, дъщяря ми беше в инфекциозна болница и не е приятно, повярвай. за да съм по-точна Пример - Андрю Уейкфилд  и спекулацията за аутизма, която продължава да  се вихри стабилно , пример за обратното - изтеглянето на ваксини от пазара с цял тяхното подобряване. Не знам кое от двете е спекулация и с каква цел честно казано....

# 152

. "Медицината е религия! Или вярваш или не, както някой преди писа.."

Явно от това принципно допускане, което е погрешно, идва дискредитирането на медицината, към което вие се стремите. Само че модерната наука не е религия, а процес. И да - има грешки, но грешки, от които се учи и то бързо и ефективно.

Aко имаш идея колко се е отклонила медицината към въздействие върху симптомите, за сметка на търсенето на истинско излекуване..   Confused

Иначе си права - всичко е процес, не може да се приема като някакво статукво. Но ти как би отъждествила процес, който (умишлено) се опитва да надгражда върху грешни теории?

# 153

. "Медицината е религия! Или вярваш или не, както някой преди писа.."

Явно от това принципно допускане, което е погрешно, идва дискредитирането на медицината, към което вие се стремите. Само че модерната наука не е религия, а процес. ...

Бъгс Лили, разбира се че медицината е религия!!!
Защо иначе докторчетата се дразнят като им задавам въпроси. Защо се дразнят като разберат, че зная доста за дадено заболяване, че разбирам какво говорят изследвания. Защо докторите се дразнят когато искам да знам защо детето ми не се чувства добре след ваксина, защо вдига температура, защо плаче, защо прави отити.
Защо детето ми се разболя от морбили след ваксината МПР?
Защо от едно спокойно, усмихнато, жизнено  бебе стана затворено болно момче. След всяка ваксина страдаше и аз заедно с него.
Ако медицината е модерна наука, а не религия, защо тогава не ми отговори на горните въпроси с достойнство?
Ако медицината е наука, а не религия защо ме задължава да поставям ваксините, които явно вредят на детето ми и никак не му помагат,
Ако медицината е наука а не религия не би трябвало да заразява детето ми  от болестта, за която е ваксинирано?
Защо същата тази медицина /която не е наука, а религия/ настоява да ваксинира болно дете???
Медицината е религия и затова не си признава грешките, нито се учи от тях... Тъжно!

Бъгс Лили, как понася твоето дете ваксините???

# 154
Да, медицината е религия, а лекарите са гурута... Отиваш на лекар, той те "лекува" (по-точно идея си няма какво прави, защото нито ти пуска изследване, нито нищо, просто изписва едни хапчета по симптоматика и по лични интереси), а ти трябва да му вярваш... Ако не му вярваш, какво правиш там? Точно вярваш е думата - вярваш, а в последно време и се надяваш, че въпросният лекар знае какво прави, иначе - лошо за теб... Тези, които вече не вярваме, че лекарите знаят какво правят и не им се доверяваме, смятаме че в традиционната медицина има нещо сбъркано... Не е лесно, да си атеист... Вярващите ги пази божеството, в което вярват, а невярващите трябва да се оправят сами...

Примери за това, че лекарите не знаят какво правят има много - един от последните е това как се бърка инсулт с грип...

Препоръчвам книгата "Признанията на един лекар-еретик" от д-р Р. Менделсон... Малко е сложна за четене, от хора, твърдо вярващи в традиционната медицина, но си струва да видят и тази гледна точка, защото това, което пише в книгата е истина - виждаме го всекидневно около себе си, само да искаме да гледаме...

# 155
Препоръчвам книгата "Признанията на един лекар-еретик" от д-р Р. Менделсон... Малко е сложна за четене, от хора, твърдо вярващи в традиционната медицина, но си струва да видят и тази гледна точка, защото това, което пише в книгата е истина - виждаме го всекидневно около себе си, само да искаме да гледаме...

Ето я книжката: http://www.helikon.bg/books/293/143934_priznaniiata-na-edin-lekar-eretik.html
И аз ти я препоръчвам.  Peace

# 156
....Когато лекарите вдигат стачка, смъртността рязко пада.... Crazy

# 157
....Когато лекарите вдигат стачка, смъртността рязко пада.... Crazy
И нека да обобщим - всеки разговор започва и завършва с реклама на д-р Менделсон Hug -   + избрани цитати от сайта на Меркол. newsm78 Това ми прилича на тактика за саботаж на всяка дискусия #2gunfire. Аз разбирам, че харесвате този автор на интересната сентенция, че няма доказателства, че масовата ваксинация е  довела до премахването на тежките детски болести, но в такъв случай този форум може спокойно да стане място да обсъдим какво има  на гърба на Американската конституция?  Защото според някои филми там има   карта на масонски съкровища - разкритие, което може да ни накара да преразгледаме  модерната историята на новия свят, да поставим под съмнение всичко до момента и да се борим срещу конспирацията.... ръка за ръка. Не забравяме ли откъде започнахме?

# 158
Е, не! Simple Smile
Ето ти каквото търсиш - реклама на д-р Мрио Янакиев ..  Mr. Green
Изборът на информация е твой! Детето ти е твоя отговорност.  Peace

# 159
"Напоследък  като , че  ли" - това като прочетох, дотук останах. Отвращавам се от неграмотни "специалисти".

# 160
И нека да обобщим - всеки разговор започва и завършва с реклама на д-р Менделсон Hug -   + избрани цитати от сайта на Меркол. newsm78

Явно не си участвала в много разговори...  Laughing 

Иначе в този форум място - бол, може да се обсъжда всичко в съответната тема... Пусни си тема за съдържанието на гърба на американската конституция и заинтересованите от темата ще я обсъдят... Също и за масоните може да пуснеш тема... Както и за вредните храни или въздуха, който дишаме... В случая, темата, в която пишем е друга... Не сме забравили от къде сме започнали, а именно от ваксина Ротарикс, която "специалистът" обсъждаше в една друга тема, но по незнайни причини не искаше да отговаря на въпроси, различни от Кога точно да сложа ваксината?? Та ние обсъждаме тази ваксина, ваксините въобще и "специалистите", които ги препоръчват... Съвсем по темата сме си...

# 161
Only_Anna, от много време задавам едни и също въпроси! Какво прави формалдехид, фенол, живак, алуминий и пр. във ваксините! Вземи поне ти да кажеш кога е тествано върху живи хора, бебета и пр. Образовай се в подписа ми! vaksinite.eratrio.com има всички ваксини с официалните листовки и всеки може да види съдържанието им... Погледни  моля те и коментирай!

# 162
Only_Anna, от много време задавам едни и също въпроси! Какво прави формалдехид, фенол, живак, алуминий и пр. във ваксините! Вземи поне ти да кажеш кога е тествано върху живи хора, бебета и пр. Образовай се в подписа ми! vaksinite.eratrio.com има всички ваксини с официалните листовки и всеки може да види съдържанието им... Погледни  моля те и коментирай!

Само един уточняващ въпрос: С "What to ask" номер 5 или номер 6 избрахте да ме затапите или това е комбиниран подход?

5. What to ask: Could you please provide scientific justification as to how injecting a human being with a confirmed neurotoxin is beneficial to human health and prevents disease?

6. What to ask: Can you provide a risk/benefit profile on how the benefits of injecting a known neurotoxin exceeds its risks to human health for the intended goal of preventing disease?

# 163
Бъгс Лили, нали виждаш по телевизията как един обикновен лекар не признава грешката си, камо ли ако объркат нещо така мащабно, което касае целия свят!Колко лекари осъдиха? Гарван гарвану око не вади ooooh! Моля те...сама не вярваш на думите си. Аз не отричам медицината, ползвам лекарствата й, не отричам и хирургията, хирург спаси живота ми, отричам лъжите, които са достъпни и документирани.

E, точно за това говорим! Simple Smile  Peace А тъпото е, че се дърляме за подчертаното в червено. Sad Защото ползваме различни източници. И всеки вярва в своя ... а за мен е малко ... хм, лицемерно да четеш Менделсон, но да ползваш услугите на конвенционалната медицина ...  Peace

Мечка Малинарка , не искам да те обидя, моля те, не го приемай като заяждане. Simple Smile  Peace

# 164
... а за мен е малко ... хм, лицемерно да четеш Менделсон, но да ползваш услугите на конвенционалната медицина ...  Peace

Кое точно е лицемерно? Личи си, че или не си чела "Признанията на един лекар-еретик", или не си го разбрала... А конвенционалната медицина щеме нещеме я ползваме, защото повечето просто нямаме друг избор... Само че разликата е голяма от това да отидеш на лекар, да не настояваш за никакви изследвания, а да бързаш да си купиш лекарствата, предписани по не съвсем ясна симптоматика и от това да настояваш за изследвания, да потърсиш няколко лекарски мнения и да се противопоставиш на лечение, което смяташ за неправилно, предвид поставената диагноза... Писала съм и преди как педиатър ме натискаше да давам АБ на детето си, което имаше единствено висока температура, само защото предполагаше, че се е разболяло от морбили (било контактно, пък не е ваксинирано)... Не давах АБ много ясно, вече за 5-6-ти път отказвам АБ изписвани ей така за всеки случай само при температура и лека хрема... Детето ми така и не се изрина от морбили, т.е. дори и да го е преболедувало тогава, то беше само с висока температура за ден-два и нищо друго, по което да се разбере... Също съм писала как ми предписаха хормонални за цял месец, защото предполагаха, че имам рак на гърдата (бях на 15 години) и след като потърсих второ лекарско мнение, се оказа, че имам запушени млечни каналчета, нещо нормално в пубертета при момичетата... Лекувана съм с инжекционни АБ и от мастопатия на 13 годишна възраст, което пак лекар отрече след години, че е възможно да съм имала... И още много мога да пиша, не помня да ми е поставяна правилна диагноза от първия път, нито правилно лечение, нито да са ми пускани изследвания, ако изрично не настоявам по десетина пъти в лекарския кабинет... Само че нямам друг избор, тук други лекари няма и някакси трябва да се оправям между конвенционалната медицина и нищото...

Общи условия

Активация на акаунт