Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 786
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
В оригинал 79 еп,около 150 -160 наши. Wink

# 106
  • Пловдив
мисля,че като пуснат листопад,Забранения плод.ще излезе в почивка и ще продължи лятото.
Сериала продължава без прекъсване засега.
Май Листопад ще почака. В програмата на БТВ от
утре продължаваме с 2 сезон.

# 107
  • София
Мариана51,малко спокойствие в моята "плодова душа"

# 108
Ако Бихтер не беше толкова обсебваща, можеше да се получи връзка между тях и без да се налага да променят коренно начина си на живот.

# 109

Ако Бихтер не беше толкова обсебваща, можеше да се получи връзка между тях и без да се налага да променят коренно начина си на живот.
[/quote] съгласна съм с теб,

# 110
И как по-точно,да се позабавляват малко,а после кой откъдето ли е? Аз на това не му казвам връзка-авантюра,афера ,но не и връзка.Освен това е ясно,че тя не иска мъжа си като такъв,желае да бъде с Бехлюл както трябва,като всяка нормална двойка,тъй че нейното обсебване е проблем,но не основния за мен.

# 111
Нима Нихал не е обсебваща?!

# 112
Нима Нихал не е обсебваща?!
Повече от обсебваща.

# 113
  • Пловдив
Най-обсебващата.

# 114
  Сега защитничките на Нихал ще кажат,че тя му е дала да диша,не е искала нищо от него и следователно едва ли го е обсебила,аз тъй като не съм гледала още,нищо не мога да кажа за нея.

# 115
Освен това е ясно,че тя не иска мъжа си като такъв
За това пък от къде си вадиш заключения? Та тя непрекъснато се обръща към него със 'скъпи', 'любими'... Харчи му спокойно парите..

За Нихал не съм съгласна, че обсебва Бехлюл. И само за пример: след като й отказа да я придружи на бала нито възропта, нито се разсърди...

# 116
       Как ще възроптае,че не иска да е с нея на бала.Тя го попита,той й отговори и край,те не са гаджета,че да е недоволна,бъркаш взаимоотношенията.Тя помоли брат си,в който е влюбена да я придружи,той й отговори като такъв,ане като любимият й,разликата е огромна.
      Обръщенията към Аднан са поза,да харчи му парите,но тази връзка е свършена.Най-добре би било да си тръгне от него.Ако го искаше,нямаше да се обади на Бехлюл и да му признае какво чувства,толкова е прозрачно ясно.

# 117
Освен това е ясно,че тя не иска мъжа си като такъв
За това пък от къде си вадиш заключения? Та тя непрекъснато се обръща към него със 'скъпи', 'любими'... Харчи му спокойно парите..

За Нихал не съм съгласна, че обсебва Бехлюл. И само за пример: след като й отказа да я придружи на бала нито възропта, нито се разсърди...

newsm10

# 118
      Как ще възроптае,че не иска да е с нея на бала.Тя го попита,той й отговори и край,те не са гаджета,че да е недоволна,бъркаш взаимоотношенията.
      Обръщенията към Аднан са поза,да харчи му парите,но тази връзка е свършена.Най-добре би било да си тръгне от него.

Нищо не бъркам.
Говорихме за обсебване.

# 119
    Когато си в любовна връзка е едно,когато имаш други взаимоотношения друго.Нихал не може да си позволи да го обсеби,защото той не й е дал повод да счита,че отговаря на чувствата й. Тя му е сестра,а не любима ,това се опитвам да обясня.Няма право да има каквито и да е очаквания от него или по-скоро те биха били неоправдани.
  За мен Бихтер още не е започнала да го обсебва.
  Истината е,че във втория сезон и двете ще имат очаквания от него,тъй като всяка си мисли,че е с нея.В един момент той ще се чуди на коя по-напред да угоди и ще започне да се оплита в собствените си лъжи и обяснения.Ще се почувства обсебен,защото ще трябва да прави насила някои неща,които не му идват отвътре,а по принуда.
  Чакай,още не сме видели Нихал как ще се държи с него,когато са във връзка,това с бала не е никакъв довод.
  Бихтер и Нихал не са равнопоставени в момента,за да се сравняват,разликата е от земята до небето.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 12:01 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт