Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 820
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Не сме всички тук праведни и няма как да бъдем по простата причина, че няма безгрешни хора. Според мен, за да не харесваме даден актьор или героя му значи нещо не се е получила химия по между ни. Това, че някои от тук пишещите, включвам и себе си, не харесват Бихтер не е повод да се характеризират като праведни или неправедни. В крайна сметка много от момичетата многократно споменаха, че сме тук за да обсъждаме филма, а не това кой от нас как би постъпил в същата ситуация.
Харесвам мнението на svetla.

# 136
  • БГ
На мен пък Бихтер не ми допада като цяло, като човек. Понеже досега не показаха да има искрени, открити, сърдечни чувства към някого- било майка, сестра, съпруг и т.н. Тя не познава чувството да се раздава за някого, тя е затворена, лицемерна, егоистична и малко неоправдано надута.
Можеше поне да опита да се сближи с децата на Аднан, защо не и с прислугата, да се държи по-човешки, а тя все гледа отгоре, може би защото аз не харесвам такива хора, затова не я одобрявам тази героиня. Тя се държи, сякаш прислугата е на някакво долно мизерно ниво, усмихва се криво и изкуствено, насила. Но интересното е, че е такава и към мъжа си, и към сестра си. Тя просто е студена и дистанцирана. Не я обвинявам, защото всичко това е човешко, но не ми харесва.

svetlaHug Hug Hug - точно така я въприемам и аз!

# 137
  • Пловдив
На мен пък Бихтер не ми допада като цяло, като човек. Понеже досега не показаха да има искрени, открити, сърдечни чувства към някого- било майка, сестра, съпруг и т.н. Тя не познава чувството да се раздава за някого, тя е затворена, лицемерна, егоистична и малко неоправдано надута.
 Защити сестра си,когато се скараха заради комара на майка й,прибра майка си от болницата и се грижи за нея,звънна й през нощта,за да й каже,че й липсва,насълзиха й се очите,когато Фирдевс й подари въртележката от детските години-Бихтер не умее да изразява чувствата си,но не означава,че няма такива или че те са лицемерни.Сега тепърва ще започне да се раздава,според мен,за Бехлюл.Никой образ не е крайно добър или крайно лош,като хората.Всеки има плюсове и минуси,ние избираме кое  да видим.
       Бихтер намрази прислугата след скандала с Аднан заради тях,когато искаше да ги гони,преди това се държеше добре. Вместо да е лицемерна с тях,тя им показва директно какво мисли.С Пейкер не мисля,че е лицемерна или студена.Тя не се разкрива докрай пред никого,характер.

Защити сестра си, но отношенията, които поддържа с нея, са по-скоро дипломатични.
Прибра майка си да я гледа, но да не забравяме, че нито я издържа финансово, нито физически прави нещо, това го върши някой друг.
Каза й, че й липсва, понеже разбра, че е можела да я изгуби. Кой нормален човек не би се уплашил, и не би се погрижил за майка си, като е болна ? Това не заслужава аплодисменти, понеже е в реда на нещата. И не казвам, че е лоша или някаква такава крайност, няма изцяло бели и черни хора. Но ти накрая си го написала: не се разкрива докрай, бих допълнила, не се раздава докрай. Пести си енергията. Пак казвам, че не може за това да се обвини човек, това не е грешка, просто е характер, отбелязвам, че не ми допада никак обаче.
Защо не направи една изненада на мъжа си, защо не влезе в кухнята да му сготви нещо специално ? На мен би ми доставило удоволствие например да изгладя ризата му, да го зарадвам.
Тя няма такива подбуди. За задържане на мъжете ползва изцяло красотата си. Не е контактна. Абе студена е. Една кукла и толкова.
А проблемите, по-точно псевдо-такива, които си създава, са понеже тя има всичко наготово, просто няма за какво да се бори. Не се бори за кариера, нито знае какво е да нямаш пари и да ги изкарваш; не се бори за някаква ценност например да има дете. Тя скучае и вижда тук и там проблеми.

# 138
# 139
  Не казвам,че заслужава аплодисменти  за грижата за майка си,само,че ако беше толкова студена и егоистична нямаше да направи нищо от гореизброеното,още повече,че я държи отговорна за смъртта на баща си. Не я издържа финансово -да ,но й позволява да харчи неограничено,без да се замисли какво ще каже мъжа й/той нали е добър и влюбен,на всичко е съгласен за нея/Сестра й също не показва кой знае колко горещи чувства към нея.Не прави нищо за мъжа си,защото не изпитва такава нужда,тази нужда се поражда от любовта-такава и в този вид тя липсва,тъй че действията й са логични.За Бехлюл ще организира парти за рождения му ден,за да го зарадва,защото го обича.Оттук идва разликата.
  Бихтер допусна грешка с брака си-осъзна го с пълна сила в последната серия.Той наистина й дава всичко,не трябва да се бори за нищо,вярно е,но не й е достатъчно. Поради тази причина ще направи каквото ще направи и ще си понесе отговорността и последствията.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:06 от charovnica

# 140
  • София
Снощи като гледах 6 епизод и сравнявах поведението на Бехл. със серията от петък,има промяна.Няма го онова подскачене пощипване и глуповати усмивки.
За мен м/у Б и Б е страст,едно първично,което обърква живота на всички и прави филма.
Можеше Бехл.да си "намери майстора"ако имаше възможност да живее с Бих. Wink

# 141
Бихтер и Бехлюл семейство и тя му изневерява с Аднан Crazy

# 142
Кой каквото и да ми говори, когато Бехлюл видя преобразената Нихал не откъсна очи от нея. Не погледна изобщо към Бихтер. Гледаше само и единствено Нихал.
От своя страна пък Бихтер веднага усети конкуренцията в лицето на доведената си дъщеря. За нея Елиф не е никаква пречка, но виж от Нихал веднага изревнува. И не успя да го скрие.

# 143
Бехлюл го направи това нарочно за да види дали ще го ревнува Бихтер.Той самия не знае все още какви чувства изпитва към когото и да е.Просто е един разглезен човек,ако чичо му не го прибрал под крилото си ще ше да обикаля по домовете за изоставени деца

# 144
Когато Нихал влиза в стаята при семейството си с балната рокля за фон е избрана някаква много нежна мелодия, която много ми харесва. Ще бъда много благодарна, ако някой е разпознал от кое произведение е и сподели тук.

# 145
Кой каквото и да ми говори, когато Бехлюл видя преобразената Нихал не откъсна очи от нея. Не погледна изобщо към Бихтер. Гледаше само и единствено Нихал.
От своя страна пък Бихтер веднага усети конкуренцията в лицето на доведената си дъщеря. За нея Елиф не е никаква пречка, но виж от Нихал веднага изревнува. И не успя да го скрие.
 Бихтер ревнува от всяка,която го доближи.Понеже вижда Нихал в такава светлина,според теб,затова и ще се озове с нея след интриги и обрати,а не по собствено желание.
  Бехлюл искрено се възхити на Нихал и се зарадва на порасналата си красива сестричка,поне според мен,нищо не е вложил тук.

# 146

- Ееййй...Бихтер,какво направих...От любов,направо съм си загубил ума...Забравих Нихал в детския магазин...

# 147
  Да си избира кукли и шнолички за косата,за да не я роша.

# 148
Бехлюл го направи това нарочно за да види дали ще го ревнува Бихтер.

Това е абсолютно невярно.
Бехлюл беше искрено запленен от Нихал и нищо друго не го интересуваше.

# 149
  • Пловдив
Бехлюл си дрънка словата малко ей така, първосигнално, без да се замисля, допускам наистина да се е зарадвал на Нихал и да не се е сетил, че може да нарани Бихтер. Която ревнува хем него, хем мъжа си, интересна персона Wink

Общи условия

Активация на акаунт