Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 812
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Бех. не трябваше да дава надежди  на Нихал. След авантюрата с Бих.,защо трябваше да наранява Нихал

# 121
Заслужават, заслужават.
Ама после....тежко на всички....
жалко че става така.
По всяка вероятност такъв тип любов винаги е най-силна именно защото е забранена.

# 122
ако вие сте на местото на Бих. какво бихте избрали  сигурноста на един мъж ,който ви обича ,би ви дал всичко пари,любов,уважение,или любовта на един плейбои,който обича само себе си.

# 123
ако вие сте на местото на Бих. какво бихте избрали  сигурноста на един мъж ,който ви обича ,би ви дал всичко пари,любов,уважение,или любовта на един плейбои,който обича само себе си.
 Добър въпрос.Разумът на повечето би казал първото,но не забравяй,че Аднан и Бехлюл не са равнопоставени,а двама много различни мъже.За да избереш първия,трябва да си ял попарата на втория.При нея те дойдоха в обратен ред.Освен това под контрола на емоциите и чувствата не се вземат най-добрите и правилни решения.Бихтер иска да изпита какво чувство е любовта,с добрите и лошите й страни.Ако преди това е имала неуспешни връзки,може би не би се поддала толкова силно на емоциите и би преценила по-трезво нещата.Тя се опита да се пребори и да накара разумът да надделее,но не успя.
   Според мен с Бихтер,Бехлюл също ще обича истински за първи път,но ще е изправен пред морална дилема- да е с жената,която иска,съсипвайки семейството си или да е с другата,съсипвайки нея. Oсвен това му харесва волният и безгрижен живот,това също не е за пренебрегване.Лесно е отстрани да се опростят действията на героите,но аз считам,че имат много пластове и не може еднозначно да се отсъди-така е правилно да се постъпи,а така не.Освен това при нас действа само разума,но ако има и чувства -какво става тогава?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:58 от charovnica

# 124
  • София
Аз направо не мога да си представя да има любов между Нихал и Бехлюл #Crazy,тя е като някакво дете,не й личи да е на 18 години,няма женствено държание и въобще не може да се сравнява с Бихтер...........От друга страна пък Бихтер колкото и да ми харесва визуално,има нещо в нея което ме дразни............тя се държи лицемерно спрямо Аднан,който е един прекрасен човек с голямо Ч.Ама  да кажа нещо и за него:Той като е такъв богат,интелигентен и известен бизнесмен,човек с опит и знания как не забелязва и не усеща какво става под носа му......това точно като на филм........явно е много наивен,но това не се вързва с богатството му.....и така
 А иначе и аз гласувах да изживеят за 1 ден любовта си Б и Б пък макар и да се съмнявам,че това е любов,по -скоро много силна страст....

# 125
  • София
Много общи неща намирам в постовете ви с моите мисли  Hug.Но всяка серия ме кара да харесвам едно в един персонаж на другата серия не харесвам него.Точно тава ме привлича в сериала.
Имала съм чувствата на Нихал към баща й.Сега след години ми изглежда странно държанието и,но и е точно така както са го показали във филма.
Мъж ми също харесва филма геледаме го заедно за мен е показателно че е направен хубаво,защото той гледа съвсем различни неща-фантастика Wink
Съгласна съм с Чаровница,малко и е опита на Б с "опарването"

# 126
  • БГ
Не можеш да градиш своето щастие,като правиш близките си нещастни. Crossing Arms
Не я харесвам Бихтер, Mr. Green отвращава ме поведението й към семейтвото,което я извади от пропастта,към която уверено я водеше майка й.
Толкова завист имаше в погледа й към Нихал ooooh! и това лицемерие - направо ме скандализира  Mr. Green
Тя няма себеуважението,което би трябвало да притежава съпругата на милионер като Аднан. Naughty
Според мен двамата с Бех изпитват само страст и похот - затова и по-нататък не им се получават нещата Stop .В "Листопад" имаше същото между Неджля и Оуз - видяхме как завърши всичко.
Когато има любов между двама души отношенията са на друга плоскост-има толкова много комшийски сериали,в които ни показват какво е любов. Naughty

"Лошите момчета" са като магнит за жените  ooooh! - знам защо,но знам също,че когато избират мъж за цял живот жените (повечето от тях) търсят сигурност,подкрепа,грижовност и т.н.

Но щом сте казали,че имат право на  ЕДИН ден цуни-гуни - нека така да бъде! Peace
Аз съм от тези ,за които се казва,че - без едно могат,но с едно - не!Жална ми майка! hahaha

Между другото Бех казваше на Бих - "Не мога да ти устоя" - не считам това за израз на любов?! newsm78

# 127

Не я харесвам Бихтер, Mr. Green отвращава ме поведението й към семейтвото,което я извади от пропастта,към която уверено я водеше майка й.
Толкова завист имаше в погледа й към Нихал ooooh! и това лицемерие - направо ме скандализира  Mr. Green
Тя няма себеуважението,което би трябвало да притежава съпругата на милионер като Аднан. Naughty
Според мен двамата с Бех изпитват само страст и похот - затова и по-нататък не им се получават нещата Stop .

Между другото Бех казваше на Бих - "Не мога да ти устоя" - не считам това за израз на любов?! newsm78
    bouquet
Едно към едно с моето мнение.
Само допълвам - себеуважение никакво у Бихтер, но самочувствие- огромно.

# 128
 Shocked  Shocked  Shocked
Сега ми кажете, всички праведници тук, че първо сте опознали човека до вас, колко прекрасен е той, обикнали сте го и по някое време сте се сетили, че между вас се е появило привличане и сте започнали да консумирате любовта си и да правите деца?!?! Моля ви, оправете си понятията страст, обич, любов или по скоро се замислете дали можете така ясно да ги отсичате.
Едно ще ви кажа, едва ли, ако не сте имали привличане към човека до вас, сте щяли да го допуснете до себе си, за да го опознаете и да се влюбите... Някои неща просто вървят едно след друго или паралелно...
Нямам желание да коментирам друго.

# 129
 Бихтер,много добре познава Бехлюл,покраи сестра си и знае колко го е обичала  Пейкер,и колко е страдала след изневярата.Той не се променил,същия си е.Бих.много добре знае какво причинява една изневяра.Обвиняваше майка си,но тя какво прави.Нанесоха такива поражения на това семейство.

# 130
  Преди време някой беше направил паралел между Б и Б с Шефкет и Ферхунде,сега с Неджля и Оуз. Според мен обаче трите двойки са коренно различни. Ш-Ф там любовта почти през цялото време беше едностранна, Н-О-единият си нави на пръста,че ще е с нея,защото го отхвърлиха,а тя не устоя на думите му /ревността към сестра й също спомогна ,за мен/.При Б и Б-И ДВАМАТА тръгнаха в една посока от самото начало и съвсем закономерно,се срещнаха.
   askita,след теб отново нямам какво да допълня. Понятията,за които с е пише вървят ръка за ръка,а не по отделно.
   Бихтер познава Бех от сестра си,но е друго сама да се сблъска с него.Мисли се,че с нея ще е различно. Всички я предупраждават, чувала е за лошите му страни,знае,че това,което вършат  е нередно,но разсъдъкът й е замъглен.Колко ли силно е това,което изпитва,за да се пребори с всичко гореизброено?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 13:18 от charovnica

# 131
  • Пловдив
Бихтер,много добре познава Бехлюл,покраи сестра си и знае колко го е обичала  Пейкер,и колко е страдала след изневярата.Той не се променил,същия си е.Бих.много добре знае какво причинява една изневяра.Обвиняваше майка си,но тя какво прави.Нанесоха такива поражения на това семейство.
Това не е така. Бихтер само знае за любовта им. Въобще не го е познавала,
защото е учила в САЩ. Познавала го е задочно от сестра си. Като характер, не говоря като визия.

# 132
  • БГ
Shocked  Shocked  Shocked
Сега ми кажете, всички праведници тук, .............................................................
Нямам желание да коментирам друго.

Всички сме грешници на тази земя- едни с делата си,други в помислите си.

Но... не за това става дума.

Все ми се струва ,че Бихтер направо му се поднесе на тепсия на Бех-тя насочи цялата си енергия към това да го заинтригува, да улови погледа му, да му сервира деколтето си.
Държеше се с две думи - предизвикателно и съблазнително.
Така аз видях нещата,така ги усетих - затова не я приемам,ако беше насочила тази си енергия към децата в къщата,ако не беше абортирала без знанието на Аднан.
В същност тя затова и направи аборта - струва ми се,че още тогава сякаш е усещала,че с Аднан нещата няма да се получат и рано или късно ще се разделят

# 133
  • Пловдив
На мен пък Бихтер не ми допада като цяло, като човек. Понеже досега не показаха да има искрени, открити, сърдечни чувства към някого- било майка, сестра, съпруг и т.н. Тя не познава чувството да се раздава за някого, тя е затворена, лицемерна, егоистична и малко неоправдано надута.
Можеше поне да опита да се сближи с децата на Аднан, защо не и с прислугата, да се държи по-човешки, а тя все гледа отгоре, може би защото аз не харесвам такива хора, затова не я одобрявам тази героиня. Тя се държи, сякаш прислугата е на някакво долно мизерно ниво, усмихва се криво и изкуствено, насила. Но интересното е, че е такава и към мъжа си, и към сестра си. Тя просто е студена и дистанцирана. Не я обвинявам, защото всичко това е човешко, но не ми харесва.

# 134
На мен пък Бихтер не ми допада като цяло, като човек. Понеже досега не показаха да има искрени, открити, сърдечни чувства към някого- било майка, сестра, съпруг и т.н. Тя не познава чувството да се раздава за някого, тя е затворена, лицемерна, егоистична и малко неоправдано надута.
 Защити сестра си,когато се скараха заради комара на майка й,прибра майка си от болницата и се грижи за нея,звънна й през нощта,за да й каже,че й липсва,насълзиха й се очите,когато Фирдевс й подари въртележката от детските години-Бихтер не умее да изразява чувствата си,но не означава,че няма такива или че те са лицемерни.Сега тепърва ще започне да се раздава,според мен,за Бехлюл.Никой образ не е крайно добър или крайно лош,като хората.Всеки има плюсове и минуси,ние избираме кое  да видим.
       Бихтер намрази прислугата след скандала с Аднан заради тях,когато искаше да ги гони,преди това се държеше добре. Вместо да е лицемерна с тях,тя им показва директно какво мисли.С Пейкер не мисля,че е лицемерна или студена.Тя не се разкрива докрай пред никого,характер.

Общи условия

Активация на акаунт