Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 883
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
не можаха ли в някои хотел да отидат,а ми в градината. Heart Eyes

То от мерак и зор нямаше време да търсят хотел Whistling

# 196
е не нормално да си правят срещите в къщата.
Бешир ми идва малко като Графа,дълбока депресия и нищо не е в състояние да го извади от там.
Миксер сметана,шеги са това нали??? Blush Joy
Joy Joy Joy

# 197
  • Пловдив
не можаха ли в някои хотел да отидат,а ми в градината. Heart Eyes

То от мерак и зор нямаше време да търсят хотел Whistling
Е, първо отиват на хотел, но мама надушва и
работата се разтурва.

# 198
  • БГ
http://rechnik.info/%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0
Когато не съм сигурна - веднага направих справка.
бадева е верно. А който както иска да си говори.

Ех-х-х Марианче - голяма си кука hahaha

Ами тя баба ми едно време като е нямала речници и интернет така го изговаряше,ах каква е била недосетлива hahaha hahaha hahaha
Но това са незначителни неща не им обръщайте толкова внимание,че ще изгорим КЕКСА.

# 199

Ами тя баба ми едно време като е нямала речници и интернет така го изговаряше,ах каква е била недосетлива hahaha hahaha hahaha
Но това са незначителни неща не им обръщайте толкова внимание,че ще изгорим КЕКСА.
[/quote] Peace

# 200
  • София
МамаН звънва на журналистите да ги чакат пред хотела и осуетява вечерята с имамбаялдъ и кекс.
Денси смешно ти е,ама този и дъщеря му не го накара да пропише поне детски песни Joy

# 201
  Графа има син.Човекът явно е по-меланхоличен.А за другото-добре е да се съблюдава правописът,че тук срещнах грешно написана и думата мисЪл.По принцип не правя забележки,обаче грешки на такива елементарни думи е недопустимо.Това е родният ви език,покажете уважение към себе си и него,като пишете грамотно.  Peace

# 202
  • Пловдив

Аз съм от втория модел.

# 203
Здравейте и от мен! Да се запиша и се връщам да чета,че за два дни сте изписали 10000000 страници  #Crazy  

Аз гласувах с това,че заслужават своя един ден,понеже любовта веднъж се случва Simple Smile

# 204
МамаН звънва на журналистите да ги чакат пред хотела и осуетява вечерята с имамбаялдъ и кекс.
Денси смешно ти е,ама този и дъщеря му не го накара да пропише поне детски песни Joy
Сега второто може би ще успее да го накара. В заведенията е доста веселяк де. Whistling
Радвам се да те видя тук да внесеш малко колорит. Hug

# 205
  • БГ
 spam2 spam2 spam2 Ама вчера Графа си беше много наред при Росен Петров!Чакал второ дете,нямало да участва в Евровизията и т.н.,имал нов клип,ама май не е съвсем нов hahaha

charovnica - ама момичетата тук са направо супер в писането,я иди в Безкрайна песен да видиш как се пише - особено преводачките smile3511 smile3511

# 206
  То сигурно някой не може и името си да напише,но това не е критерий за мен.Каквото исках да кажа,го казах,не съм искала никого да обиждам или засягам или пък да се заяждам,просто апелирам да сме по-внимателни с правописа,това е  Peace

# 207
Извинявам се,че съм написала мисъл с а,а не с ъ,върнах се и се редактирах.Притесних се и започнах да бъркам

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:23 от DIDIASK

# 208
  • Пловдив
 То сигурно някой не може и името си да напише,но това не е критерий за мен.Каквото исках да кажа,го казах,не съм искала никого да обиждам или засягам или пък да се заяждам,просто апелирам да сме по-внимателни с правописа,това е  Peace
Само така. Не трябва да се сърдим. Трябва да се оправят грешките.

# 209
  • sofia

Прибра майка си да я гледа, но да не забравяме, че нито я издържа финансово, нито физически прави нещо, това го върши някой друг.
 Кой нормален човек не би се уплашил, и не би се погрижил за майка си, като е болна ? Това не заслужава аплодисменти, понеже е в реда на нещата. ..бих допълнила, не се раздава докрай. Пести си енергията.
Защо не направи една изненада на мъжа си, защо не влезе в кухнята да му сготви нещо специално ? На мен би ми доставило удоволствие например да изгладя ризата му, да го зарадвам.
Тя няма такива подбуди. За задържане на мъжете ползва изцяло красотата си. Не е контактна. Абе студена е. Една кукла и толкова.
А проблемите, по-точно псевдо-такива, които си създава, са понеже тя има всичко наготово, просто няма за какво да се бори. Не се бори за кариера, нито знае какво е да нямаш пари и да ги изкарваш; не се бори за някаква ценност например да има дете. Тя скучае и вижда тук и там проблеми.

Кой е тоя другия, който го прави??? Да не би случайно да е съпругът и Аднан??? Защото по горепосочената ти логика, това си е съвсем в реда на нещата. За кого не се раздава докрай и защо трябва да го прави...Честно казано смятам, че това със сготвянето на нещо специално е доста смехотворно. Ще сготви , но по-нататък и не за него, ама това какво променя? Какъв е тоя мъж, който ще се ЗАРАДВА  на изгладена риза....
Тези хора са на съвсем различна социална стълбица - не казвам,че , ако не ги влече няма да готвят, но все пак за тази работа имат прислуга колкото щеш....няма само да се побутват, помотват и клюкарстват - не са ги наели за това, нали така  Wink Не е студена според мен, даже напротив,но не е нужно това да се проявява непрестанно...
Нещо много битово  стана....

"Кьофте" се произнася на турски , нищо смешно не виждам аз , да не говорим за "Бадева" , и двете са турски думи - съвсем в унисон в темата  Wink

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:35 от bomboto

Общи условия

Активация на акаунт