Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 738
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Чудя се защо предпочитащите любов като тази между Несрин и рибаря не си изберат да гледат някое сериалче за точно такава любов, ами се измъчват със "Забраненият плод".

Ами щото трябва да има и кой да задава такива тъпи въпроси(като твоя)

newsm10          Joy Joy

sara bri, ти какво искаш? Всички, които гледат сериала да харесват Бехлюл и Бихтер, и тяхната "любов" ли? Ами не става...  Mr. Green

Не виждам нищо тъпо във въпроса.Naughty

Точно заради Б и Б гледат филма - но не си признават. Не е задължително да ги харесват - но гледат филма заради тях и защото е направен филма за тях. И те са главни герои, а не другите.
Пак се започва със заяждане, а не с уважение на чуждото мнение.

# 481
Моля те... виждаш, че не само на мен ми се е сторило, че има нещо саркастично във въпроса... И защо да не гледаме? Може би трябва да се научим, че понякога, дори да изпитваш страст и влечение към някого, трябва да си знаеш границата! Naughty
И наистина има хора, които искат да наложат тяхното мнение и не зачитат ничие друго...

# 482
gospojata, много на място приказката с гледните точки.  newsm10

charovnica, благодаря ти, че те има и тайничко ти завиждам за силите и упоритостта, твоите разсъждения са гръбнакът на тази тема.  newsm51

usmivkata20  Hug

Към някои от момичетата - как не спряхте с озлобените и крайни коментари и епитети, толкова е грозно. Tatti мина и няма и страница след него, пак се започна с нападки. Искате да изтрият темата ли?
Ако тръгна да събирам изписания негативизъм, ще спретна най-малко 15 теми...

Тъжно ми е за едно, вместо да откриваме красотата в малките неща, да я оценяваме, да й се наслаждаваме, забелязвам надпреварване в излагане на грозотия и вадене на кирливи ризи. Кажете ми аз как мога да си меря думите спрямо ваши любимци и да уважавам това, което пишете, без да плюя и да ви бода очите с негативите им, а вие и грам старание не полагате. Ако отговоря на вашето поведение с вашето поведение, дали ще е приятно? Това ли искате? Форумът не е да си излееш всичко иззад компютъра, а пък да става каквото ще... А навън, ще сме си примерни, етични, възпитани...или последното липсва и там...

# 483
Подкрепям напълно поста ....И не само този !   bouquet Peace  bouquet

Моля те... виждаш, че не само на мен ми се е сторило, че има нещо саркастично във въпроса... И защо да не гледаме? Може би трябва да се научим, че понякога, дори да изпитваш страст и влечение към някого, трябва да си знаеш границата! Naughty
И наистина има хора, които искат да наложат тяхното мнение и не зачитат ничие друго...

# 484
Виж, проблемът е, че нашите "любимци" - Мадмоазел, Аднан и т.н. не правят нищо нередно и няма за какво да се оплюват... нямат и постъпки, с които да се срамуват... няма за какво да се захванете за тях.
Докато другите (Б и Б) - дори вие виждате, че е нередно това, което правят... не можете да отречете, но ги оправдавате, а ние - не!

# 485
  • Варна
Аз пък не гледам филма заради двете б а заради Киво и мойта любимка Ако не играеха те изобщо нямаше да гледам тая гнусотия честно  Sick

# 486
Леле,каква е тази злоба,май има доста хора, които завиждат на любовта на Бихтер и Бехлюл и затова са толкова озлобени...

Не завиждам, по скоро съм скептично настроена към тяхната "любов"...

# 487
От време на време при някой "интересен " пост си мисля,че просто някой го прави нарочно,ей тъй за спорта!
То вече няма какво да се каже,смуче се от пръстите,но само и само да е наопаки!!!
Е-хубав спор,но моля,нека да не употребяваме толкова грозни думи!
При добро желание може и речника да се обогати малко-още по-хубав спор може да стане!

# 488
  • Пловдив
Представям си Несрин в ролята на Бихтер, а капита Раза на Бехлюл.
Дали щяхме да гледаме.
Ех, така някой да Ни/Ви гали и целува като Бехлюл.

# 489
От време на време при някой "интересен " пост си мисля,че просто някой го прави нарочно,ей тъй за спорта!

И аз така мисля...  Peace А за походката на Нихал... вярно, че не е добра, но чак пък на линейка...  Laughing Всъщност Бихтер също не може да ходи (на токчета особено)... но, Фирдевс вече е друго нещо.  Laughing

# 490
  askita,благодаря ти за високото мнение,което имаш за мен  newsm51,но аз просто споделям тук впечатленията си от филма и размислите ,на които ме навежда, нищо повече.

Това за мен не е просто изневяра,а истинска любов,която може да бъде пълноценна връзка,неизчерпаема във времето.Ако беше обратното,Бихтер нямаше да прекрачи всички граници,както и той.Мен лично филмът ме зарежда  с красиви и противоречиви емоции,всеки друг е свободен да пише  каквото иска,няма да промени вижданията и усещанията ми.
  Мадмоазел-погледът й в градината също леко мина границата на приличието,но аз го определих като мил и искрен,а не долен и пошъл,откриването на разликата оставям на вас.

# 491
Представям си Несрин в ролята на Бихтер, а капита Раза на Бехлюл.
Дали щяхме да гледаме.
Със заглавие "Рибаря и рибарката" Joy Joy Joy Joy Joy

Честно казано съм много изненадана от реакцията и приаменето на персонажите във филма-най-вече за Б и Б.В Турция,където се счита,че там са консервативни и морални,всички-и млади и стари
много харесваха двойката Бихтер и Бехлюл и очакваха друг,положителен финал.Почти две седмици след финала всички предавания са говорили за края и колко тъжен е той.Имаше заглавия в пресата"Цяла Турция плаче за Бихтер"....

# 492
gospojata, много на място приказката с гледните точки.  newsm10

charovnica, благодаря ти, че те има и тайничко ти завиждам за силите и упоритостта, твоите разсъждения са гръбнакът на тази тема.  newsm51

usmivkata20  Hug

Към някои от момичетата - как не спряхте с озлобените и крайни коментари и епитети, толкова е грозно. Tatti мина и няма и страница след него, пак се започна с нападки. Искате да изтрият темата ли?
Ако тръгна да събирам изписания негативизъм, ще спретна най-малко 15 теми...

Тъжно ми е за едно, вместо да откриваме красотата в малките неща, да я оценяваме, да й се наслаждаваме, забелязвам надпреварване в излагане на грозотия и вадене на кирливи ризи. Кажете ми аз как мога да си меря думите спрямо ваши любимци и да уважавам това, което пишете, без да плюя и да ви бода очите с негативите им, а вие и грам старание не полагате. Ако отговоря на вашето поведение с вашето поведение, дали ще е приятно? Това ли искате? Форумът не е да си излееш всичко иззад компютъра, а пък да става каквото ще... А навън, ще сме си примерни, етични, възпитани...или последното липсва и там...

newsm10 newsm10 newsm10

Моля, прикрепете ме към групата на подкрепящите любовта между Бихтер и Бехлюл !!!

Тази вечер запазвам самообладание на термини като  "въргалящи" , "насрана" , "не ми пука"...!?    Момичета , за синоними чували ли сте... !?  Колко пъти да Ви моля за толерантност и спазване на добрия тон...!?  Сигурно има и деца , четящи форума ...!?

Това е молба , която повтарям за n-ти път !!!

Моля Ви още веднъж !!!

# 493
Наистина ли Бешир ги е видял ? С нищо не се подсказа това. Мисля, че ги видя Фирдевс.

Бихтер обаче наистина беше като насрана, както по-горе някой се изрази, гузен как бяга негонен, а Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Не може да понася Мадам, понеже я усеща и следи с поглед. А това, което самата прави, го счита за в реда на нещата. Разгонена не котка, а хиена. След като се натискаш с любовника си, да кажеш на мъжа си "скъпи", ей това ме възмущава, не че съм голяма моралистка и че на мен не може да се случи.

Много ми е интересно - ти какво по-точно очакваш да му каже???? Не си голяма моралистка уж, ама нещо преиграваш бая....

Charovnica,   bouquet , абсолютно съм съгласна с мнението ти!

Поне да го нарече по име... какво е това "скъпи", докато преди няколко часа е била със "синчето му" в ателието...

И аз това бях споделила в мой пост - Бихтр не харесва Мадам, защото не й харесвало как я гледа... Ами като прави такива работи, как иска да я гледа? Пък и на всичкото отгоре се прави на невинна.

# 494
... нашите "любимци" ...няма за какво да се оплюват... няма за какво да се захванете за тях.

Дали? Но не искам. Не ми приляга. Не мога да използвам грозни думи, с които си служите вие и които дори не желая да цитирам.

usmivkata20 е права. Пообогатете си речника, за да се получи нещо конструктивно.

Моля, посочи поне една грозна и неприлична дума, която съм употребила... И какво ми е на речника? Като гледам, използвам достатъчно прилични и не обидни думи... Така като гледам, само тези, които не харесват Б и Б са с така наречения от вас "беден речник"???

Общи условия

Активация на акаунт