Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 724
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
    Никой не видя нежността между Аднан и Мадмоазел,искреното приятелство между тях,една от най-солидните основи за любовта,защото всички са заети да плюят по Бихтер. Погледите,които размениха в градината бяха толкова мили и искрени.Никой не вижда как Нихал следва Бех като сянка и се старае всячески да го спечели,но не забравих-тя има право  ooooh!,а не осъзнава колко далеч е той от нея.Никой  не вижда как Бех кара Бихтер да повярва в него,в любовта му и че ще се бори за нея,не Бихтер е мнооого черна...

Напротив, вижда се това 1) Аднан и Мадам, 2) Нихал към Бехлюл, както и 3) напразните надежди, с които Бехлюл омотваше Бихтер в тази серия. Само че форумът като една медия, акцентира на по-скандалното, нали така, не е ненормално да се дискутира по-пиперливата част, която явно е развълнувала по-силно зрителите и по която има повече контрапункти.

Jeje, не съм съгласна с презрителното ти отношение към хората, които работят "слуги".

Все повече личи дистанцията на Бихтер от дома на Аднан. Никаква, никаква съпричастност към неговите намерения, планове, дела. Тя се държи там като привилегирована вечна гостенка, само дето може да заповядва, като реши.  Това сякаш не е нейният дом и нейният мъж. Ужасна съпруга, никой мъж с качествата на Аднан не заслужава такава като нея.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:30 от svetla

# 451
Ами за мен любовта между Бихлюл и Бихтер е чиста. Между тях двамата няма лъжи и двамата се обичат, но за съжаление тя е омъжена. Никой не знае дали утре няма да срещне онази голяма , изпепеляваща любов, дори да този момемнт да е щастливо женен.

# 452
  • Варна
emely Несрин и рибарчето

# 453
  Aз тонът си не съм променяла,явно вече различно съм възприемана,за което благодаря   bouquet
  Б и Б лъжат всички,но между тях няма тайни.Чувствата има са искрени един към друг.Бех си вярва като ги говори тези неща,но като опре до дела,ще го видим.Важното е,че вече е "негова".Никой не е на никого,те са заедно по волята на свободния си избор,жалко че не са осъзнали това.
   Бихтер естествено,че не е съпричастна,като обича друг.Действията й са логични,вие какво очаквате? Ужасна е ситуацията,в която се намират и от която почти няма измъкване.Тя трябваше да си тръгне,иска ми се да събере сили и да го направи,ще е по-добре за всички.
  Елеменът от любовта на Несрин и рибаря го има и при Б и Б,само че те не могат да се покажат,това е разликата. Между тях има и още много други нюанси,някои от които едва бегло доловими в погледите им.Нежността,с която я целуваше Бехлюл,желанието му да я успокои,нейният страх и припряност,леката й усмивка, и още и още.
   Забележката му по отношение на Несрин беше,защото дори в открито море не може да остане сам,малко прекаляват с грижите,но не мисля,че като цяло има лошо отношение към тях.

# 454
Чудя се защо предпочитащите любов като тази между Несрин и рибаря не си изберат да гледат някое сериалче за точно такава любов, ами се измъчват със "Забраненият плод".

# 455
  • в очите на дъщеря си
Балконя ще се срути еййййй

# 456
  • Пловдив
Няма сериалчета за тиха и спокойна любов, ако няма интрига, няма да е филм.
Между Несрин и рибаря пък е прекалено скучно, или поне така го пресъздават.

# 457
  • в очите на дъщеря си
Чудя се защо предпочитащите любов като тази между Несрин и рибаря не си изберат да гледат някое сериалче за точно такава любов, ами се измъчват със "Забраненият плод".
[/quote

Ами щото трябва да има и кой да задава такива тъпи въпроси(като твоя)

# 458
miki_ad, и според мен любовта е истинска между Б и Б Peace Но,явно тук всеки търси каквото няма.

# 459
Дай Боже всеки да изживее подобна луда страст,взаимна опора и любов до гроб.Аз бих...

Дългоочаквания момент с музикален фон.

# 460

Ами щото трябва да има и кой да задава такива тъпи въпроси(като твоя)

newsm10          Joy Joy

sara bri, ти какво искаш? Всички, които гледат сериала да харесват Бехлюл и Бихтер, и тяхната "любов" ли? Ами не става...  Mr. Green

# 461
Две неща ми направиха тази вечер впечатление.
Първото бяха сълзите на Бихтер.
Даже попитах в къщи домашните-според тях тя за какво плаче!Дали за това,че изневери и се чувства зле,или за това,че някой ги видя?
И реших,че тя заплака за това,че дори и в най-съкровения момент,тогава,когато беше най-щастлива пак се намери някой,който да помрачи този миг!
Че дори и този единствен миг тя не можа да бъде докрай щастлива и да го преживее пълноценно.
И вторият момент беше тогава,когато  на яхтата тя пак понечи да си тръгне,да прекрати това,за което самата каза,че се страхува,че не бива да се крият и да се пазят непрекъснато от нежелани погледи.
Тогава обаче,когато получиш уверение от любимия,че и той те обича,че всичко ще е наред и ще се оправят нещата-много ти се иска да бъде и да стане наистина така!
Две независими мнения от моите мъже,които рамо до рамо с мен гледат и коментират филма:
Мнението на съпругът ми е,че предателството на Бехлюл е много по-голямо,защото -жени,казва той,колкото щеш,но синът е един!
И още,че младостта никога не може да бъде узаптена от старостта и,че няма начин да спреш едно растение да остане само в земята,то винаги ще се стреми към слънцето!
И мнението на синът ми,който би трябвало да харесва Нихал-той казва,че в каквото и да се облече с походката,която демонстрира винаги му прилича на линейка,която набира скорост.
Съжалявам-цитирам мнения на мъже!!!

# 462
  • Пловдив
Бихтер заплака от струпалото се напрежение: изживя прекрасен момент, който обаче нямаше време да осъзнае и да се наслади впоследствие; заплака от безсилие, че не могат да се уединят с Бехлюл; заплака и от страх кой ги е видял и какво би последвало; а може би и от вина, не знам доколко й говори съвестта.

# 463
gospojata,много точно сравнение със стихия newsm10

За мен няма ненормална любов,щом тя е споделена е нормална!Друг е въпроса колко е позволена или забранена...

И аз така мисля , emely  Hug! Даже преди време бях писала какво мисля за това как се ражда любовта , ама не си спомням вече в коя тема , иначе много точно щеше да илюстрира мнението ми ! Peace
Ето така мисля аз !

Това  е история за любов ! За любовта , такава , каквато се ражда - Безусловна ! За любовта , преди ние да и сложим разни етикети и да квалифицираме като "забранена" , " стихийна " , " безпощадна " ,  "пагубна " и още и още За любовта , която не можем да спрем , на която не можем да се противопоставим , независимо дали ни харесва или не ! Кажете , познавате ли човек , който е успял да се противопостави на любовта , да и устои ? Аз не познавам такъв човек Когато се ражда , любовта винаги е прекрасна , независимо дали е навреме , дали е на подходящото място или между подходящите хора - тя просто се случва ! И после чак се появяват хората и обстоятелствата около нея , които и казват каква е

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 23:09 от gospojata

# 464
Кога се разбира че Бешир ги е видял и защо Фирдефс плачеше,а Мадмоазел слухтеше пак?

Общи условия

Активация на акаунт