Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 732
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Питам се как може да се нарече въобще любовта "гнусна"? Ако е гнусна,то няма да е любов,а нещо друго.
И аз за първи път чувам такова определение Outta Joint
Оф бе отворете си ушите Не съм казвала гнусна любов а гнусотия Имам предвид всичките им постъпки

Не врат,ами шия ooooh! ooooh! ooooh!
За мен си е такава колкото и пъти да се хващаш за главата  hahaha hahaha hahaha

Много сте сладки всички  Mr. Green но ви казвам лека нощ  newsm46

# 511
Забелязвам,че тези които харесваме Бихтер сме по големи,а тези Нихал са на нейната възраст.

# 512
Забелязвам,че тези които харесваме Бихтер сме по големи,а тези Нихал са на нейната възраст.

Не е точно така, но да го приемем за вярно.  Peace

# 513
Уф-ф-ф изчетох ви най-после след малко прекъсване,ама гледах ЛИН.
На вниманието на по-умните и по-грамотните.Ако изпусна някоя буква или запетая - мъжът ми е виновен,че тази вечер е решил да се прави на Бехлюл, hahaha та ми е тежка задачата,ама като съм си наумила да пиша - ще пиша.Пък после за вас остава - Осанна или разпни го /я/ !

Възрастта ми е такава,че вече знам какво е любов и какво грях.Какво е лоялност и какво е предателство.Понеже считам,че отношенията между Б и Б са дълбоко греховни,предателски,неприлични,
затова не мога да ги нарека любов.Наричам ги похотливи,защото са позор за семейството на Аднан.
Някъде прочетох,че м/у Несрин и рибаря нямало любов,защото се били видели 2 пъти и разменили по две думи.Може и така да е,ама и между Б и Б нямаше много комуникация освен,че Бихтер му се връткаше и фръцкаше с повод и без повод.И годежът му тръгна по едно време да разваля,че тя моралистката не одобрява Елиф - имала връзка с женен мъж. Ах, недей!Бихтер и морални ценности?!?!?!Толкова са близки тези две понятия - както огъня и водата.

Не ги осъждам,но за Бога не ме убеждавайте,че тяхната сексуална авантюра се нарича любов.
Не съм лекомислена и леконравна затова не искам такава "любов".
Искам онази истинската,чистата,оставаща ме без дъх любов,която ще ме накара да завърша земните си дни с моя любим,която ще ме кара всеки ден и миг да мечтая да му родя деца,за остане частица от него в мен и всеки поглед от очите на децата ни да ни напомня за нашата любов!
Лека нощ!
Съжаление будят в мен всички ,които не приемат различното мислене.Жалко!Вие навярно живеете много скучно и безинтересно затова агресивния ви език намира добра почва тук.Мен обаче не ме интересувате!Бъдете такива каквито сте ! Аз ви приемам всякак!

# 514
Ни сЪ карайте.Каква любов, какви чувства.Ни Бихтер и Бехлюл.  Ни Бехлюл  и Нихал.  Ето това е либоФ tooth

# 515
Ни сЪ карайте.Каква любов, какви чувства.Ни Бихтер и Бехлюл.  Ни Бехлюл  и Нихал.  Ето това е либоФ tooth

hahaha А, Мехмед и Инджи... ей такава любов...  Laughing
Хайде вече да ставам, че ако продължа да се наслаждавам на снимката и на мен няма да ми останат зъби...  tooth tooth tooth

# 516

А-а-а това е нещо истинско! Браво момичета,че сЪ сетихтИ!

_Sylvia_ ,anastasiq1  love001  love001

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 03:03 от di-ni

# 517
# 518
Този капитан Раза,направо ме спуква от смях  Laughing А пък на Несрин й вика "месечинке"-много миличко  Blush

Относно Бихтер-тази вечер и мен ме ядоса.  #Cussing out На излизане от оранжерията Бехлюл я хвана за ръка и каза:"Хайде,тръгваме пък каквото ще да става!" А тя се отказа.  Crossing Arms

А и да попитам,че уж съм гледала серийте напред,ама нали са на турски,та само картинки съм видяла  Heart Eyes -г-жа Фирдефс какво я мъчи?!  newsm78

# 519
  • Sofia
Втори опит:
Следващият, който си позволи личностни квалификации към друг участник в темата ще отиде на заслужена почивка!
Запознайте се с правилата на форума и нетикета, никой не е длъжен да чете "крещящи" (с главни букви) публикации.

# 520
  • Пловдив

Добро утро. Нещо пак се е случило. Връщам се да изчета назад.

# 521
  • Варна
Ей такава любов кой не иска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро утро  Hug Hug Hug

# 522
А и да попитам,че уж съм гледала серийте напред,ама нали са на турски,та само картинки съм видяла  Heart Eyes -г-жа Фирдефс какво я мъчи?!  newsm78
Комарджийството я мъчи мисля аз, не съм гледала сериите, но щом нещо сейфа заглеждаше, това ще е. Много е материална тя, но иначе ролята и е изпълнена блестящо, адмирации за Небехат. Ако забелязате тя има сцени, в които играе абсолютно сама, даже повечето и са такива, особено по телефона и ги прави толкова пълни, наситени, че просто евала Simple Smile

# 523
  • София
ДУ
от кУфнята на 14 март почва стъклен дом,дали ще ни резнат понеделник ще разбера и ще докладвам

# 524
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

Тати много често взе да се явява тук , че не знам

приканвам ви запазете добрия тон Praynig нека всеки си харесва когото си иска и стига 4-5 човека си правят редовния диалог помежду си  включващ караници и спорове   Naughty

коментирайте случките във филма , изминалия епизод или ако щете времето , но стига вече с тази злоба .Никой на никой няма да промени мнението.....................

и нещичко към Анастасия  -годините нямат нищо общо с моралът , който притежаваш или какво си изживял за да харесваш някой образ, но със сигурност знам и мога да кажа , че каквито грозни и недостойни неща  да правим в миналото и в настоящето после след един известен период започваш да изпитваш горчив вкус в устата си, и в съзнанието ти изникват неканени и не искани спомени ................и колкото и да ги гониш те не си тръгват

както каза Бех в един от последните епизоди "Винаги ще нося това в себе , ще живея с мисълта за това което съм сторил и колкото и да ми се иска да избягам................никога не ще успея.........
за мен няма прошка защото аз не мога да си простя( цитирам по памет)

Общи условия

Активация на акаунт