Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 770
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Добро утро.

# 91
Добро утро. За анкетата гласувах с опциа 2

# 92
Добро утро!
Ето и днешната преса:

Чакат Бихтер и Бехлюл в ресторант край морето

Край родното Черноморие чакат главните герои на най-гледания турски сериал у нас "Забраненият плод". Специалната покана към тях е от хотел "Кабакум" край Варна. Обителта се сдоби с ВИП зала, обзаведена като къщата в сериала, собственост на съпруга на Бихтер. Тежките златни завеси и камъни "Сваровски" повтарят интериора в интимното гнездо, където турският Брад Пит прави тайните си срещи със своята изгора от филма. Тук ли е сниман "Забраненият плод", ахнали първите посетители след откриване на заведението. В него всичко е ръчно тъкано, от коприненото кадифе по тапицериите до завесите. Мебелите са бутикови, изработени и позлатени по поръчка в Истанбул. Ориенталската кухня в хотела е представена с хлебчета, които се вадят от пещ, и с огромно барбекю насред залата. За Къванч Татлъту домакините смятат да приготвят паша кебап и различни турски мезелъци, най-известен сред които е печен патладжан с пикантна наденичка в него.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 08:30 от Slawena

# 93
аз,мисля ,че нямат право да причинят такова нещо на най близките си,и то в технса дом

# 94
А какво мислите, че трябва да направят, ако не искат да се откажат от любовта си?
Защото нареждане на сърецето няма.
Или оставаш любовта да ти изпепели душата и да остане неизживяна или просто трябва да й се отдадеш.
Може би наистина трябваше да избягат или пък открито да подемат инициатива за скъсване с половинките и връзката им да стане реалност и обществено достояние след това.

# 95
според мен те не се обичат. Да ,има страст,но любов едва ли

# 96
Преставете си избягат за да живеят заедно.Наемат си една къща малка, защото нямат за по голяма пари,бих.да готви,а Бех. да ходи на работа,колко ли ще се обичат Mr. Green :

# 97
Преставете си избягат за да живеят заедно.Наемат си една къща малка, защото нямат за по голяма пари,бих.да готви,а Бех. да ходи на работа,колко ли ще се обичат Mr. Green :

Хех, кой е казал, че е ще е лесно. Това си е живо изпитание за която и да е двойка - как ще живеят без кинти. А и те вече направиха избора си.

# 98
И аз гласувах с първа опция.
Sara bri,  Hug благодаря ти от сърце!

baby_neutral
Истинско падение е когато една омъжена жена признае на друг мъж, че го обича.
Когато мълчи лъже мъжа си, когато говори лъже себе си и Другия.
За каква любов става въпрос изобщо - всичко е само сексуално привличане и харесване.
Те дори не се познават добре, не разчитат един на друг, не могат да създадат нищо градивно.
Любовта те прави по-добър, а в случая изобщо не става дума за това.
Двамата просто мислят само за едно - как да се усамотят, как да си откраднат 1 ден.
И двамата знаят, че след този един ден връщане назад няма.
Това е обречена история и е всичко друго освен Любов.
Когато стъпчеш щастието на другите няма път. Впрочем финалът го доказва.
 bowuu

Shocked

# 99
  • sofia
Светозара, идея си нямам защо точно мен си цитирала, но имам сериозно подозрение, че бъркаш любовта с обич.
За какво падение говориш, така и не мога да вдена, но ...ти си знаеш. Според мен пък се изисква известна доза смелост.
"Когато стъпчеш щастието на другите няма път" - и с това не съм съгласна. Не може всички да се щастливи - ако се огледаш около себе си, ще разбереш, че е така.
Каква градивност, какви неща - те са влюбени, когато си влюбен не стъпваш по земята, нямаш връзка с главния мозък, изобщо...не си ли се влюбвала никога??? И изобщо не става дума за редно и нередно...Падение...изобщо не е вярно според мен....

# 100
  • София
Страхотна тема  bouquet следя ви и естествено гледам сериала Heart Eyes
Имах пропуск от началото и го изгледах събота и неделя,благодаря на момичета които качват сериите  bouquet
Един въпрос до болка познат,но не намирам,до кога ще го дават?

# 101

Един въпрос до болка познат,но не намирам,до кога ще го дават?
Ива&СиЕ  Hug
Въпросът е интересен и буди доста размисъл newsm78,защото сигурно и от БТВ не знаят как ще се излъчва.Но ми се струва че доста ще го разредят от март,заради новите реалитита и може би завръщането на Листопад. Sad

Анонса към двата епизода тази вечер

еп 74

Джемиле се опитва да убеди Бешир да не заминава, мислейки, че е разочарован от факта, че не е приет в казармата. Нихал е изключително щастлива от вечерта на бала си. Дениз най-после подписва договора за новото си жилище. Елиф забелязва промяна в поведението на Бехлюл след получено съобщение и побеснява. Аднан отново се сблъсква с Хилми.
еп 75
Бехлюл постига първия си успех в бизнеса и Аднан е много впечатлен. Нихат е разочарован и без да осъзнава започва да приема Бехлюл като конкурент в работата. Бихтер и Бехлюл се оказват сами в къщата. Междувременно радостта на Нихал от бала вече е отстъпила място на притеснението от изпита и цялото семейство е притеснено. Бюлент е разочарован от изнасянето на Дениз.

# 102
Гласувах с опция 1, при такава любов - обстоятелствата избледняват.

# 103
мисля,че като пуснат листопад,Забранения плод.ще излезе в почивка и ще продължи лятото.

# 104
  • София
Няма да го завършат и ще ни мъчат,как може да го причинят на хората ooooh!
По принцип колко серии са?

Общи условия

Активация на акаунт