Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 851
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Току- що изгледах петъчният епизод ! Хареса ми , имаше няколко много силни и показателни за мен моменти ! Преди това изчетох всички коментари за Бихтер , но не се включих , защото би било некоректно ! Сега , обаче , ми се иска да попитам всички , които я обвниха във всички земни грехове и падения - вие някога бихте ли се осмелили да направите такова признание на човека , за когото копнеете , па макар и грешният ? Но , както казвам - тук коментираме само филм - нямам нужда от отговор !
mariana51 , би ли ми пуснала линк към епизодите , които предстоят тази вечер , моля ! Ще пропусна първият , а искам да знам какво предстои ! Ще съм благодарна , ако ми помогнеш ! Hug

# 211
  • София
Да ме извинява Графа,второто ще е момиченце,живо и здраво.
Денси радвам се че си тук Hug
Нямам търпение за довечера,гледа ми се филма.
За Бешир ми е жал,но актьора играе много добре ролята.

# 212
Сега , обаче , ми се иска да попитам всички , които я обвниха във всички земни грехове и падения - вие някога бихте ли се осмелили да направите такова признание на човека , за когото копнеете , па макар и грешният ?
Това някакъв повод за възхищение ли трябва да е?
Не знаех.

# 213
  • БГ
Цитат
За кого не се раздава докрай и защо трябва да го прави...

За никого не се раздава - тя иска само да получава.От Аднан пари, от Бех - sex.

Начинът ,по който  изискваше уважение от прислугата направо ме накара да я съжалявам - не се ръководят така хора,не е този начина да ги мотивираш да работят,напротив така може да ти докарат беля на главата,че да се чудиш как да се оправиш.

И да си споделя с вас едно усещане,което имам от известно време - усещам тук,сред нас, в темата -  негативни,презрителни настроения срещу хората,които по една или друга причина са  принудени да се трудят като прислуга в домовете на богатите или като гувернантки

Не знам дали съм права,но това страшно ме натъжава и много ми се иска да не е така....

# 214
  • Пловдив

Използвам новата опция. Видяхте ли я?
Да видите, че харесвам и Нихал.

# 215
  • Стара Загора
запис и се връщам да Ви чета  bouquet

# 216
  • БГ
Сега , обаче , ми се иска да попитам всички , които я обвниха във всички земни грехове и падения - вие някога бихте ли се осмелили да направите такова признание на човека , за когото копнеете , па макар и грешният ?
Това някакъв повод за възхищение ли трябва да е?
Не знаех.

JoannaMR - и аз не знаех !
Ама има време - ша сЪ попрА`им!

# 217
Бехлюл го направи това нарочно за да види дали ще го ревнува Бихтер.

Това е абсолютно невярно.
Бехлюл беше искрено запленен от Нихал и нищо друго не го интересуваше.
Аз такова нещо не съм видяла и до 79 оригинален епизод.

# 218
  • в очите на дъщеря си

ами очилца си сложи #Shocked

# 219

Да се изкажа и аз по въпроса за “кецките” – за мен те са израз на ексцентричността на Бехлюл, а освен това той може би не гледа толкова сериозно на съучениците и. Когато тя го покани, той и отакза с мотива, че ще му е скучно с толкова малки...

Има и нещо друго...този вид на Бехлюл му предава една лековатост в ситуацията, в контраст на Нихал. Тази му лековатост идва да разкрие отношението му..., че той ни най-малко не е на нейната вълна. Той не гледа на това събитие (не визирам бала, а танца и чувствата й) със сериозността и трепета, с които Нихал го прави. Нейният приказен момент и нейните чувства не са споделени. Само привидно той й влиза в тона и това го издават именно въпросните "кецки".
Друго би трябвало да ви направи впечатление, в повечето случаи Бехлюл и Бихтер са облечени тематично еднакво, дали цветово или фигурално - елементи от нейното облекло ще ги има по неговото, но това също е подбрано целенасочено. Такива малки детайли подсилват ефекта.

То сигурно някой не може и името си да напише,но това не е критерий за мен.Каквото исках да кажа,го казах,не съм искала никого да обиждам или засягам или пък да се заяждам,просто апелирам да сме по-внимателни с правописа,това е  Peace

newsm10

...
Тези хора са на съвсем различна социална стълбица...
Нещо много битово  стана....

Точно!

# 220
  • Пловдив
Току- що изгледах петъчният епизод ! Хареса ми , имаше няколко много силни и показателни за мен моменти ! Преди това изчетох всички коментари за Бихтер , но не се включих , защото би било некоректно ! Сега , обаче , ми се иска да попитам всички , които я обвниха във всички земни грехове и падения - вие някога бихте ли се осмелили да направите такова признание на човека , за когото копнеете , па макар и грешният ? Но , както казвам - тук коментираме само филм - нямам нужда от отговор !
mariana51 , би ли ми пуснала линк към епизодите , които предстоят тази вечер , моля ! Ще пропусна първият , а искам да знам какво предстои ! Ще съм благодарна , ако ми помогнеш ! Hug
http://uk.video.yahoo.com/watch/5572725/14634472
Чак сега го прочетох - извинявай.
Който иска да не го отваря.

# 221
mariana51 ,  newsm51 !

# 222

Веднага newsm08 Joy

# 223
  • в очите на дъщеря си

Веднага newsm08 Joy

ама си много шик  love001

# 224
  • sofia
di_ni, не знам дали мен имаш предвид, но аз ти отговарям: Сюлейман и Шаесте са ми страшно симпатични, донякъде и Несрин - това са хора, които всеотдайно си вършат работата и едновременно с това са мили, сърдечни, състрадателни...няма начин  да не са ти симпатични. Ако говорим за това, че всеки трябва да си знае мястото - да, абсолютно съм убедена в твърдението си.
В никакъв случай не ми е презрително отношението към хора, които работят подобна работа.

Общи условия

Активация на акаунт