Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 840
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Леле,що плът в тези серии.То не бяха бани,то не беше мазане на тялото с UV крем,то не бяха деколтета.... Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 256
ЕЕЕ да ме прощава ама това с Елиф беше МНОГО грубо  Stop ooooh! Crossing Arms

# 257
Бехлюл не постъпи честно спрямо Елиф, по телефона скъса като последният страхливец. Елиф беше права, че само си търси причина да я разкара.

# 258
Баба Фирдевс бързо сметна 2+2:))

# 259
Цитат
За кого не се раздава докрай и защо трябва да го прави...

За никого не се раздава - тя иска само да получава.От Аднан пари, от Бех - sex.

Начинът ,по който  изискваше уважение от прислугата направо ме накара да я съжалявам - не се ръководят така хора,не е този начина да ги мотивираш да работят,напротив така може да ти докарат беля на главата,че да се чудиш как да се оправиш.

И да си споделя с вас едно усещане,което имам от известно време - усещам тук,сред нас, в темата -  негативни,презрителни настроения срещу хората,които по една или друга причина са  принудени да се трудят като прислуга в домовете на богатите или като гувернантки

Много погрешно схващане - никой интелигентен човек не може да мисли , че има срамна работа , има срамни постъпки , като подслушване и изказване на мнение за което , първо не са компетентни прислугата и второ не им влиза в работата... Така наречената "вродена интелигентност" не се свързва с никакви висши образования, просто човек се ражда с нея... И сценаристите точно това ни внушават - разликата между Сюлейман и всички останали от прислугата...

Не знам дали съм права,но това страшно ме натъжава и много ми се иска да не е така....

# 260
Баба Фирдевс бързо сметна 2+2:))

smile3521

Божее,нямате изчитане, а аз с това малко бебе едвам наваксвам  Crazy

На мен ми прави впечатление,че всъщност повечето коментари от доста момичета се правят въз основа на целия филм ( след като са го гледали разбира се  Peace) и не преценявате дадената ситуация според момента,а според ситуацията и бъдещето и развитие.  За това да попитам, (извинете ,ако е дискутирано, но нямам време с това бебче да се рова ) къде мога да гледам напред сериите,че и аз да съм в час  Heart Eyes

Грубо беше с Елиф,но и очаквано според мен. нямаше как да е друго яче. А туй малкото все така ли ще припада, особено когато тати  не е до нея  newsm78

# 261

Извинявайте , явно ми е трудно  с цитатите ...

Много погрешно схващане - никой интелигентен човек не може да мисли , че има срамна работа , има срамни постъпки , като подслушване и изказване на мнение за което , първо не са компетентни прислугата и второ не им влиза в работата... Така наречената "вродена интелигентност" не се свързва с никакви висши образования, просто човек се ражда с нея... И сценаристите точно това ни внушават - разликата между Сюлейман и всички останали от прислугата...

Това е отговора ми към   di ni ,  относно мнението ни за прислугата...

# 262
Честито съфорумки  Sad цяла вечер се надявах,че днес ще е приказно,ама ей на-надеждата ми умря туко що със надписите,че филма свърши....  Cry

Серийте можеш да гледаш в youtube ама на турски и ако искаш от тук на сетне да ги гледаш търси 38 серия Simple Smile

# 263
  • София
Един секс не могат да направят тези двамата. Сега ли решиха, че е време за морал и предрасъдъци? Разочарована съм.
Бехлюл изключително тъпо скъса с Елиф, макар да я харесвам най-много нея на външен вид от целия сериал ми идва леко дразнеща с това обсебване. Не знам защо така я чувствам, но това не му дава право да скъса с нея по този груб и недодялан начин. Разочаровах се отново.
Много мъчно ми стана за Нихал. Толкова труд цяла година и да припадне...много мъчно ми стана за нея, но пък вярвам, че това ще е за нейно добро след време, очаква я нещо по-интересно, това бих й казала аз, ако можех да й кажа нещо.

# 264
  • Pleven, Bulgaria
Ако приемем,че Бехлюл е погледнал НИхал така на бала само защото е различно,то на закуска също му направи впечатление не казвам,че  кой знае какво,но не гледа на малката си сестричка като на пораснала.Пък и с Бихтер ем е неправилно това което правят ем не може в хотел те още малко ще искат в спалнята на Аднан.  Grinning

# 265
Един секс не могат да направят тези двамата. Сега ли решиха, че е време за морал и предрасъдъци? Разочарована съм.

Надявам се , че се шегувате !!!

Ако и тази постъпка не Ви внуши , че това наистина е любов , а не страст  не знам какво още трябва да измислят сценаристите...  Половината сериал е тяхната борба с любовта им , защото и двамата съзнават , че е нередно...

# 266
Люксен, и без да съм гледала на пред сериите,бях сигурна ,че така ще стане. попадала съм в същата ( е, почти същата  Mr. Green) ситуация и знам какво е усещането - такова ужасно напрежение е да се измъкнеш ,да не събудиш съмнение в никой, никой да не те види,че докато стигнеш до момента и то "минало". а и така е много изкуствено - ако можеха сутринта в къщата,когато се засякоха в коридора , надали щяха да се разбягат  Mr. Green

denimira,   bouquet Hug

# 267
  • София

Ако и тази постъпка не Ви внуши , че това наистина е любов , а не страст  не знам какво още трябва да измислят сценаристите...  Половината сериал е тяхната борба с любовта им , защото и двамата съзнават , че е нередно...
Не, не се шегувам. Защо да се шегувам? Значи може да изневеряваш на мъжа си в собствената му къща, да мислиш за другия, да се правиш, че спиш, а не му отговаряш на това, че те обича, да правиш пъклени планове в градината, да се правиш на много отворена и да пращаш въздушни целувчици в собствената градина на мъжа ти, а накрая, когато трябва да се покажеш колко си силна се спираш. Какво значи това? В хотел не може, тук я разбирам, но тя какво очаква? Да го направят в хола на мъжа си ли?
Не ме разбирайте погрешно, била съм в нейната ситуация, но когато тръгваш да правиш нещо или го правиш, или се спираш. Тя Бихтер никога от нищо не е доволна, винаги нещо й пречи. Харесвам я много като персонаж, защото харесвам твърдите и надменни герои във филмите, положителните не са моите, но тук определено ме издразниха сценарастите. Сега ще го играем на морал, така ли? Тя вече е изневерила на мъжа си още с целувките и погледите, самото консумиране чисто физически...да не продължавам.

# 268
Бехлюл изключително тъпо скъса с Елиф, макар да я харесвам най-много нея на външен вид от целия сериал ми идва леко дразнеща с това обсебване. Не знам защо така я чувствам, но това не му дава право да скъса с нея по този груб и недодялан начин. Разочаровах се отново.
Няма по-обсебващи от Бихтер и майка й Фирдевс Wink

# 269
  • Варна

Егати и борбата за тяхната любов  hahaha hahaha hahaha
Въргалянето в тревите е много по романтично от легло в хотелска стая  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт