Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 855
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Много хубави серии, очи пълни,  се разхожда полугол по екрана, много красиви сцени  Grinning

smile3521 ! Как ми липсва Терзийска  Heart Eyes , да сложи малко снимки на хубавото ни момче ! Praynig В тези няколко епизода е неустоим направо ! Crazy В този му вид , го харесвам най- много ! Peace

Crazy   smile3508 NeWS03  направо е неустоим

# 286
Ще ме извинявате, но факта че някои не откриваме любов между Бехлюл и Бихтер не значи, че сме без сърца. По-кротко с квалификациите, мисля че е излишно да се обиждаме! 

Успокой се първо и кажи къде прочете, че обиждам...да не говорим, че чак си се и припознала и тръгваш така агресивно. Най-глупавото е да обяснявам какво съм имала предвид....или емоция замъглява трезвата ти оценка на поста ми или наистина нещо не достига........в обясненията ми, например.
Нека те уважа. Аз, измежду тези откриващи любовта при тях..., нямам нужда от страстна сексуална сцена, за да я усетя и да се уверя в това. За мен те вече са правили любов. Доволна?

Гузен негонен бяга ми идва малко в повече тук...

gospojata   bouquet

mariana51, не е същата вечер сцената...мисля след ден или два беше...но има ли значение...утре, с малко повече късмет и много помощ от btv, и два кекса могат да ни забъркат...ала вторият постничък след глобата Laughing
Важното е любов да има  Crazy

# 287
  • Варна
А тази Нихал как я бяха гримирали, много добре, даже малко ми заприлича на Бихтер. Гримът прави чудеса!
Абе хубавите хора и без грим са хубави а тя си е хубава и талантлива Каквото и да казвате за ролята й не можете да отречете че си играе ролята перфектно

# 288
  Добър вечер,askita отново съм напълно съгласна с теб.
  Нихал припада при всеки стрес,тя не може да понася никакво напражение,това ми стана ясно от тази вечер.Момичето има проблем,за който да се вземат мерки.Хубаво е,че вече реши да приеме помощ. Фирдевс набързо ги спретна  с  Бех.Той пък от своя страна много лошо се държа с Елиф,грубо и агресивно.Не му прави чест.Фирдевс провали работата й,Бех си изкара на нея гнева.
  Аз също вече се отказвам да обяснявам и убеждавам.Любовта между Б и Б е безспорна,за мен. Това,че прояви разбиране към нея,показва,че се интересува от чувствата й,а не бърза просто да вземе нещо.В хотела не се получи,защото като че ли е по програма и план,не им идваше отвътре,тези неща не стават по разписание. Това,че много жени изневеряват на мъжете си и съответно много мъже си имат любовници,не означава,че всеки път има чувства.Случаят тук не е този,просто изневяра. Става дума за взаимност на преживяванията и любов,грешна и нередна,но любов.
  От друга страна Нихал и Бехлюл ще са двойка като съшита с бели конци,за мен,бледа и неестествена.Това,че Бихтер не обича като Нихал не означава,че няма чувства или че са по-слаби.За разлика от тези на Нихал, нейните са споделени.
  Погледът на Бих в градината,в края на серията-изненадан,уплашен,смутен,развълнуван,а след  това-изкуствена усмивка.Как издържа да играе роля,не знам.
   Актьорите играят повече от перфектно,защото между тях има истинска тръпка,огньовете в погледа на Бих /сцената с шаха/,не може да се получи ,защото трябва-те наистина се случват,затова всичко е  толкова завладяващо.Както каза Чочо Попйорданов,когато любовните и сцените на близост изглеждат твърде истински,това не е от камерата и сценария  Wink/защото така е написано,а защото наистина е така/. Берен и Къванч до голяма степен играят себе си.Ето защо след края на снимките,тя е казала,че този образ има огромно значение за израстването й като жена,едва ли е случайно  Flutter

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 23:34 от charovnica

# 289
..не можете да отречете че си играе ролята перфектно

newsm10 Така е, Хазал се справя повече от чудесно...

# 290
Сега се замислям върху видовете Любов!
Може ли любовта да се сложи в рамка и да се квалифицира?
Може ли да се сравни любовта,която Бихтер получава от Аднан и която ще получи от Бехлюл?
Доста хора тук критикуват тази любов,но младдостта е толкова жизнена,гореща,че умрялата любов,която тя получава от съпруга си по никакъв начин не може да я задържи и да я върне обратно-дори и да иска!
А това,че моралът надделява над чувствата поне на този етап-това и слепеца би трябвало да го види в тази серия.Колебанието се усещаше във всяко едно движение в хотелската стая.
И тук ще кажа,че ако беше разгонената к-ка,за която преди 2-3 страници спорехме,точно тези сцени щяха да са със съвсем друг привкус!

# 291

Лека нощ и татлъ сънища ! Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 23:47 от gospojata

# 292
Magosniwa ,  Hug аз харесвам Хазал , харесвам и Нихал , с малки изключения ! Момичето се справя чудесно , да не забравяме , че е само на 18 години , когато е започнала снимките !

# 293
  • Варна
За лека нощ Hug Hug Hug

# 294
Мисля,че следващата серия я има в You Tube с английски субтитри Peace

# 295
Сега се замислям върху видовете Любов!
Може ли любовта да се сложи в рамка и да се квалифицира?
Може ли да се сравни любовта,която Бихтер получава от Аднан и която ще получи от Бехлюл?
.....

Май ще е добре да се пусне една анкета: Що е то любов?  Wink
Любовта на Аднан и Бехлюл подлежи на сравнение, но сякаш не и отстрани. Дори тази на Аднан може да бъде много по-ценна и стойностна, и красива, но...usmivkata20, тук си права...не и за Бихтер, а за някого другиго.

Любовта е чувство, което се заражда у теб, то си е лично твое, силно специфично, с него можеш да даряваш, и никой, по никакъв начин не може да ти го отнеме. Може само да ти го върне и да си тръгне. Тънкият момент е да намериш човек, когото твоето чувство - любов да ощастливява така, както неговото - теб. В случая тази взаимност при Бихтер и Аднан я няма.
Понякога си мисля, че думата "неописуемо" се е появила, когато някой се е опитал да заговори за любовта.... Laughing

# 296
Извинявайте, че нахлувам в темата, но "кьофте" така написано ужасно ме разсмя... има опция проверка на правопис... Peace

Да, наистина си нахлула в темата и то много неграмотно. И мен голям смях ме избива като видя на български да използвате турски думи неправилно произнесени или изписани.

Написах "кЬОфте", защото това е турска дума и така е правилно да се произнася и изписва, а не с "ю"!

Преди да правиш забележки, по-добре се поинтересувай кое какво как и тогава се смей. Пък ако не ти харесва, си измисли българска дума за това кулинарно чудо и тогава критикувай. Който се смее последен, най-добре се смее.  Joy

# 297
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас Peace

# 298
# 299
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт