Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 815
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив

А от мен - много късмет днес.

# 301
  • Варна
Добро утро от тази без сърце  Hug Hug Hug
Как сте вие със сърцата  Mr. Green

# 302
  • София
Момичета,тези които са гледали напред,сцената с кекса може ли да се гледа от деца?
Снощи в хотела мъж ми вика "изгаси го че децата гледат"ама аз знаех от вас че няма да стане "нищо" и му казах да е спокоен.

# 303
  • Варна
Момичета,тези които са гледали напред,сцената с кекса може ли да се гледа от деца?
Снощи в хотела мъж ми вика "изгаси го че децата гледат"ама аз знаех от вас че няма да стане "нищо" и му казах да е спокоен.
Ми не е като Инджи и Мехмет сцените им Май трябва да изгасиш телевизора  Thinking

# 304
  • София
Кога ще е епизода,да знам да ходя някъде,не ми се изпуска.
Ако се целуват и мачкат без голотии,няма да е проблем

# 305
Ще ме извинявате, но факта че някои не откриваме любов между Бехлюл и Бихтер не значи, че сме без сърца. По-кротко с квалификациите, мисля че е излишно да се обиждаме! 

Успокой се първо и кажи къде прочете, че обиждам...да не говорим, че чак си се и припознала и тръгваш така агресивно. Най-глупавото е да обяснявам какво съм имала предвид....или емоция замъглява трезвата ти оценка на поста ми или наистина нещо не достига........в обясненията ми, например.
Нека те уважа. Аз, измежду тези откриващи любовта при тях..., нямам нужда от страстна сексуална сцена, за да я усетя и да се уверя в това. За мен те вече са правили любов. Доволна?

Гузен негонен бяга ми идва малко в повече тук...

Добро утро и хубав ден на всички!
аskita, напълно спокойна съм, както сега, така и снощи докато пишех поста си. Мисля, че не само аз усетих обидата ти, но няма значение... Ти кажи сега къде видя агресивност в поста ми? Мисля, че е съвсем нормален пост, който приканва да не се обиждат съфорумките. Благодаря ти за обяснението, не трябваше да си правиш труда.

# 306
Добро утро!

Ива&СиЕ,                      http://www.youtube.com/watch?v=zR6SatvGgY4

Погледни сама и прецени дали децата ти могат да го гледат Peace

Снощи докато преглеждах този еп на Бехлюл се чува много ясно как си вдига ципа Mr. Green

# 307
# 308
  • Пловдив
Slawena, и на мен тази сцена ще ми подейства тонизиращо.

# 309
Slawena, и на мен тази сцена ще ми подейства тонизиращо.

Коя,където мачкат китките или вдигането на ципа,защото той го вдига ама гащите не са му свалени Grinning
Като цяло сцената много си я бива Embarassed

Малко спам. spam2Снощи синковеца възмутено гледа голия Бехлюл и се обръща към баща си "Тате ,не мога да разбера тези жени какво са луднали по тоя че и гол..."Отговора на баща му бе ''Питай майка си, че от мъже не разбирам, ама гледай нея ако може ще иде направо при него както го е зяпнала..." ,"Тате,споко мама няма вкус" ooooh!Така ме подредиха моите мъже Crossing Arms Затова съм решила довечера наливам си чаша вино и сядам сама да си гледам

# 310
# 311
Добро утро и от мен Simple Smile

Един секс не могат да направят тези двамата. Сега ли решиха, че е време за морал и предрасъдъци? Разочарована съм.

Надявам се , че се шегувате !!!

Ако и тази постъпка не Ви внуши , че това наистина е любов , а не страст  не знам какво още трябва да измислят сценаристите...

Не съм съгласна, че постъпката на Бехлюл показва чувства към Бихтер. По- скоро уважение, такт, но да е доказвателство за любов не може да се твърди. Всеки възпитан мъж на негово място би трябвало да постъпи така. А Бехлюл е възпитан.
Има и друго според мен- младежът иска да изживее на страсттта си към към Бихтер в цялата й сила. Иска го не само за себе си. И за двамата го иска. Каза: ' В момента мислим за много други неща.' Та за това реши да отложи спортуването Simple Smile

Цитат:
 'Половината сериал е тяхната борба с любовта им , защото и двамата съзнават , че е нередно...'

И тук също не съм съгласна. Бехлюл се мъчи да бъде разумен. Бехлюл има скрупули. Бехлюл го мъчи съвестта. Бихтер - не. На нея й падна пердето вече.

# 312
  • sofia
Малко космест ми идва на мен, ама ще го преживея...изкуството иска жертви, е казал поета  Wink
Я, аз пак малко с езиков въпрос - като се срещнаха в коридора във вчерашния епизод - Бехлюл излизайки от банята и Бихтер - преди тя да хукне по стълбите му каза нещо като "чок келешЪ", което бе преведено като "Бързо слизай долу" - това няма нищо общо с казаното според мен, да не говорим и за погледа , който Бехлюл и хвърли след това - може ли някой от турско говорящите да каже какво означава ? (Нещо като "много секси"???)  Laughing

Бехлюл го мъчи съвестта и има скрупули , а Бихтер не??? Чудя се един и същи филм ли гледаме наистина...

# 313
# 314
  • София
Славена  bouquet гледах го,не ми се стори нещо което ще им привлече вниманието,а и сега като съм го гледала съм спокойна,ще ги пратя в тяхната стая,те оббичат да се крият Laughing а кога ще е довечера ли?

Общи условия

Активация на акаунт