Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 814
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Славена  bouquet гледах го,не ми се стори нещо което ще им привлече вниманието,а и сега като съм го гледала съм спокойна,ще ги пратя в тяхната стая,те оббичат да се крият Laughing а кога ще е довечера ли?

Довечера  Wink

# 316
# 317
  • в очите на дъщеря си
Добро утро от тази без сърце  Hug Hug Hug
Как сте вие със сърцата  Mr. Green

аз сърце си имам  Kissing Heart

# 318
  • София-в сърцата на моите деца
 Heart Eyes

# 319
  • БГ
Добро утро и от мен Simple Smile

Един секс не могат да направят тези двамата. Сега ли решиха, че е време за морал и предрасъдъци? Разочарована съм.

Надявам се , че се шегувате !!!

Ако и тази постъпка не Ви внуши , че това наистина е любов , а не страст  не знам какво още трябва да измислят сценаристите...

Не съм съгласна, че постъпката на Бехлюл показва чувства към Бихтер. По- скоро уважение, такт, но да е доказвателство за любов не може да се твърди. Всеки възпитан мъж на негово място би трябвало да постъпи така. А Бехлюл е възпитан.
Има и друго според мен- младежът иска да изживее на страсттта си към към Бихтер в цялата й сила. Иска го не само за себе си. И за двамата го иска. Каза: ' В момента мислим за много други неща.' Та за това реши да отложи спортуването Simple Smile

Цитат:
 'Половината сериал е тяхната борба с любовта им , защото и двамата съзнават , че е нередно...'

И тук също не съм съгласна. Бехлюл се мъчи да бъде разумен. Бехлюл има скрупули. Бехлюл го мъчи съвестта. Бихтер - не. На нея й падна пердето вече.

Точно това и така снощи коментирахме в къщи.Мъжът пък смяташе,че Бех ще има проблеми с
представянето си като мъж при това огромно напрежение и затова се е отказал (това е шеговито казано-да не вземе някоя да получи сърцетуп сега) hahaha hahaha hahaha

И кво стана сегинка - нЪл щяха един ден да ... ала-бала - пък то се оказа час и половина - докато свърши изпита.

Ама тая Бихтер започна да ми прилича на моита разгонена котка - само гледа да се изоглави и фук по двора да гони котараците hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:52 от di_ni

# 320
  • Варна
Добро утро от тази без сърце  Hug Hug Hug
Как сте вие със сърцата  Mr. Green

аз сърце си имам  Kissing Heart
И аз но знам ли тук като не харесваш връзката на ББ и значи нещо ти има   Thinking
Хайде днеска ще гледаме търкалянето в оранжерията извинете това което наричате правене на любов  hahaha

# 321
запис.. почти в края  на сериала....,но все пак Simple Smile

# 322
  • София
От толкова канене кумене и приказки,никой няма да го направи/за снощи в хотела/Копнееш за нещо желаеш го и като го имаш .........
Ще видим довечера градинските изпълнения Wink
Смешно ми беше снощи Бех как събличаше и обличаше тениската си Laughing

# 323
запис.. почти в края  на сериала....,но все пак Simple Smile
Добре дошла Hug Хич не е в края.Баш по средата е филма.

# 324
Ива&СиЕ ,ами момчето показва плът и сИксапил за сметка на репликите и действията.Като не му дадоха си ги изкара на Елиф,вярно че този тостестерон трябва да се излее отнякъде... Crazy

# 325
# 326
  • в очите на дъщеря си
di_ni   направо на това прилича

# 327
  • в очите на дъщеря си

[/quote]И аз но знам ли тук като не харесваш връзката на ББ и значи нещо ти има   Thinking
Хайде днеска ще гледаме търкалянето в оранжерията извинете това което наричате правене на любов  hahaha
[/quote]

smile3532 smile3532 smile3532

# 328
Аднан и Бехлюл са в командировка от два месеца.Бихтер е самотна...и тръгва да си търси мъж за една нощ.Първото което и се изпречва на пътя е деноношна аптека,а вътре млад фармацефт.Влиза,поглежда го предизвикателно:
-От месеци не съм виждала мъж!
Амтекаря се усмихва и и отговаря:
-Госпожо,тук имам едни много добри капки за очи...

# 329
  • в очите на дъщеря си
Аднан и Бехлюл са в командировка от два месеца.Бихтер е самотна...и тръгва да си търси мъж за една нощ.Първото което и се изпречва на пътя е деноношна аптека,а вътре млад фармацефт.Влиза,поглежда го предизвикателно:
-От месеци не съм виждала мъж!
Амтекаря се усмихва и и отговаря:
-Госпожо,тук имам едни много добри капки за очи...

newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт