Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 824
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Ох, да ми падне този рошав Бехлюл в ръцете smile3508,ще ви разправям после страстите дали са животински или човешки smile3506

Хаха, то до там като се стигне, все едно...

# 346
  • ... да усещаш мириса на море ...
Независимо от думите и ласките с които Бех, обсипва Нихал, той ни най-малко не е променил, начина по който я възприема (засега)... След “срещата” им на вратата, той просто завъртя отрицателно глава  - “детинщини”...
Бихтер искаше своя един ден, за да изживее любовта си, и след като двамата говорят помежду си не само за желания, а и за любов, Бехлюл не можеше да и даде просто един хотелски секс, колкото и да я желаеше. Той много добре осъзнаваше, какво е за нея този ден, че тя също има огризения, че изневерява на съпруга си, така че не можеха и двамата да се метнат “от вратата ...” и то по часовник.... за час и половина. Кой си представя любовта и романтиката по този начин? Да не говорим, че и той се бори със това. От както разбра, че Бешир ги е видял, всеки път когато Аднан поиска от него да остане, за да разговарят, той “изтръпва” и когато Аднан го прегърна за добре свършената работа, Бехлюл се чустваше недостоен...

charovnica  newsm10

sara_bri благодаря ти за разясненията, защото и аз чух  “чок ....” и се изненадах, на какво толкова се възрадва героя, след като просто го канят долу...

Slawena чуството ти за хумор много ми харесва....

Абе, dterziiska наистина ли ни изостави.......  newsm45

# 347
Кой каквото и да ми говори, когато Бехлюл видя преобразената Нихал не откъсна очи от нея. Не погледна изобщо към Бихтер. Гледаше само и единствено Нихал.
От своя страна пък Бихтер веднага усети конкуренцията в лицето на доведената си дъщеря. За нея Елиф не е никаква пречка, но виж от Нихал веднага изревнува. И не успя да го скрие.
 Бихтер ревнува от всяка,която го доближи.Понеже вижда Нихал в такава светлина,според теб,затова и ще се озове с нея след интриги и обрати,а не по собствено желание.
  Бехлюл искрено се възхити на Нихал и се зарадва на порасналата си красива сестричка,поне според мен,нищо не е вложил тук.
Hug Hug Hug

# 348
  • БГ
Привет!

svetla, di ni, DIDIASK, JoannaMR,   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet

Мнението ми изцяло се препокрива с вашето. Къде бяхте през последните дни, момичета? Едвам удържах фронта на не харесващите Бихтер...  Laughing Laughing Шегичка, да не се засегне някой.  Laughing
Сега сериозно... И аз харесвам Нихал повече от Бихтер... не само защото двете са коренно различни... За едната, водещото чувсто е любов, а за другата - страст и чувство за притежание... А Нихал вече ще започне да се облича и държи по съвсем друг начин.  Peace

ТукЯ сме бе душко, ама прескачаме от време на време и в околните махали hahaha hahaha

А за това,че харесвам Нихал просто е очевидно.Възпитана,образована,музикална, с усет към изкуствата,състрадателна,признаваща грешките си,грижовна към брат си.Нейното отношение към прислугата в къщата сравнено с високомерието на Бихтер е направо трогателно.
Бих била щастлива с дъщеря или приятелка като Нихал.
В нея няма нищо от  поведението на Бихтер,което ми прилича на "чалга лЪв строри" ( да вметна - снощи моя мъж направи паралел между героите от моя филм и Алисия - Валери Божинов и оная другата,на която не си заслужава да запомням името)

# 349
Не искам да създавам дрязги в темата,но снимките на dterziiska май не се нравеха на всички...
И на мен ми липсват и dterziska и снимките и Tired

tara_lezhka , Wink

И Бехлюл каза:

-Бихтер-рррр...

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 12:28 от Slawena

# 350
  Невероятен паралел,думи нямам. Нихал е израснала с прислугата,за нея те са част от семейството,докато Бихтер ги получи наготово.Допреди да ги чуе какви ги плещят за майка й/основателно/ се държеше добре с тях,въпреки дистанцията.Двете имат различен живот и ми е доста странно как се очаква от тях да реагират еднакво,те  нямат база за сравнение. Това са две тотално различни личности с коренно противоположен живот.Представете си Нихал на мястото на Бихтер,от малка,със скандалите и тормоза у тях,загубата на бащата,името  и цялото семейство и Бихтер на мястото на Нихал.Те са това,което са на база преживените неща и характерите си.
   На мен  също ми липсват снимките,дано не се е обидила и се завърне.

# 351
charovnica ,   bouquet!

# 352
Здравейте и от мен,
следя темата, за първи път ще пиша тук, да си кажа мнението.

Да, всички или повечето жени обичаме романтиката, трепетите, любовните вълнения, страстта, любовта и всичко свързано с нея. Но въпреки това не мога да симпатизирам на Бихтер, не мога да го приема...не съм някаква голяма моралистка...но това, което прави под носа на мъжа си (и още като знаем неговото отношение и държание към нея), в къщата им, по коридорите  - няма как да ме трогне  Thinking
Повечето май наистина укоряват Бихтер, а не Бехлюл - да, и той е виновен, но тя е по-настъпателната и настоятелната, поне досега.
Тя постоянно е навъсена, кара се с околните, прислугата...а като се наложи - слага лицемерната и изкуствена усмивка..Ох, не знам, не ми допада образа й никак. Но актрисата, както и останалите, са повече от перфектни, големи аплодисменти за всички!

Малко по-горе прочетох мнение, че Елиф е обсебваща. Аз не мисля така. Напротив, момичето се държи съвсем нормално...не му досажда нон стоп. Всеки звъни на половинката си, да го чуе..а това, че Бехлюл е на друга вълна е отделен въпрос, затова на него му е досадно. Много грозно постъпи и точно преди ревюто й, но действаше импулсивно, изобщо не помисли за нея.

Аз съм от тези, които харесват Мадмоазел - наистина фин и деликатен човек е. Обвинения има и срещу нея, че слухти. Не, просто като стават пред очите й нещата, тя не е сляпа или глупава и може да събере 2 и 2, разбира се, че ще се замисли над ставащото!

И още веднъж да изразя възхищението си от актьорската игра на всички!  Peace А като прочетох, че актрисата, която е в ролята на Фирдевс е 44 набор направо зяпнах! Страхотна жена е, много я харесвам!

# 353
  gospojata  Hug  Отначало той беше по-настъпателен-защо не го спря,сега размениха ролите,защо той не я спира ? Няма по-виновен,и двамата са в кюпа.

# 354
  • БГ
Здравейте и от мен,
следя темата, за първи път ще пиша тук, да си кажа мнението.

Да, всички или повечето жени обичаме романтиката, трепетите, любовните вълнения, страстта, любовта и всичко свързано с нея. Но въпреки това не мога да симпатизирам на Бихтер, не мога да го приема...не съм някаква голяма моралистка...но това, което прави под носа на мъжа си (и още като знаем неговото отношение и държание към нея), в къщата им, по коридорите  - няма как да ме трогне  Thinking
Повечето май наистина укоряват Бихтер, а не Бехлюл - да, и той е виновен, но тя е по-настъпателната и настоятелната, поне досега.
Тя постоянно е навъсена, кара се с околните, прислугата...а като се наложи - слага лицемерната и изкуствена усмивка..Ох, не знам, не ми допада образа й никак. Но актрисата, както и останалите, са повече от перфектни, големи аплодисменти за всички!

Малко по-горе прочетох мнение, че Елиф е обсебваща. Аз не мисля така. Напротив, момичето се държи съвсем нормално...не му досажда нон стоп. Всеки звъни на половинката си, да го чуе..а това, че Бехлюл е на друга вълна е отделен въпрос, затова на него му е досадно. Много грозно постъпи и точно преди ревюто й, но действаше импулсивно, изобщо не помисли за нея.

Аз съм от тези, които харесват Мадмоазел - наистина фин и деликатен човек е. Обвинения има и срещу нея, че слухти. Не, просто като стават пред очите й нещата, тя не е сляпа или глупава и може да събере 2 и 2, разбира се, че ще се замисли над ставащото!

И още веднъж да изразя възхищението си от актьорската игра на всички!  Peace А като прочетох, че актрисата, която е в ролята на Фирдевс е 44 набор направо зяпнах! Страхотна жена е, много я харесвам!

Добре си ни дошла мила Hug
В началото на темата пише - Вход свободен за всякакви мнения.
Доста от нас мислят като теб затова не спирай да пишеш - всичко,което ти е на душата!

Сега - charovnica Hug Heart Eyes
Усещам висомерното ти отношение,ама хич не ми пука hahaha hahaha hahaha

Значи ли,че ако не съм израснала с прислугата,се предполага,че трябва да съм презрителна и груба с тях? Според мен - не,всичко е въпрос на характер.Има добри по природа хора и зли по природа хора.Както и да са расли,както и да са възпитавани - отвътре си подкарва да бъдат такива.
Имам позната,чието семейство е просто ужасно,а за нея всички казваме,че на рана да я сложим-балсам ще стане.тя просто си е ДОБРА по душа.
Бихтер какво толкова се засегна от приказките за майка й-като само малко реди това тя самата я укори така.Засегната от това,че прислугата коментира Фирдевс,ама,че парадокс Mr. Green
И в последващите събития Нихал постъпи по зряло от "зрялата" Бихтер.
Бихтер май е /у/зряла само за секс с Бехлюл.Целият й свят е съсредоточен нататък!

# 355
И аз съм нова и ще се включа с моето мнение !
Подкрепям поста на предходния потребител на 100 % !
Считам себе си за ширикоскроен човек , морален но не старомоден и въпреки това , не мога да приема поведението на Бихтер и Бехлюл....Това не мога да нарека "любов"...Та тази дума е свещена , най-прекрасното чувство на всички светове , ...не може да бъде така осквернявана... При други обстоятелства - Бихтер в бащината си къща , Бехлюл с Елиф или Пейкер и да пламне нещо бих разбрала ..., но в къщата на този невероятен човек - Аднан ...просто думи нямам. Освен всичко друго считам , че такива "платноходки" като Бихтер и Бехлюл се раждат всеки ден по няколко пъти , но личност като Аднан - баща , съпруг и приятел ...вече почти са на изчерпване. С нищо хората в тази къща не заслужават подобно "чудо"....Тяхните "игрички" и желания за крадени целувки и '1 ден" ....носят като потенциал само болка , тъга и разочарование за толкова свестни хора !
Започнах дори да оправдавам действията на Фирдевс ...Ами и тя започна да се чуди как да овладее глупостите на дъщеря си .........
Мадмоазел Дениз е прекрасна , фина , възпитана .....страхотен човек ...персонажа е просто удивителен .... Hug Hug Hug

# 356
Но въпреки това не мога да симпатизирам на Бихтер, не мога да го приема...не съм някаква голяма моралистка...но това, което прави под носа на мъжа си (и още като знаем неговото отношение и държание към нея)
Hug
Точно. И аз за това не я харесвам.
Какво не получава от съпруга си, че е тръгнала да му изневерява- секс ли, подаръци ли, почивки ли.. какво?
Изобщо не заслужава тя съпруг като Аднан. Въпреки годините си, си е много готин. Мъж на място откъдето и да го погледнеш.

# 357
Подкрепям мнението за актрисата изпълняваща ролята на Фирдевс ...
Прилагам малко инфо , което съм запазила в личния си компютър !

Шумното завръщане на г-жа Фирдевс

На 64 години, след дълго отсъствие турската актриса Небахат Чехре се завърна с шум и трясък на върха.

Звезда на турското кино през 60-те, 70-те и началото на 80-те години, тя отсъства почти 20 години от екрана.

Завърна се през 2001 г., този път на телевизионния екран, и участва в няколко сериала, но нито един с успеха на "Забраненият плод".

Още след първите епизоди през 2009 г. на телевизионната поредица по романа на Халит Зия Ушаклъгил дори децата в Турция започнаха да говорят за лошата г-жа Фирдевс, а магазинните издания да следят всяка стъпка на актрисата. Не закъсняха и наградите за ролята й в сериала.

До началото на "Забраненият плод" пред името на Небахат Чехре по често се поставяше определението бивша - бивша мис Турция, бивша кинозвезда от времето на Йешилчам (улицата на киноиндустрията в Истанбул през 50-те - 70-те години на миналия век, когато се произвеждат по 100 филма годишно), бившата съпруга на режисьора Йълмаз Гюней, който през 1982 г. с филма си "Път" получи "Златната палма" на международния филмов фестивал в Кан.
В телевизионно предаване наскоро Небахат разказа за четирите години и половина съвместен живот с известния режисьор от кюрдски произход, който почина през 1984 г.

Двамата се запознали на снимачната площадка, когато Небахат била само на 19 години. Влюбила се силно в Йълмаз Гюней. След кратък флирт се разделели за една година, през която тя била в САЩ.

След това, пак на снимачната площадка, но на друг филм, той й направил предложение. Преживяхме заедно много хубави мигове, после той замина за Париж, разказва актрисата, която през 60-те и 70-те  години е снимала по 7-8 филма годишно.

Филмографията й съдържа над 90 заглавия на игрални филми и телевизионни поредици.

На два пъти се е откъсвала за продължително време от екрана - по време на брака си с Йълмаз Гюней, а по-късно и след сватбата си с Явуз Демир, бивш баскетболист от Галатасарай.

Като много турски актриси и Небахат започва кариерата си, печелейки, когато е на 15 години, конкурс за най-красива туркиня.

Въпреки че е висока само 165 см, тя винаги е показвала  прекрасно поддържана фигура. Миналото лято обаче папараци я изненадаха на плажа и предизвикаха гнева й със снимки, на които възрастта определено й личи.

Фигурата си Небахат поддържа като ограничава храната си, но не спортува заради проблеми със здравето.

"Аз отраснах с втори баща. Той беше много образован човек, съдия, но аз изтърпях много страдания. Тогава реших, че ще имам дете, само ако бракът ми е щастлив. Това не стана и с двата ми брака", разказва в интервю за електронното издание "Хабертюрк Небахат".

И двата пъти обичах и бях обичана, бях щастлива, но не се създаде подходяща ситуация да имам дете, казва Небахат, която се разделя приятелски и с двамата си съпрузи и не пази лош спомен от съвместния им живот.

За любовта няма възраст, но скоро никой не е карал сърцето ми да забие силно, признава още актрисата, която е родена на 15 март 1944 г. в черноморския град Самсун.

"Мъжете на моята възраст са женени, да срешнеш свободен мъж, е като да улучиш числата от тотото. Никога не играя за пари. Дори да остана съвсем без пари, не играя в история, която не харесвам. Обичам професията си, но в нито един сериал не съм била мотивирана само от парите", казва Небахат.

Някои актьори подценяват сериалите, но грешат, казва актрисата, която веднага след "Забраненият плод" започна снимки в нова телевизионна поредица  - "Великолепното столетие" за управлението на Сюлейман Великолепни, предизвикал сериозни дискусии в Турция.

Партньори на Небахат, която тук изпълнява ролята на Валиде султан (титла, давана на майката на султана) са познатите на българските зрители Халит Ергенч (Онур от "1001 нощ") и Нур Айсан (Пейкер от "Забраненият плод").

Разхождайки се на снимачната площадка облечена в тоалетите от онова време, повярвах, че съм жена, родена и отрасла в османски дворец, казва Небахат.

Валиде султан е силна като Фирдевс, и тя е майка, но е друга жена, винаги е до сина си, описва новата си героиня актрисата.

От екипа, с който е работила в "Забраненият плод" Небахат е запазила много добри спомени.

"Всяко хубаво нещо има край. С приятелите ми се чуваме по телефона. Да кажа, че не ми е мъчно за тях, би било лъжа", споделя актрисата.

В интервю за вестник "Сабах" тя казва, че се колебала дали да приеме ролята на Фирдевс, но е доволна от това, че се е запознала с новото поколение актьори, а  Берен Саат и Къванч Татлъту чувства като свои деца.

# 358
    di_ni  без да се засягаш-нищо не си разбрала от това,което съм искала да кажа.Не съм високомерна,а съм дала развитието на отношенията.Моля,не прави изводи за мен,на база на анализите ми,без лични определения,моля.Написаното говори за всеки човек поотделно,остави на другите да преценят,както виждаш,аз не давам определения за теб,макар че бих могла.Безсмислено е повече да се опитвам да обяснявам,който както иска да разбира.Тя може и да критикува майка си,но й е неприятно другите да го правят.Ако Нихал чуе лошите думи за себе си от Джамилето,си представям как ще продължи да се държи добре с нея. И понеже фактът,че прислугата е като част от семейството няма никакво значение,защо Нихал не се държи така топло и с Катя? Отговорът оставям на вас.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:16 от charovnica

# 359
  • БГ
И аз съм нова и ще се включа с моето мнение !
Подкрепям поста на предходния потребител на 100 % !
Считам себе си за ширикоскроен човек , морален но не старомоден и въпреки това , не мога да приема поведението на Бихтер и Бехлюл....Това не мога да нарека "любов"...Та тази дума е свещена , най-прекрасното чувство на всички светове , ...не може да бъде така осквернявана... При други обстоятелства - Бихтер в бащината си къща , Бехлюл с Елиф или Пейкер и да пламне нещо бих разбрала ..., но в къщата на този невероятен човек - Аднан ...просто думи нямам. Освен всичко друго считам , че такива "платноходки" като Бихтер и Бехлюл се раждат всеки ден по няколко пъти , но личност като Аднан - баща , съпруг и приятел ...вече почти са на изчерпване. С нищо хората в тази къща не заслужават подобно "чудо"....Тяхните "игрички" и желания за крадени целувки и '1 ден" ....носят като потенциал само болка , тъга и разочарование за толкова свестни хора !
Започнах дори да оправдавам действията на Фирдевс ...Ами и тя започна да се чуди как да овладее глупостите на дъщеря си .........
Мадмоазел Дениз е прекрасна , фина , възпитана .....страхотен човек ...персонажа е просто удивителен .... Hug Hug Hug

smile3501  love001 newsm53 newsm10

Супер си мацкУ - кефиш махалата!

А Небахат Чехре - като Валиде ханъм във "Великолепния век" е просто неотразима,невероятна игра,невероятно излъчване - класа,просто класа!

Общи условия

Активация на акаунт