Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 713
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  За мен заплака от безсилие-че се намира на прага на невроятна връзка,която  обаче може би  е обречена.Освен Бехлюл и тя трябва да направи избор.След като застана пред огледалото и си спомни всичко -избра.
  Бехлюл ,разбира се,че неговата постъпка е по-тежка,неслучайно думите на Аднан накрая са отправени към него.

# 466
Kato deca se radvat edin na drug na lubovta si! Ne gi osazdajte!  Naughty

# 467
И аз съм от тези "които не одобряват връзката между Бехлюл и Бихтер " и мога да кажа , че на 300% предпочитам искрената наистина любов между рибаря и Несрин отколкото тази гавра и лъжа между Б и Б .....
Предпочитам да не изпитам любов , като Дениз да имам едно разочарование , но помията на малките ненаиграли се .......едвам я издържам. Сериала е страхотен , но историята на Бихтер и Бехлюл е покъртително гнусна и мисля , че логично е с такъв трагичен и кошмарен финал ,,,,

Искам да попитам тези,които не одобряват връзката на Бихтер и БЕхлюл,чия любов  предпочитат
да изжевеят тази на главните герои(Бихтер и Бехлюл) или тази м/у Несрин и рибаря?

Наистина някои си чешат езиците и правят нападки без да се обосновяват. ooooh!

# 468
Горката Бихтер, много ми е мъчно за нея, толкова е отчаяна, тя вече е на ръба според мен... От тази ситуация измъкване няма, досега все можеше да се разминат някакси, но вече край.

Като чета някои от по-горните постове и се чудя, никой от вас ли не познава хора, които изневеряват, които са предали бизките си, само любовта на БиБ ли е толкова неморална? Всяко нещо има две страни, добра и лоша, аз търся и намирам добрата, красивата страна от тяхната любов и мисля, че това е правилното послание на филма. Иначе изневери да искаш в живота...
Peace

# 469
Балконя ще се срути еййййй

newsm10  love001  love001  love001

# 470
Горката Бихтер, много ми е мъчно за нея, толкова е отчаяна, тя вече е на ръба според мен... От тази ситуация измъкване няма, досега все можеше да се разминат някакси, но вече край.

Като чета някои от по-горните постове и се чудя, никой от вас ли не познава хора, които изневеряват, които са предали бизките си, само любовта на БиБ ли е толкова неморална? Всяко нещо има две страни, добра и лоша, аз търся и намирам добрата, красивата страна от тяхната любов и мисля, че това е правилното послание на филма. Иначе изневери да искаш в живота...

newsm10 ;
 Peace

# 471
И аз съм от тези "които не одобряват връзката между Бехлюл и Бихтер " и мога да кажа , че на 300% предпочитам искрената наистина любов между рибаря и Несрин отколкото тази гавра и лъжа между Б и Б .....
Предпочитам да не изпитам любов , като Дениз да имам едно разочарование , но помията на малките ненаиграли се .......едвам я издържам. Сериала е страхотен , но историята на Бихтер и Бехлюл е покъртително гнусна и мисля , че логично е с такъв трагичен и кошмарен финал ,,,,

Shocked doh #Shocked Shocked

# 472
   По какво по-точно се разбра,че любовта между Б и Б не е искрена? Моля,с аргументи,а не само думи.

# 473
А нима всеки няма своите луди моменти и тогава мисли за полседствията...Или се оставя на течението...Бихтер и Бехлюл имаха този свой момент, макар и на неправилното място в неточното време...
Аз не искам да ги съдя толкова крайно...просто това се случи и те имат своя спомен...Аз искам тяхната любов...
Тихата и непорочна любов я оставих в миналото, сега искам тяхната-грешна ,страстна, наситена с емоции...

# 474
Кога се разбира че Бешир ги е видял и защо Фирдефс плачеше,а Мадмоазел слухтеше пак?

От следващите серии се разбира,ама ще се разприказва чак накрая.Контето забравих защо ревтуна,а Мадмоазел слухти и дебне перманентно.Това й е заниманието в къщата.Иначе адмирирам това,че си мълча до края...макар,че ако връзката на БиБ се беше разкрира в по-ранен етап,нямаше да има край...не и такъв грозен и неприемлив.

Абе тези двамцата - Къванч и Берен много истински ги изиграват тези любовни сцени...изключително добре стояща двойка.

# 475
# 476
Благодаря за отговора.А някой има ли линк от днешните епизоди,че пропуснах единият а другият гледах до средата.
Иначе според мен Бихтер заплака първо от безсилие,уплаха.Безсилието на невъзможната любов и уплахата,че е ракрит грехът им.

# 477
  • Пловдив
Чудя се защо предпочитащите любов като тази между Несрин и рибаря не си изберат да гледат някое сериалче за точно такава любов, ами се измъчват със "Забраненият плод".
И аз се чудя, че заприличах на чуденка. Нека гледат, но сигурно тайно им завиждат на Бехлюл и Бихтер. Само човек на който живота не е предложил подобна любов, говори обратното. Това е напълно естествено.

# 478
Чудя се защо предпочитащите любов като тази между Несрин и рибаря не си изберат да гледат някое сериалче за точно такава любов, ами се измъчват със "Забраненият плод".

Ами щото трябва да има и кой да задава такива тъпи въпроси(като твоя)

newsm10          Joy Joy

sara bri, ти какво искаш? Всички, които гледат сериала да харесват Бехлюл и Бихтер, и тяхната "любов" ли? Ами не става...  Mr. Green

Не виждам нищо тъпо във въпроса.Naughty

# 479
Изневяра е да-това е истината!
Това е основната сюжетна линия,върху която може да се разсъждава доста дълго време!
Никой не отрича това!
Никой не иска да го скрие!
Въпросът тук е дали,колко и как на всеки един човек на тази земя може това  да се случи?
Дали и как да преживееш това,дали и как да го превъзмогнеш,трябва ли,защо трябва,на каква цена и каква е цената,ако продължиш?
Истината е,че ако те избягат и продължат връзката си,то тя след време ще се изчерпи,ще погрознее,ще остарее и ще се превърне в мъка и за двамата!
Не напразно векове наред се коментира,че смъртта на Ромео и Жулиета е спасила любовта им!
Но,наистина-всеки един момент от това те да са заедно ги кара да се чувстват живи,красиви,млади и желани!
А това е любовта,това е животът,това в крайна сметка е и младостта,която е само веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт