Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 453
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
на парчета са 8-10-12, 12 е най голямата

Тогава да си вземем по една  Whistling Peace

# 136
  • Варна
на този комплекс наздраве само като му видях снимките на спалните и се отказах....

# 137
  • Варна
на парчета са 8-10-12, 12 е най голямата

Тогава да си вземем по една  Whistling Peace

мъхъм, ваниловата ми изглежда най апетитна....ще се пробвам  Sunglasses

# 138
http://grabo.bg/vecheria-noshtuvka-i-zakuska-za-dvama-v-kompleks … amo-za-30lv-0shsk

Какво мислите за тази оферта? Варненки.  Heart Eyes Само дето ми се струва странно как така до 30 лева за закуска и вечеря за двама...тоест толкова им се полага на обща стойност.  

И аз много пъти препрочитах тази оферта, изкушена да я взема..НО като направя сметка / в коментарите пише,че цените са аналогични в нашенска скара или нещо подобно / - то за 30 лв въобще няма да се навечеряме и закусим двама.. Thinking
Една скара е около 7-8 лв, сложи и гарнитура 2-3, салата 3-4. Това умножено по 2 си е 30 лв. не останаха пари за нещо за пиене, за закуска...

Изглежда  много привлекателно, но си мисля че като отида там ще платя тройно сумата на офертата  newsm78 помощ  Rolling Eyes

# 139
Тъкмо чета отзивите за офертата на Колектива със сушито от Енсо ООД и почва да ми прикипява. В петък се обадихме да запазим доставка за днес в 3 следобяд (понеже изискването беше да се обадиш поне един ден по-рано, а те в събота и неделя не работят) и до момента никой не се е появил със заветното суши. От 3 до 4 се почна едно звънене на телефона им, но или никой не вдигаше, или даваше заето, а веднъж вдигнага и веднага най-нагло затвориха телефона. Преди малко пак им звъннах, но нали вече работното време е минало и кой да ми вдигне отсреща...дава си свободно и толкоз.  #Cussing out Отгоре на всичкото закупихме два ваучера  ooooh!

Пишете на Колектива с оплакване, че търговецът не изпълнява условията на офертата! Аз се каня да поръчвам тези дни и ще се присъединя към оплакванията, ако се повтори същото и при мен! Peace

Писах им на колектива, ще проверят тия дни... А фирмата ми върна парите само и само да не вдигам глъч какво се случило #2gunfire #2gunfire Писна ми от нахалството на тези новоизлюпени търговци.
Някой беше писал, че ще ходи да си вземе сушито преди работа само да  кажа, че има огромна вероятност да седиш да чакаш, понеше го правят сутринта.

# 140
  • Sofia, BG
взех си ваучери за Вила Рока в Банско http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=49 - ако някой ходи преди 18ти март ще се радвам да сподели впечатления, защото го взех за подарък за р.д. на майчето ми  Heart Eyes

# 141
на този комплекс наздраве само като му видях снимките на спалните и се отказах....

Laughing Много ли зле ти се струва. И на мен леко, но си викам айде няма да е зле, но другото с тройното плащане, въпреки изкусителната оферта вече ще е прекалено...наистина.

Еми до тук май сме единодушни, но ако някой иска да ни разубеди, ще се радвам да чуя доводи. Аз дори не съм била там, незнам как е.

# 142
  • София
Няма да вземам ваучери за това.
Както казваш-няма никакви други екстри-поне едно СПА да имаше.. Crossing Arms

Много ми е приятно да си обменям инфо с Вас, но понякога чак ме изумявате!
Хората са Ви предложили НЕ малко неща за ползване и то за 30 лв., а Вие пак недоволни- и СПА в тази цена Ви липсва! Ако искате и Спа-знаете вече как варират цените! Нека все пак бъдем реалисти и гледаме бективно на офертите, въпреки, че очакваме  все пак намаление от тези ваучери!

Не целя да обидя никой и искрено се надявам критиката ми да бъде приета градивно!  bouquet

# 143
  • Варна

Laughing Много ли зле ти се струва. И на мен леко, но си викам айде няма да е зле, но другото с тройното плащане, въпреки изкусителната оферта вече ще е прекалено...наистина.

Еми до тук май сме единодушни, но ако някой иска да ни разубеди, ще се радвам да чуя доводи. Аз дори не съм била там, незнам как е.

перденца от преди амнайсет години, вагонната шарка и над нея петната по стената.....избелелните чаршафи, и по една мижава хавлийка.....това джакузи и тази градинска мебелдо него...не знам ....може и да е хубаво  Twisted Evil

# 144
Не целя да обидя никой и искрено се надявам критиката ми да бъде приета градивно!  bouquet

Аз не ти се сърдя Петифурче, но ти май не се опита да ни разбереш. На тази цена от 30 лева почти нищо няма да получиш, освен нощувка реално. Защото една вечеря за двама знаем колко струва. А те твърдят и закуска общо на тази стойност осигуряват...е познай и на закуска колко ще отидат, там по-малко ще са много ясно, но...идва пресолено доплащането, сега незнам дали въобще си погледнала офертата. Аз затова и питам, може да греша в преценката си, но както виждам не само моето мнение е такова. А за Спа-то затова беше казано, че ако ще доплащаме и за един няма и уикенд ще ни излезе 100 лева се сещаш, че може и на спа да отидем предоволно, че и вечеря да си спретнем някъде. Това са прости сметки.    

# 145
  • София
Няма да вземам ваучери за това.
Както казваш-няма никакви други екстри-поне едно СПА да имаше.. Crossing Arms

Много ми е приятно да си обменям инфо с Вас, но понякога чак ме изумявате!
Хората са Ви предложили НЕ малко неща за ползване и то за 30 лв., а Вие пак недоволни- и СПА в тази цена Ви липсва! Ако искате и Спа-знаете вече как варират цените! Нека все пак бъдем реалисти и гледаме бективно на офертите, въпреки, че очакваме  все пак намаление от тези ваучери!

Не съм била там, отзиви нямам за хотела и ресторанта, дори снимките не погледнах, но...вие явно си мислите, че като цената е ниска и ще гледат да спечелят от друго собствениците там и разбирам, че притесненията Ви са да не остнете излъгани и ...обрани накрая, вместо на далавера.

Обобщавам, че аз не подхождам винаги с песимизъм към по-евтинките оферти за хотели, защото съм ходила и на такива, които ценят клиентите си, а цената не е висока.
Все пак ако някой си вземе  за тази оферта ваучер може полсе да подели де- за да знаем занапред как е в района!
  bouquet

# 146
Петифурче, и аз не подхождам негативно, даже наобратно. В БГ няма гаранция за евтино-скъпо и съответстващото качество. Затова и в случая се надявах да греша в преценката си, както ти казах, но мисля, че така стоят нещата реално. Иначе мога да ги наобиколя за една вечеря ей така между другото, ако случайно успея скоро и да споделя впечатленията, ако още е актуално за някого.

# 147

перденца от преди амнайсет години, вагонната шарка и над нея петната по стената.....избелелните чаршафи, и по една мижава хавлийка.....това джакузи и тази градинска мебелдо него...не знам ....може и да е хубаво  Twisted Evil

Благодаря  Party може би ще пропусна този път, че и без това сам фалирала  Crazy

# 148
  • София
ОК, Be Light, съгласна съм с теб!
Ако минаваш от там, надникни, за да знаем дали да си ги пооплюем, или да ги поощрим!
 Hug Peace

# 149
  • София
взех си ваучери за Вила Рока в Банско http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=49 - ако някой ходи преди 18ти март ще се радвам да сподели впечатления, защото го взех за подарък за р.д. на майчето ми  Heart Eyes

Аз съм била преди 2 години във Вила Рока, там ни беше фирменото парти... добре си изкарахме, всичко беше ок.  Peace

Да се похваля... бяхме взели за подарък за майка ми  Диагностика на косата, маска, сешоар и грим в салон за красота Envie moi от Promomax. Много любезни, добре се справиха. Доволни сме!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт